- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- [TAPASZTALAT] Philips Evnia 27M2N3500NL/00 – Meglepően erős, meglepően olcsón
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, tanácsot adni?
A Lotus Elise S1 Elülső motortartó kengyel, egyszerűen eltűnt.
Nem tudom se levenni, se feltenni. De a rajta lévő alkatrészeket feltudom tenni és levenni. (motorház, lámpák, rendszámtábla)
Nem tudom késszé nyílvánítani, mert azt hiányolja.
Ilyenkor mi a teendő? -
kovta23
tag
Sziasztok! Hogyan oldható meg hogy az alváz se maradjon rozsdás? A nem cserélhető elemeket nem festi át. Köszönöm
-
Kiskokó
veterán
Az bug vagy fail, hogy a motor állványra kivett motoron nem látszik a megcsillagozott alkatrész?
-
Viper26
nagyúr
Én is barátkozom vele.
-
Every point of "quality" adds 4% to the part price. Car price is the total cost of all parts multiplied by the mileage modifier (1:1 for 200000+, x1.5 for 100000-200000, x2 for 50000-100000, x2.5 for 0-50000, x3 for 0). For tuning parts, every "quality" point adds 10% to power bonus it provides (e.g. if "stock" 4-barrel carburetor adds 12%, +1 will add 13.2%, while +5 will add 18%).
A 0 értékű autó valószínűleg bug, bár én még nem találkoztam vele.
-
ElBanday
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek abban, hogy a "ládából" kapott alkatrészeknél a + minősítés mit jelent, és mire jó.
Más, az természetes, hogy a fészerből vásárolt (módolt) roncs autó a saját parkolóba kerülés után nulla értékű lesz?
Ennek ellenére elkezdtem felújítani de nem változik az értéke, van valami ötlet? -
Sixkiller6
őstag
én sem értem, gondolom a különböző modulokat különböző nyelvi fájlokból ollózták össze, néha francia volt a forrásfájl. dlc-knél, bővítéseknél nem figyeltek eléggé talán.
néha feljön francia, néha angol is. de nem zavar igazán. akit nagyon zavar pár perc alatt átírhatja a fájlokban a hiányzó részeket.
-
válasz
Sixkiller6 #28 üzenetére
Na ezen a képen jól látszik, hogy mi idegesít legjobban a játékban... magyar lokalizációnál, ha nincs meg magyarul egy label, mi indokolja, hogy franciául tegyék ki??? Mért nem maradhat simán angol? Szerintem az emberek számottevően nagyobb hányada tud angolul, mint franciául.
-
reds.hu
csendes tag
Kàr, hogy a kasznit csak kèsőn engedi festeni, fènyezni stb a jàtèk. Egy idő utàn tènyleg monotonnà vàlik bàr elèg sok fèle autò van benne.
Èn felùjìtottam egy 310lovas autòt a legfullosabb cuccokkal ès (billentyűzettel) irànyìthatatlanul gyors lett. 😊 -
gergo84
aktív tag
egy kicsit javítottam a magyar nyelvi fájlon, ha valakit érdekel, itt van, te magad is átírhatod, vagy megírod priviben az email cimed, és átküldöm (ne röhögj, mert nem tanultam angolul)
"A sor száma természetesen nem kell"
2488 GUI_EngineOilCrain=Előbb engedd le a motorolajat!
114 GUI_TextBodyCondition=Karosszéria elemek állapota
2518 GUI_TextFrameCondition=Karosszéria állapota
2631 GUI_EngineInfo_A=Chiptuning / Karburátor tuning
2632 GUI_EngineInfo_B=Mért motor teljesítmény
2633 GUI_EngineInfo_C=Gyári motor teljesítmény
2634 GUI_EngineInfo_D=Teljesítmény / nyomaték2528 MM_Rebind=Billentyűzetkiosztás
2530 MM_stat_bolts=Kitekert csavar
2531 MM_stat_balancedwheels=Centírozott kerék
2532 MM_stat_carfix=Megjavított autó
2533 MM_stat_ordercanceled=Teljesítetlen megrendelés
2534 MM_stat_bodyfix=Megjavított karosszéria elem
2535 MM_stat_partfix=Megjavított autó alkatrész
2536 MM_stat_paintcar=Lefestett autó
2537 MM_stat_testride=Tesztvezetés
2538 MM_stat_examine=Megvizsgált alkatrészek
2539 MM_stat_salon=Szalonban vásárolt autó
2540 MM_stat_dealer=Eladott autó
2541 MM_stat_songs=Meghallgatott dalok
2542 MM_stat_classic=Feljavított veterán autóén még annyit módosítottam, hogy az "állapota" szót is elhagytam, mert tök egyértelmű
114 GUI_TextBodyCondition=Karosszéria elemek
115 GUI_TextPartsCondition=Alkatrészek
2518 GUI_TextFrameCondition=Karosszéria
2519 GUI_TextInteriorCondition=Belső -
Ciccuka
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz
DonaldJames #6 üzenetére
Előbb olvasd el a cikket.
-
DFlash
tag
Hamar kifulladt a küldetések sora.
A mindenféle új alkatrész vakító csillogását igazán kikapcsolhatóvá tehetnék már, így a 25. patchhel...#18 nyunyu: GTX 960 mediumon 1080p 30 fps körül a garázs és a szeméttelep, ami lagol az a Parkoló.
-
pomorski
őstag
Megnéztem, jópofa dolog.
-
nyunyu
félisten
CMS 2017 még eldöcögött közepes grafikával 1080p-ben GTX460-on, de a 2018 az már minimálra levéve is játszhatatlan képregény
-
Pxs
aktív tag
A (réges-rég) boldogult emlékű Gearhead Garage beugrott valakinek?
-
Írja a cikk is, hogy később ki fog jönni PS4-re és XBOX One-ra is, bár hogy mennyi örömetek lesz benne, az más kérdés, mert szerintem ez tipikusan egy olyan játék, amit borzalmas lehet konzolon irányítani. Mondjuk nagy rá az esély, hogy a konzolos verziók miatt bolygatták meg a PC-s irányítást is, ami így sokkal rosszabb lett, mint volt
-
válasz
DonaldJames #6 üzenetére
Én meg azt remélem, h ps-re lesz
-
Amekkora előrelépés volt a CMS2015 a 2014-hez képest, annyira nem érzem nagy számnak ezt a 2018-at a 2015-höz képest. Ok, a grafika szebb (bár ebben a műfajban az pont nem igazán szempont), és kicsit több a tartalom, cserébe sokkal körülményesebb az irányítás, sokkal nagyobb a gépigény, és tele van buggal. Konkrétan vannak még mindig olyan feladatok, amiket nem lehet befejezni a bugok miatt. Kicsit elhamarkodták a kiadását ennek a résznek. Akit érdekel a téma, annak inkább a 2015-öt javaslom. Én egyébként rengeteget el tudok molyolni vele. Akik szerették anno a Gearhead Garage nevezetű játékot, azoknak kötelező darab
-
davidsone
addikt
válasz
DonaldJames #6 üzenetére
-
Az előző részével jól elszórakoztam, nem az a játék aminek nekiülsz és tolod hajnalig, hanem az, amit esténként játszol 15-20 percig.
-
törölt tag
Es akkor jovok En
A masik vegrol aki Orulne neki ha igy mukodne barmilyen gepezet Mechanikus javitasa.
Az elektronikarol inkabb nem is beszelekAmikor napokat szutymakolsz egy hibakoddal mire rajosz mi az osszefugges a tankban levo uzemanyagmennyiseg es az uzemanyag rendszer elektronikus komponensei kozott(A kabelkoteg a tank tetejen megy el es ahogy urul a tank megvaltozik az alakja, ami a kabelkotegben faradast idezett elo, es nem erinkezett amikor urult a tank)
Vagy egy egyszeru arajanlathoz darabokra kell szednia gepet mert hat a kopo alkatreszek jo el vannak dugvaMivel ebben dolgozok most eppen ezert NEM probalom ki ha nem Banjatok
-
Skynet258
veterán
válasz
DonaldJames #6 üzenetére
De hát van PC-re...
BTW pár órát beleraktam, és utol is ért a monotonitás érzése... uninstall.
-
DonaldJames
tag
Remélem lesz pcre is.
-
Hauptmann
veterán
Karosszéria, elektronika majd a következő részben. Kell későbbre is hagyni új tartalmat.
-
Hunter2
addikt
"fényezőkamerát" WTF??
-
szentkuti11
addikt
válasz
scyllafren #1 üzenetére
Nekem ezt nem sikerült megcsinálni, egyszerűen nem engedte.
-
scyllafren
senior tag
Ha az olajteknot szereled le az olaj leeresztese nelkul, akkor -$100 takaritas miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest