Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Nagyon karaj a játék, én már nyomom....
-
plömplöm
őstag
a "market garden" hadművelet két része egyidőben zajlik, és teljesen más a kettő. az egyikben menni kell előre és elfoglalni, a másikban állni és védekezni. benne van a játékban mindkettő?
amúgy emléxik még valaki arra hogy "arnhem"? én zxspectrumon nyomtam, nemtom másra is volt-e...
szerk: kötelező olvasmány
[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
akosxyz
senior tag
Szerintem akit érdekel ez a játék más oldalakon is nézzen utána mert vannak már jó videók
És ott mutatnak gameplay-t is és elég rendesen szakadnak a dolgok emlékezetem szerint
De az tény hogy ez az egyik legjobb második világháborús játék lesz
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Jó cikk és jó game. Ez kell nekem.
-
janeko
őstag
válasz
Csiborbogár #8 üzenetére
jó lesz ez is.. de nálam valamiért a cod a nyerő
-
feka007
veterán
Várom már, b@szottul
-
Csiborbogár
őstag
Sajnos túl sok trágya jelent meg ebben a témában ahhoz, hogy a sajtó sikítva tudatná velünk, erre várt már évek óta!
Én nagyon szerettem az első két részt, bár a végére nekem is kicsit egyhangúvá vált a fedezünk-kerülj mögé-öldd meg taktika.
Mégis szinte remegve várom, hoghy kipróbáljam, az új COD-dal együtt.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
volvoguy
addikt
szintén nagyon várom már ezt a játékot, bár ez a cikk nemigazán alkot jó képet a játékról, megmondom őszintén, én mindenképpen 9,5 feletti értékelésekre számítok a különböző magazinoktól...hát kivácnsi leszek mennyire nyeri el a nemzetközi közönség és az én tetszésemet
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
bOtX
aktív tag
grat szép írás és jó játék
-
athomi
veterán
Most akkor a játék fog tartalmazni 18+ jeleneteket vagy nem?! Mert az írás szerint igen, de valaki a Hell's Highway topikjában azt írta nem szakadnak a testrészek, nem olyan mint a videókon.
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
Nekem volt szerencsém játszani a korábbi részekkel, és mondhatom nagyon jól kitalált játékok voltak. Az igazi különlegessége tényleg a csapat irányítása. Sok más játékot tudtál úgy végig vinni, hogy csak a saját kis sz*ros életedet vigyáztad. Itt viszont azon aggódsz végig, hogy a csapatod mindent tagja életben maradjon.
"Ott lapítasz a fedezék mögött, próbálod felmérni az aktuális harci helyzetet, pörgeted az agyad hogy kéne kitörni a szorongatott helyzetből, miközben az ellenség golyózápora miatt folyamatosan földdarabok hullanak rád. Jobbra nézel és hárman néznek a szemedbe,ők talán kisebbre húzták össze magukat mint te, tudod nem várhatsz soká. Balra nézel ahol másik három embered várja remegő térdel a parancsod. Megadod a jelet az egyik csapatnak és fedezet tüzet adtok, hogy a másik csapatod megindulhasson a következő fedezék mögé. Osztjátok az áldást rendesen, a puska nagyokat rúg rajtad, szinte lehetetlen a célzás, de a cél mégsem ez, hanem hogy eltereljétek az ellen figyelmét, hogy a kis csapatod épségben átérjen. Ahogy ott az irányzékba fogod az ellent csak arra gondolsz, ők átérjenek. A szemed sarkából követed a mozgásukat, igen megérkeztek ! Mostantól ők adják a fedezettüzet és ti indultok meg. A taktika bevált az MG42 -es sorozata messze mögöttetek szaggatja fel a mezőt. A domb takarásában egy gyors oldalba kerülő mozgással tökéletes pozícióba kerültetek a támadáshoz. Ráláttok a német állásokban lévő géppuskásokra, akik még most is a másik csapatodat tarják tűz alatt. Szemből leküzdhetetlen lett volna a géppuska fészek, de innen oldalról játszi könnyedséggel pucoljátok ki a németeket. Gránát sem kell, minden fegyverből össztűz. A lövész azonnal rácsuklik a géppuskára, a többi látván vesztes helyzetét azonnal futásnak ered. Ők már a hátukba kapják. Aztán néma csend."
Ez a Brother in Arms. Tűz és manőverezés, tűz és manőverezés ! -ahogy azt a Bang of Brothers(Elit alakulat) című filmből sokan megtanulhatták.
nem vagyok tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
gp A második világháborús FPS-ekkel már néhány évvel ezelőtt is Dunát lehetett volna rekeszteni, így nem csoda, ha a Ubisoft és a Gearbox egy kicsit más irányba indult el, és becsempészett a receptbe egy kis taktikázást is - kérdés, mekkora sikerrel.
- Hálózati / IP kamera
- Apple notebookok
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Autós topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen program, ami...?
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Androidos fejegységek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest