Új hozzászólás Aktív témák

  • Spectrum

    aktív tag

    Többször felmerült az elmúlt napok folyamán, hogy a rajongóknak nincs joguk változtatást követelni, mert ez "műalkotás". Nem mondhatod meg a művésznek, hogy mit hogyan csináljon.
    Akik ezen a véleményen vannak, azoknak itt az ideje elgondolkodni. Idén januárban megjelent a Mass Effect: Deception, a negyedik könyv. Röviden: telis-tele hibákkal, ellentmondások a ME univerzumnak, a többi könyvnek, játékoknak, saját magának. Évszámok össze-vissza, totális lehetetlenségek, logikátlanságok bővebben itt.
    Nem kis felzúdulást keltett, persze könyv mivoltánál fogva jóval kisebbet, mint a mostani, született egy nyílt levél is.

    A dolog vége többeket meglephet: helyt adtak a kifogásoknak és MEGVÁLTOZTATJÁK a KÖNYVET. Igen kérem, a könyvet átírják és egy új változata fog megjelenni. Pedig ha már a művészetnél tartunk, egy könyv bizonyosan közelebb esik a fogalomhoz, mint egy játék.

    Innentől kezdve már csak azon lehet vitatkozni, hogy mennyire lehet változást követelni az alkotáson. Csak hibákat kezelünk, esetleg következetlenségeket, netalán a cselekményt?

Új hozzászólás Aktív témák