Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
jó, csak a javítás, az nem az, amit ti akartok, hogy a bioware (vagy bárki) csináljon a mass effect 3-mal. javítani azt kéne, ha pl. a citadel egy aszteroidamező közepén lenne a harmadik részben.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
én sehol sem látok az általad idézett post hivatkozásai között olyat, hogy bármit is újraírnának. javításról beszélnek mindenhol.
kapufa.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Spectrum
aktív tag
válasz Wolverine #37 üzenetére
Pont itt egy, az új mass effect könyv. Nem a végét, hanem úgy az egészet újraírják.
#35 Dilikutya:
Nem említett rajongói változatot. Ilyenek ugyan léteznek, de senki sem mondta nekik, hogy márpedig ezt valósítsátok meg. Inkább az alkotók maradjanak hűek az eddigi történetükhöz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bolondember #36 üzenetére
nem azért fizetett, amit követel.
-
Wolverine
félisten
válasz bolondember #36 üzenetére
Ettől még nincs joga beleszólni a történetbe. Mutatsz olyan írót, aki átírta a könyvét, mert tiltakoztak az olvasók a vége ellen?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dilikutya
félisten
Az újraírt változatra mondta, hogy nem az ő történetük.
"Akadtak játékosok, akik nyíltan visszautasították a történet lezárásának teljes koncepcióját, és azt követelték tőlünk, hogy változtassuk azt meg és az elejétől kezdve készítsük el újra az egészet." Ez egy irreális és hülye elvárás herpeszes Ödönkétől.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Vinyard#
aktív tag
Ezen játékok eladási számaival nem vagyok tisztában. Viszont azt is érdemes nézni, mennyibe kerül nekik egy tökugyanaz NFS rész mondjuk, vagy egy Mass Effect játék előállítása, reklámozása, stb. Lehet az említett játékok a gyatra eladásokkal is még bőven profitot termelnek nekik, aztán úgy vannak vele, hogy nagyon elcseszni sem lehet őket, mivel az elvárások sem nagyok feléjük szemben, adnak egy biztos bevételt, és kész.
nemtom hogy van amúgy, csak ötletelek. Abban biztos lehetsz, hogy mivel alapvetően mindent a pénz és a profit irányít, ha sorozatban buknának ezeken a játékokon, akkor vagy beszüntetnék őket, vagy valami erős változtatást eszközölnének.
-
wolfman
veterán
"Ha az EA-nek nem fognak imponálni az eladási adatok+megelégeli az elégedetlenkedést, zúgolódást, még az is meglehet, hogy történik pár személycsere a csapatban"
Az EA évek óta adja ki a silányabbnál silányabb C&C részeket, meg a sokadik otrombasz@r NFS-eket értékelhetetlen eladási mutatókkal, mégsem eszméltek még rá a saját helyzetükre, gondolod most fognak?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
vitaro
senior tag
-
mrhitoshi
veterán
Én nem fordulok ilyen szélsőséges módszerekhez, vagy legalább is nem szabad hangoztatni.
Én nagyon megválogatom, hogy mit veszek meg, és mit nem. Ha valamiben látok fantáziát, és nagyon tetszik, és azt látom hogy nem egy fosch-t akarok meg venni, akkor szívesen kifizetem azt a pénzt érte, amit kérnek, már a megjelenés napján is, ha nem tudom megállni. Viszont a Mass Effect 3 több szempontból is csalódás volt. Előrendeltem, bízva abban hogy nagyon jó lesz, aztán sajnos a vége mindent elrontott.PS4
-
M3Ny3'T
senior tag
Indoctrination Theory?
(#29) Vinyard#: De legalább SPOILER
látványosan halt meg.
Valóban, ezt én is tudom, nem hogy nincs bizonyíték arra, hogy a szintetikus mindig fellázad, hanem ezt színtiszta baromság, mert a Geth-ek megteremtésük óta (300+ év) megértést akartak és beilleszkedni az organikusok közé. EDI sem valószínű, hogy egy szercsak megfertőzi mindenkinek az implantjait, bár egy jópár igen kemény poént elsütött erről a témáról.
De hát ez van, módosítani nem akarnak rajta (hogy a fene egye őket), így csak abban lehet reménykedni, hogy az Extended Cut legalább valamennyire finomítja mindezt a...khömm...problémahalmazt.[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Vinyard#
aktív tag
A dramaturgia tudod mi volt a befejezésben? Az, hogy Shepard meghal (többnyire). Ez valóban jól működött, nehéz volt összehozni.
Az a baj, még ha a plot hole-ok betömésre is kerülnek, ha kapunk több dumcsit, ellenkezést a Starchild-dal, epilógust, mi lett a többiekkel stb. egy nagyon fontos dolgot sehogy sem lehet értelmesebbé tenni: A Kaszások létezésének okát. Nem linkelem be a klasszikus képet, mindenki tudja, hogy ez az abszolút bullshit. Jah, hogy közben Kaszás lesz a legyilkolt organikusokból? Hát sovány vigasz a lemészároltak számára. És ezt még tetézi az is, hogy az alapprobléma is baromság...semmi bizonyíték nincs arra, hogy a szintetikusok MINDIG az organikusok ellen fordulnának, és kiírtanák a teljes organikus életet. Szóval ezt lehetetlen kimagyarázni sajnos, feltéve, ha igaznak vélik valóban ezt a tézist.
[ Szerkesztve ]
-
M3Ny3'T
senior tag
Én azért ennyire nem látom sötéten a dolgot. Bár engem igazándiból a totális logikátlanság akasztott ki baromira és hogy kissé összecsapott, ettől függetlenül dramaturgiailag szerintem egész korrekt. Az összecsapottságon (meg remélem a logikátlanságon is valamennyit) segít majd elvileg ez a DLC, maaajdmeglásssuk.
Mindentől függetlenül, még ha tudom, hogy a vége marhára nem is tetszett (a fentiek okán), ettől még nem kukázok majd 150 órányi 9,5/10-es játékélményt (na jó, ME1: 9,5/10, ME2: 8,5/10, ME3 10/10 (nem számítva az utolsó 10 percet)), történetet nyamvadt 10 perc miatt. Már folyamatban a 3. teljes (1-3-ig) végigjátszás.(#24) Polllen Ezt magam sem tudom megérteni. Nem csak a Bioware-é, hanem szvsz az EA húzócíme.
[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Vinyard#
aktív tag
válasz mrhitoshi #23 üzenetére
Attól, hogy nem adok ki pénzt érte, még ugyanúgy játszani fogok azzal, amivel akarok.
Ez a szép benne. És pont a warez lehetősége miatt kéne pont nem a bázissal kicseszni, mert eddig mi voltunk azok, akik már csak azért is megvettük a játékokat, kiegészítőket, hogy ezzel támogassuk a csapatot, bízva abban, hogy még a jövőben sok szép játékkal fognak gazdagítani minket. Remélem ez már tényleg csak múltidő. Részemről, ahogy írtam már, biztosan az. -
Polllen
nagyúr
Csak egy kérdés... A legnagyobb húzócímet miért nem akarják tökéletesre csiszolni?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Vinyard#
aktív tag
Hát én még nem temetem az egész univerzumot azért, közel sem biztos, hogy a következő játékot is ők csinálják. Ha az EA-nek nem fognak imponálni az eladási adatok+megelégeli az elégedetlenkedést, zúgolódást, még az is meglehet, hogy történik pár személycsere a csapatban. Ez persze jól, s rosszul is elsülhet, ki tudja.
Mindenesetre egy vásárlót már márciusban elvesztettek. Amíg rendbe nem szedik a dolgokat, vagy legalábbis nem változtatnak a hozzáállásukon, én egy darab Bioware játékot, DLC-t, semmit nem fogok megvenni. És mindent meggondolok kétszer, hogy megvegyem-e, ami EA. Persze ezt nem most határoztam el, csak azért írom be, hogy ugyanezt tanácsolom mindenkinek. Ha ők így, hát mi is így, és kész. Mivel az egész játékipart a bevétel mozgatja, a bevételcsökkenés az egyetlen lehetőség arra, hogy érdemben befolyásoljuk az eseményeket.
-
-
Max_218
tag
Kezdődik megin szerintem a Indoctrination elmélet megállta volna a helyét. ,namajd holnap meglátjuk ,milyen hosszú lesz kb? ,csak videó részek lesznek ? ( illusive man ,mostsem várható hogy
,átváltozik,mint a collector-artbook-ban? -
ASTON117
tag
Ha nem tetszik a befejezés találjatok ki hozzá mást a saját fejeteken belül, ennyire egyszerű a mass effect 3 10/10-es játék leszarom milyen a vége nem is a bioware-esek írták, szóval ennyi kitaláltam jobbat. Nektek is ezt kéne, mert így állandóan ezen rágódtok és beszennyezi az egész élményeteket az egész szériával, amikor mindannyian tudjátok hogy mennyire jó ez a sorozat és mennyire élveztétek az utolsó előtti pillanatokat.
-
nanorambo
őstag
Na, megint kezdődik a mentegetőzés.
Akkor azt hiszem ennyi volt. Köszönjük a zseniális univerzumot, a még zseniálisabb karaktereket és az utolsó 15 percig kitűnő sztorit. Az utolsó és legfontosabb momentumot még senkinek nem sikerült így elbaszarintani. A bioware meglepett minkett és bemutatta, hogy lehet egy zseniális valamit úgy lerontani, hogy az embernek az elöző részekkel se legyen kedve játszani.
---- MASS EFFECT ----
-
GeryFlash
veterán
Szánalmas. Már mentegetőzik, szánalmas.... És a 2gb-os inygen dlc szerint az EA sincs elájulva a játéktól... Egy játék ami az elődei sikereit is beszennyezi...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Vinyard#
aktív tag
Így kell ezt, már előre mentegetőzni, biztos, ami biztos.
-
Wizard of Oz
aktív tag
A következő BioWare játék eladásai nem fognak minden elvárást kielégíteni.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
FehérHolló
veterán
Bla bla bla.
"Bevédem magam már harmadszor" szöveg. Kár, hogy az előző kettővel sem elégedtek meg a rajongók, azért jön ki az EC DLC...Casey Hudson azzal zárta mondandóját, hogy ők nem azzal a céllal készítik az Extended Cut DLC-t, hogy mindenkit boldoggá, a játékot pedig tökéletessé tegyék. Pusztán csak láttak egy lehetőséget arra, hogy azok számára akik értékelik, kibővíthessék a játék által nyújtott élményt. A DLC megjelenése holnap várható PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.
Biztos ezért öltek bele 4 hónap fejlesztési időt egy 20+ fős csapattal (a miheztartás végett ez körülbelül 420 millió forint), hogy egyesek igényét kielégítsék. Inkább a saját becsületük akarták visszanyerni.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Spectrum
aktív tag
Bullshit factory online.
"nem fog mindenkinek tetszeni" valóban? Létezik olyan, ami mindenkinek tetszik? Milyen zseniális "érv".
"nem a mi történetünk" és szemmel láthatóan nem is a játékosoké. Akkor kié lehet..A helyzet az, hogy szerintem mindenki megértette végét és ezért háborodott fel.
-
icon
senior tag
Nem értitek a művészetet
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
pryan
csendes tag
Elébe mennek a dolgoknak, így már most lehet tudni hogy szar lesz és nem lehet okolni őket, mert ők megmondták! Nincs apelláta!
Kár érte amúgy, mert az egyik kedvenc játéksorozatom, de a 3. rész vége kiábrándító lett. Nem azt kaptam, amit vártam, bár nem tudom mit vártam...
-
Specter
tag
A messz effekt három se tudott minden elvárást kielégíteni
-
TheSCRiN
csendes tag
"Volt pár visszajelzés, melyekkel nem tudtunk foglalkozni. Akadtak játékosok, akik nyíltan visszautasították a történet lezárásának teljes koncepcióját, és azt követelték tőlünk, hogy változtassuk azt meg és az elejétől kezdve készítsük el újra az egészet. És ezt mi nem tehetjük meg, mivel ez nem a mi történetünk, nem tudnánk, hogyan kellene megírni a sztorit,"
Idióta...
Az elején szó sincs azokról a szerencsétlen próbálkozásokról, amiket az utolsó 5-10 percben próbálnak megetetni a rajongókkal.
Nem az egészet kell újraírni hanem az utolsó negyed órát. mert addig a játék 10/10-es! -
Televan74
nagyúr
A francba, tudtam és sejtettem , hogy nem fogunk kék kis sheperdeket látni
Komolyra fordítva a szót , nekem az is elég ha nem a három különböző színű videót kapom meg a végén.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Meglivorn
aktív tag
Most komolyan? Ezt így külön cikkbe?
-
Lehet több bevétele lenne a Bioware-nek, ha játékfejlesztés helyet nyitnának egy jósdát.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mrhitoshi
veterán
Mint ha ezt a dumát hallottam volna már valahol.
Meg is van: [link]PS4
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH ! Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB RADEON PRO 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest