Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
válasz Depression #12 üzenetére
Természetesen vicc volt. Gears of War.
-
Enton
addikt
Máris tévedtél, rögtön egy embert már érdekelt is, plusz te is elolvastad minimum 1x így ez a szám rögtön megduplázódott.
Ha így haladok, még sokakat érdekelhet."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
]Phobos[
senior tag
2 dolgot fűznék hozzá:
UT99 alá ő csinálta a legtöbb offical add-on mapot, és véleményem szerint a legjobbakat is( kinézetre, játszhatóságra és "eredetiségre" is pl.: DM-Crane )
Ezek után nem értem, hogy UT99 miért nincs a listánNah, majd az UT4 ... na persze, muhahahahaha
#6:
Győzike max. Pákóval tudna játszani, kb. egy értelmi szinten vannak, valahol egy makákó alatt, bőven leszakadva. Ezutón is elnézést kérek minden makákótól és elhatárolódom.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Alwares
aktív tag
jó kis ízlése van.
-
Vicoo
senior tag
Én azt nem értem miért GTA 3? Mér nem VC? A 3 az nem volt jó.
-
Győzike kedvenc játékairól nem lesz hír?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Enton
addikt
Az én kedvenceim:
Grim Fandango
Race Driver Grid
Warcraft 1/2
Stunts
Worms
Quake 2
Grand Turismo
Mario
Carmageddon 2
S.T.A.L.K.E.R.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Quan-Chi
őstag
ezen látszik hogy nem elfogult lista ... játszik az arc tulajdonképpen mindennel
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
mephi666
nagyúr
...a fenébe, pedig a half life 1 sokkal jobb volt, mint a 2... ez hülye
én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi a kedvenc étele/itala
viccet félretéve: szerintem normális játékokat kedvel... csomó kedvencem ott van a listáján...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
félisten
Ez legalább szubjektív lista.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest