Új hozzászólás Aktív témák
-
bizo13
csendes tag
Ö hát érdekes a grafika ilyen grafikát még nem láttam de amugy nem rossz csak érdekes
-
.Oldman.
tag
Szia,
Szerintem ez direkt nem realisztikus. A játék poJén, és vállalja. a karakterek, a hangulat.
Nem lehet összevetni egy MW vagy egy ARMA szinttel.
Ez szórakoztat, de csak ha olyan a hozzáállásod...írok itt mindenfélét és még ki se próbáltam...
Amúgy a videókon a playa tényleg nem egy nagy gamer. Lehet, hogy nem is PC-n játszik? Mert ha konzolon, azt még megértem, ha így céloz vki..
.OM.
-
BalaNce87
addikt
Nekem mondjuk attól durran el az agyam, hogy miért kell egy két ilyen "kutyát" az örökkévalóságig lőni Meg hát igen, az is érdekes, hogy az emberkékbe mennyi töltényt kell pumpálni. Úristen most látom, hogy még a golyószoró az gyngébb is mint a kézifegyverek Gondolom ennyi lőszer mellett súly korlátozás nem lesz.
Illetve az is nevetséges, hogy mennyire nem kell használni a fedezékeket és csak kapod a golyókat.......[ Szerkesztve ]
-
.Oldman.
tag
Helló!
Nekem bejön a grafika és a zene. nagyon hangulatos. Tetszik a sebzéskirajzolás is! És a hangulat nekem közelebb van a régi Fallout-hoz, mint a legutóbbi BETE(G)sdás fo*.
A coop nagyon teccős, az RPG-t is szeressük. Ebben minden benne van ami a korábbi játékokban tetszett: Fallout hangulat, TF2 grafika, Diablo tárgy generátor, dropp/loot rendszer, fejlődési rendszer, használható járművek.
A videókból úgy tűnik, hogy a perspektíva és az irányítás is rendben lesz.Ezt a játékot jól átgondolták, volt koncepció. Remélem, hogy bugmentes lesz, és az online is beindul. Már csak egy jó erős VAC/Punkbuster féle csalás elhárítás kell...
Sokat várok ettől, remélem nem kell csalódnom..
.OM.
-
hommeros
őstag
Úgy látom a boss fight itt is 40 perc.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
mephi666
nagyúr
nekem tetszenek a röpködő számok szeretem látni, hogy mekkora dmg-et nyomok bele az ellenbe... (opcióként berakhatják, hogy mutassa-e vagy sem... mellesleg én szeretném, ha statisztika is lenne a játékban, ahol megnézhetem, miből mennyit gyűjtöttem... adott ellenből mennyit öltem le/mivel-mekkorákat csaptam a fejükbe... esetleg a főelleneknél rögzítené a leaprítás idejét is...)
remegve várom, hogy kijöjjön és nyomulhassak vele ezerrel... (de ezt már mondtam)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Antibazsi
aktív tag
Mostanában egyre roszabb "játékot" produkálnak a gameplayekben. Élvezetesebbek lennének a videók ha rendes játékosokkal készítenék el őket (és legalább bug mentes részekből vágnák össze ), pedig maga a játék nem lehet rosz.
Kicsit sokallom én is mennyit kell lőni, néha már-már serious sam feelingje van a dolognak.
Na meg ezek a röpködö számok nagyon idegesítenek, remélem el lehet majd tüntetni.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Szirti
tag
Vegyes érzelmeim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban a videók alapján, mert egyes videók nagyon hangulatosak, és úgy állok fel mellőlük, hogy ez a játék megérdemli, hogy megvegyem. Azonban amikor a gameplay videóban azt látom, hogy egy félmeztelen raidert egy telepített gépágyúval fél órán át kell lőni holott kb 10 skulotól olyan darált hússá lényegülne át mint a pinty kezdenek felmerülni bennem kétségek.
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
Jojo5
őstag
Végre
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
eL Geri
őstag
A rajzos megjelenést már a XIII -ban is nagyon birtam, azzal nincs gond
Csak attól félek, hogy én a buta, lineáris FSP-ket szeretem (szóval a szóba jöhető karakter számomra csak a katona lehet ), ez meg túl sok szabad kezet fog nekem adni -
félisten
A hiba nálam van, hogy a 2. 3. videó nem megy?
Mod: De utálok 1900-ban születni...[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek