Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Tipikus. Amit az EA rókabőr módival elcseszhet, azzal bicskanyitogató magabiztossággal meg is teszi. Nem baj, megy a lecsóba a RA3 mellé
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Archer
őstag
A Yuri's Revenge-ben a Hollywood-os pályán volt Flint Westwood (Clint Eastwood), Sammy Stallion (Sylvester Stallone) és Arnie Frankenfurter (Arnold Swarchenegger) Haltam a röhögéstől
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Mazsika
őstag
venni kéne már nekem is egy asztalit kipróbálni ezeket a játékokat...
Dáccsika
-
feka007
veterán
Ez szinte ugyanaz grafikára, mint a 3.. Gyakorlatilag az elmúlt 2 évben semmit nem fejlődtek a játékok. Főleg fps terén, de máshol se nagyon..
-
fpeter07
veterán
Hát nekem nem igazán jön be ez a lézercsata, a TW-ba még nem volt rossz, de ez már sok
-
Devid_81
félisten
Jonak igerkezik a cucc!
Remelem menni fog azert "altagos gepen" is...
-
mephi666
nagyúr
szerintem c&c-kből (hasonló logika alapján, mint a tiéd: 90%-ban a skirmish érdekelt meg a multi... a single-t tréningként kezeltem... habár mondjuk a tiberian sun-nál meg a ra1-2-nél a sztorira is figyeltem...) multira a tiberian sun meg a ra2 volt a 2 legjobb... azokkal rengeteget játszottunk... a ra2-ben a kieg. rengeteg poénos lehetőséget is hozott... a "mentalistákkal" eltérítgettem minden jószágot, ivánnal felszereltem őket robbanószerrel és küldtem az ellenfél bázisára... haverok csak néztek, amikor besétált hozzájuk a robbanó tehén/krokodil/majom
a red alert3 viszont egy óvodásoknak készült béna akármi lett cs*csös/latex-cuccos csajokkal, hogy "ráálljanak" a játékra valahogy irtó béna lett és 2-3pálya után el is ment teljesen a kedvem tőle... (a red alert2-t viszont előkeresem szerintem és nekiülök megint... az jókis szórakoztató játék) bízok benne, hogy a c&c4 jóra sikeredik... puding próbája az evés... 1 lehetőséget biztos kap majd...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Dany007
veterán
Heh, naja ezt el is felejtettem. Ez az állandó netes dolog bukta lesz, az biztos.
A story meg még jó is lehet : ) Ki lehet azt találni frankón.
Btw, a CNC sorozat az egyetlen olyan játék, ahol a singl player meg a story full hidegen hagy. Majdnem full na.
Engem ott csakis a skirmish érdekel, meg a multi. Legyen jó elosztású a két / remélem 3 faj, változatos lehetőségek. Sok sok extra cucc. : ) Kikapcsolható szuper weapons. Jó zene. Lehessen egy jót stratégiázni!
Valójában eddig mindegyik CNC-t a skirmish modban kezdtem. Aztán pár hónap / év után ha nagyon meguntam már, akkor elkezdtem a single-t is. Ergo a story engem nem zavar milyen lesz : )
A netes kapcsolódás már igen. Kíváncsi vagyok hány nap kell majd, amíg kijön az első crack... -
Dany007
veterán
válasz CsendesMark #13 üzenetére
Hmm ha már Ra3, nálam az eléggé kimaradt. De az RA2 zenéi viszont bejöttek. Legalábbis 1-2 szám, amire még ma is nagyon emlékszem.
-
Dany007
veterán
válasz CsendesMark #11 üzenetére
Igen, nekem is a hszedről jutott eszembe. Csak a Frankről még nem ugrott be, hogy ő az : )
Eszméletlen jó zenét csinál. A tracklistben amúgy van egy társa is.
Szal jó lenne ha a CNC4 zenéjét az ő kezébe adnák.
A CNC TW nagyon bejött, de v.hogy a zenéből semmi nem maradt meg bennem. Már ha volt... -
félisten
Az eddigi infók alapján, ez nagyobb pofáraesés lesz mint a RA3.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
atike
nagyúr
Nem rossz, bár nekem túl csilli-villi a régi nagy elődökhöz képest. Attól félek, hogy a játszhatóság rovására fog menni a nagy vizuális orgia. Remélem tévedek...
-
negro
őstag
Amiota EA kezben van Westwood azota nem keszult igazi C and C gyak. a Red Alert ota. A TS is mar az EA nyomas miatt jott ki hamarabb mikor meg korantsem volt kesz teljesen. Olyan is lett amilyen. RA2 egy mese volt de meg elment habbal. TW csak multira hasznaltam. RA3- mat mar fel se raktam. Eselyes ez is arra, hogy kihagyjam. Ja es ugye az eltelt ido alatt gyak a RA2 ota mar egy regi Westwood -os ember se dolgozott mar C&C -en...
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Geffry
aktív tag
Éppen ezért mondtam hogy nem lenne elég... Az első rész, a maga kis mese jellegű, akár gagyinak mondható grafjával is időtlenre sikerült, mert remek hangulatot sugároz. Az első perctől fogva epikusnak tűnt.
Persze azért nem tiltakoztam amikor a TS-t megláttam, annyi szépségápolás elfért a játékban.
[ Szerkesztve ]
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
Gomez86
őstag
A Kane Warth nagyon jó kis lanparty alap nálunk! szóval remélem ez is méltó utód lesz.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
CsendesMark
aktív tag
Remélem Frank csinálja majd a zenéjét, anélkül elég kétséges a jó atmoszféra!
A C&C 3nak elég gyenge lett ezen a fronton.Az ár per érték arány a vesztesek mentsvára :D
-
Dany007
veterán
Remélem lesz 3. faj. A scrines mutatvány nagyon bejött a legutóbb.
Na meg persze az optimalizálás is jó legyen, 2010-ben még nem akarok új vga-t venni : )#2: itt talán nem is a graqfika a lényeg. Nekem legalábbis bőven megfelel a CnCTw-s grafika is
[ Szerkesztve ]
-
Geffry
aktív tag
Én nem értek a lovakhoz, de nekem a TibSun hangulatánál több nem kell. A 3ik rész már egy kicsit elfajzódott, szvsz a kiegje volt az igazi 3ik rész.
Mindenesetre a képek tetszetősek és bizalomgerjesztőek, de nemhiszem hogy a grafika elég ahhoz hogy elvigye a játékot...
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
Enton
addikt
Remélem ebből is lesz béta. A red alert 3 béta is tetszett!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DIGI kábel TV
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.