- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
davep
tag
+1
Nem mellesleg CoD-ok is a híres quake3-as szuper enginejükről híresek.
Meg volt szerencsém kipróbálni egy boxos BO multiban és nem kicsit volt ergya, nyomtam is rá egyből egy jó kis UrbanTerror-t.[ Szerkesztve ]
Machete don't text
-
Sontir Fel
őstag
Pfo... még mindig nem sikerült kipróbálni ezt a játékot
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Kanczy
veterán
Arra várhatnak, hogy 4 mapot (nem zombizok) megvegyek 4.000 Forintért. Akkor már inkább Monday Night Combat
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
HyP3b0y
senior tag
válasz LackoMester #24 üzenetére
Látom tapasztalt cs gamer vagy, hogy így megtudod ítélni
Menj csak vissza publicolni BO-ba az RC kocsival és a fain kill streakekkel"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
|nsane
tag
válasz LackoMester #17 üzenetére
"Jólvan nézegesd csak a pixelháborús CS-det. Én meg azon röhögök, h. ilyen hülyeségeket irogatsz."
Remélem, hogy ezt viccnek szántad, mert ez nagyon, bunkó és buta beszólás volt. Saját magadnak mondasz ellent! Nem vetted észre? Szidod a CS-ot, ezzel azt fejezed ki, hogy az egy szar és nem éri meg játszani azzal a remek régi játékkal, mert nem éri meg azt az idő, vagyis időpocsékolás. Ezután meg leírod, hogy idézem: "Nemhiszem el, h. egyesek nem értik meg, h. valakinek igen is megéri a pénzt"
Bocs nem akarok feszültséget kelteni közöttünk, egyszerűen csak megvédem a fórumtársam. Remélem nem sértettelek meg
-
Tituka
senior tag
várom...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
keIdor
titán
Mostanában megint nyomom a játékot, ha nem unom meg a DLC-ig, akkor úgyis megveszem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mrhitoshi
veterán
Én csak annyit mondok, hogy azért adják ilyen drágát, ennyit, mert megtehetik. Van pénz dögivel.
PS4
-
Archer
őstag
Igen mert az amúgy abszolút vásárlóbarát mentalitással rendelkező, az árait mindig korrektül belövő Activision szorult helyzetben van, alig csordogált be nekik valami az előző 20 COD részből így ezért kénytelenek pénzt kérni
Az EA az általad említett dolog miatt szimpatikusabb, valamint azért mert egy adott játékuk megjelenése után mondjuk egy évvel már nem aranyáron árulják, relatíve elég gyorsan lemegy az áruk a már megfizethető szintre.Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
kapeti07
senior tag
Érdekes, hogy az EA megengedheti magának az ingyenes DLCk-et az Activision pedig nem. A BC2 jó példa, csak egy kieg.-árt kellett eddig fizetni a Vietnam-ért de az nem csak map-pack ugyebár.
Én a WAW-ot még megvettem, mert PC-re ingyenesek voltak az új map-ok. Az újabb COD-ok drágábbak mint az előző részek és a fizetős DLC-k tovább növelik az árát. HA mondjuk 3 DLC-t megveszek plusz az alapjátékot 20-25 ezret is otthagyhatok az Activision-nál.
Xbox: kapeti
-
LackoMester
addikt
válasz jozefgucci1 #20 üzenetére
Rosszul látod. Sírva biztos nem, de előfordulhat, hiszen nem végleg hagytam abba a BO-t.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
jegenye77
addikt
Manapság ez egyáltalán nem meglepő!Mármint hogy pénzért adogatják kifele a DLC-ket.Akinek tetszik megveszi akinek nem az meg marad az alapnál.
/ha egyáltalán dobott ki pénzt az alapra is/[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
kovsol
titán
én csak a cod4-6 -t ismerem, többi játékkal a sorozatból nem játszottam, de ezek a pályák nekem speciál nagyon jónak tűnnek, az persze más kérdés, hogy én akkor gondolkoznék csak el ilyesmi beszerzésén ha az mondjuk 5€ vagy az alatt lenne árban, de inkább alatta (vagy ha nagyon jól keresnék ami nem fenyeget)
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
jozefgucci1
addikt
válasz LackoMester #17 üzenetére
Majd ha leállnak az IW szerverei akkor sírva jössz BO-ra vissza én már látom a lelki szemeimmel
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Scorpio06
aktív tag
PS3-ra is kifog majd jönni?
Remélem mert ha olcsó lesz megveszem. A Berlin meg a Stadium pálya nagyon bejön. -
LackoMester
addikt
Jólvan nézegesd csak a pixelháborús CS-det. Én meg azon röhögök, h. ilyen hülyeségeket irogatsz.
Nemhiszem el, h. egyesek nem értik meg, h. valakinek igen is megéri a pénzt, speciel nekem a BO DLC-k nem, de MW2 nagyon is megérte. Már bocs, h. fizettem érte, de ne Te dönsd el kinek mi éri meg, és miért ad ki pénzt. Szigorúan magánvélemény.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
BalaNce87
addikt
válasz jozefgucci1 #12 üzenetére
Legtöbben ahhoz vagyunk szokva hogy ingyen jutunk hozzá ezekhez a tartalmakhoz, ami a normális, elvből nem fizetek ilyen semmiségért, persze mw2-nél mindenképpen jobb a helyzet, de nem nevezhető jónak. A legtöbb ember hobbiból csinál mapokat pl l4d-hez vagy ezernyi más játékhoz bennük nincs az hogy valamilyen módon lehúzzák az embereket nekik elég a kritika vagy köszönet, ez mentalitás kérdése nah meg az emberek naívságáról szól, megint telefossák a fórumokat hogy drága, aztán úgy is megfogja venni. Ameddig van rá kereslet eszük ágába sincs abbahagyni. A többség már most megunta a játékot, pár map arra jó talán hogy elkezdhesse újból, de az ugye pénzbe kerül, így lehet önmagukkal b....nak ki, persze nagyon csekély szám az aki kibírja és nem veszi meg.
-
hommeros
őstag
Ha PC-re megjelenne, vevő lennék rá.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
jozefgucci1
addikt
Inkább azt mondanám , hogy ez jobban megéri mint anno az MW2 esetében , mikor a DLCk innen -onnan összevadászott mapok voltak.Volt képük azért pénzt kérni és vették mint a cukrot.Tehát az nem hülye aki kétszer megveszi ugyan azt , csak aki az újat ugyan azon az áron.Jaj ez az állszentség , hogy nem éri meg pff , simán megéri .Valóban jogos a felvetés , hogy a mapok hamarabb készen voltak mint maga az alapjáték , na és akkor mi van. Ha valaki csinál valamit normális , hogy pénzt kér érte.Való igaz nálunk azért a 13EUR nem éppen olcsó egy kiegészítőért , de sajnos ez nem csak nekünk csinálták.
Szerintem te nem is játszol vele Honzi .Add el ha nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Honzi
senior tag
Szerintem nagyon megéri.
A játékra is megérte pénzt ki adni hiszen annyira jó lett ott rohad meg steamen az egész, sajna ez már nem a cod,cod2,cod4.
Tök jó hogy a kedves készítők ki tudnak kaparni egy két ajtót meg megcsinálni 2 szóba belső terét és eladni még egy mapnak fantasztikus.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
törölt tag
Ezzel mindent elmondtam .Ez a csapat most vérszemet kapott , hogy a másik lapátra való ténylegesen lapátra került . Addig ingyen adogatta ki a Tréarc a DLC-ket, mert a kis tudatalattiukba az iw és a közönségük belevéste, hogy ti bizony csak a gyengébbik csapat vagytok. Ami úgyis volt. Most hogy az IW gallyra ment , megpróbálnak nyomulni. Persze szintben nem tudnak többet mint régen tudtak, mert akkor is 100 %-ot nyújtottak magukból. És úgy találtattak gyengébbnek mint az iw
Egyszerűen gyengébb csapat ha a lelküket kiteszik is. Ez persze nem volt baj ameddig ingyenesen adták a DLC-ket mert azzal kompenzálták a gyengébb minőséget.
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
Hát én már iszonyatosan várom a dlc. Számomra megéri kiadni 3-4 ezer forintot ezért, mivel az utolsó patch óta nekem teljesen hibátlanu működik a játék, és így már i'm love in it (mw2-ben nagyon elgondolkoztam, hogy akár vegyek e dlc-t, de én hülye ott az elsőt megvettem, nah ott nem érte meg)
Viszont furcsa, hogy még csak most írnak róla itt, mivel már régóta kint van ez a videó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LackoMester #1 üzenetére
Nem baj a sok életben egyébként érvényesülni nem tudó úgyis veszi majd mint a cukrot
-
Polllen
nagyúr
válasz LackoMester #1 üzenetére
WaW-ból nem raknak át néhány pályát???
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
AS
félisten
Ez annyira nevetséges hogy 5 pályáért ennyi pénz kérnek, ez nekik semmi munka nem volt......
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
LackoMester
addikt
Nincs szándékomban több pénzt költök a BO-ra. Akármilyen überf@sza mapok is lesznek a DLC-be.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest