Új hozzászólás Aktív témák
-
pkornel
aktív tag
Szerintem ez egy reális gépigény! A mai pc játékoknak szerintem ha jól lenének optimalizálva akkor nem is kellene nagyobb gép!
-
Löncsi
őstag
Kissé magas, bár egy 4magos használt proci sincs csillagászati áron. Nameg a minimum és az ajánlott között eléggé nagy a rés, kíváncsi vagyok élesben mire lesz szüksége a programnak, ez egyelőre max útmutatónak jó.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
jozefgucci1
addikt
Jó ez a gépigény , már csak az a kérdés , hogy a minimum valóban az e vagy csak szép volt leírni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
DeFranco
nagyúr
válasz jimessor666 #16 üzenetére
Én is tudtam már az upgrade előtt, de egy atom-os netbooknál is gyengébb gépem volt előtte, azzal meg már a netezés sem ment, így 2in1 megoldottam a kérdést még utoljára, nagy levegővel, év végi bónusszal, zsír új alkatrészekből. Így mulat a magyar.
-
90Quiet
tag
Ez a játék Cooperatíve is játszható lesz?
A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
szabod
senior tag
Egész tűrhető gépigény
-
Recon666
Közösségépítő
Nem vészes gépigény.
-
Gude
senior tag
Nem vészes a gépigény
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
baleee89
aktív tag
Még bírható! De biztos fog menni szerintem ennél gyengébb vason is!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
Sicilian
addikt
elfogadható igények
nothing is true everything is permitted..
-
Zandal
tag
Igencsak barátságos, egyáltalán nem vészes. Nem úgy mint pl. a Shogun 2 javasolt .
-
Gabr
tag
Áhhh, nincs ilyen gépem. Sebaj, elég egy olcsócska konzol is.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tippmix
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest