Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Korábban felmerült, hogy kihelyeznek pár extra DSLAM-ot, aztán elérhetik vele a jelenlegi sávszélesség többszörösét, viszont Berettyóújfaluban, azzal sem tudnának labdába rúgni, mert ugye a Vodafone és DIGI ED3.0 rendszerei leverik. Plusz még Újfaluba is optika volt belengetve, csak annak már két éve, aztán a kis pusztulat falvakban már régen Telekom optikán tolják, a járási székhelyhelyben meg Telekom xDSL van. Az viszont áll, ha még most kezdtek neki túrni az utcákat idén nem nagyon végeznek vele.
Itt Hajdúszoboszlón is hónapokig tartott a DIGI optika.
Az én lakásomban amint lejár a hűségem - már előtte megrendelem 1-2 héttel - a DIGI lesz a UPC-s ár feléért. Youtube miatt nekem fontos a feltöltési sebesség, az 15x lesz... A letöltés meg duplája. Az árral meg sokkal jobban járok, mintha Telekom optika lenne. Magában a Telekom optika 1000/1000 drágább, mint a DIGI-nél az 1000/300+ TV+ telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politikai mémek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Assetto Corsa Competizione
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF +RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest