Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azok az utcák jellemzően Berettyóújfalu külvárosi területei, a Telekom is előszeretettel légkábelezik optikát is, csak a belvásorban volt joga az önkormányzatnak megkövetelni a földben vezetést (de már ez a jog sincs meg). Szóval kihelyezett DSLAM lesz az valószínűleg
Logikus is, mert a rézdrót megy a földben mindenhol a városban.
-
törölt tag
Korábban felmerült, hogy kihelyeznek pár extra DSLAM-ot, aztán elérhetik vele a jelenlegi sávszélesség többszörösét, viszont Berettyóújfaluban, azzal sem tudnának labdába rúgni, mert ugye a Vodafone és DIGI ED3.0 rendszerei leverik. Plusz még Újfaluba is optika volt belengetve, csak annak már két éve, aztán a kis pusztulat falvakban már régen Telekom optikán tolják, a járási székhelyhelyben meg Telekom xDSL van. Az viszont áll, ha még most kezdtek neki túrni az utcákat idén nem nagyon végeznek vele.
Itt Hajdúszoboszlón is hónapokig tartott a DIGI optika.
Az én lakásomban amint lejár a hűségem - már előtte megrendelem 1-2 héttel - a DIGI lesz a UPC-s ár feléért. Youtube miatt nekem fontos a feltöltési sebesség, az 15x lesz... A letöltés meg duplája. Az árral meg sokkal jobban járok, mintha Telekom optika lenne. Magában a Telekom optika 1000/1000 drágább, mint a DIGI-nél az 1000/300+ TV+ telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic V2 - origami
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest