Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
Hát ez meg mi a..?
Elég 'furcsa' áték az biztos, mindamellett a videóból nem jöttem rá, hogy mi lenne az értelme.
Na, de akinek bejött, az előtt nem fikázom. -
maszi99
őstag
Nagyon futurisztikus 1 játék azt meg kell hagyni, de inkább meginnék előtte 1 sört
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
burgatshow
veterán
válasz TazLeacher #7 üzenetére
8 pont igen, mert ahhoz kellően jó volt, hogy ilyen értékelést kapjon, de korántsem volt annyira jó, hogy megérdemelje mondjuk a 9 pontot (ami nálam már a jó játék kategória).
És attól, mert az OXM 9-et adott rá, de mondjuk a GameSpot csak 8,5-öt attól még lehet jó. Ezért is írtam bele a cikkbe, hogy mindenki maga döntse el.
-
Zeratul
addikt
Nem valamelyik új generációs hallucinogének a beceneve az EDEN, mert akkor telitalálat lenne a névválasztás?
-
félisten
LSD parádé
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
gekkoXT
senior tag
Most komolyan a játék tesztekben sosem lesz szemléltető in-game kép?
Mert pl egy ilyen fogalmamsincs-mi-ez játék esetén én azért szeretnék pár screencapture-t látni!!!
Igazán változtathatnátok ezen a gyakorlaton! Én minden egyes elolvasott tesztnél felmérgelem magam rajta.
-
atidzsiforc
őstag
tiszta olyan mint a milkdrop plugin a winampban
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
TazLeacher
nagyúr
Komolyan, nem akarlak Titeket megbántani, de ez a második komolytalan teszt, amit el se olvasok.
Mindenki döntse el, hogy szerinte a leírás és a temérdek neten fellelhető videó alapján kiadja-e azt a súlyos összeget, amiért vesztegetik a játékot, én ennek tükrében nem biztos, hogy megvenném magamnak.
Sajnálom, Ubisoft, nem szólt akkorát, mint szerintem szerettétek volna.
És ezek után 8 pont? Most komolyan kérdezem, akkor mi a jó játék, ha a 8 pontot kap egy olyan, amiért nem fizetnél. Már bocs, de egy ilyen végítélet után el se olvasom a tesztet, mert komolytalan...sorozatban a második.
-
DrTroglodyte
tag
Ezzel a cuccal Kinect nélkül játszani? FAIL.
Kb. mintha a Guitar Hero-ról írnál tesztet úgy, hogy csak kontrollerrel játszottál vele. -
Misály
addikt
Kinect-es tesztnek jobban orultem volna, a hallucinogen reszevel egyetertek
-
mistixx
tag
Megnéztem néhány gameplay videót és az jutott eszembe, hogy ehhez a játékhoz érdemes valami tudatmódosító szert is magához vennie a player-nek mert úgy teljesedik ki az élmény. Igaz anélkül is elég pszichedelikus élmény..
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Timyyy
őstag
Az első videóban 35 másodperctől megy egy gyorsabb zene, ami nagyon ismert és sok játékhoz illetve filmekhez is használták, ha nem is pont ugyanez de nagyon nagyon hasonló. Valaki le tudná írni a címét? Mert az istenért se jut eszembe....
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
A Rezzel jatszottal?
“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest