Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Korábban felmerült, hogy kihelyeznek pár extra DSLAM-ot, aztán elérhetik vele a jelenlegi sávszélesség többszörösét, viszont Berettyóújfaluban, azzal sem tudnának labdába rúgni, mert ugye a Vodafone és DIGI ED3.0 rendszerei leverik. Plusz még Újfaluba is optika volt belengetve, csak annak már két éve, aztán a kis pusztulat falvakban már régen Telekom optikán tolják, a járási székhelyhelyben meg Telekom xDSL van. Az viszont áll, ha még most kezdtek neki túrni az utcákat idén nem nagyon végeznek vele.
Itt Hajdúszoboszlón is hónapokig tartott a DIGI optika.
Az én lakásomban amint lejár a hűségem - már előtte megrendelem 1-2 héttel - a DIGI lesz a UPC-s ár feléért. Youtube miatt nekem fontos a feltöltési sebesség, az 15x lesz... A letöltés meg duplája. Az árral meg sokkal jobban járok, mintha Telekom optika lenne. Magában a Telekom optika 1000/1000 drágább, mint a DIGI-nél az 1000/300+ TV+ telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest