Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Kár lenne a segáért.Binary domain nagy kedvenc.
-
PHM
addikt
Nekem inkább a Mega Drive az, ami beugrik.
Meg persze a Sonic-ok, valamint Story of Thor.
Mindmáig megvannak, a Mega Drive-val együtt.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Wolverine
félisten
Nyilvánvalóan; de ismerve a népszerűségét - elsősorban a briteknél - egy kisebb létszámú kiadót az egymagában is eltartana...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Gergosz2
veterán
válasz Darth_Revan #8 üzenetére
igen az ígéretesnek tűnik, mivel a témát is szeretema témát.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
wednesday
őstag
Remélem ez csak pletyka. A Total War szériáért nagyon nagy kár lenne. Vagy ha igaz is akkor kiadó váltással megoldható lenne.
-
wikings2
őstag
válasz Darth_Revan #8 üzenetére
Fú érte kár lenne.
Ilyen nyugodt vérrel játszani ezt a játékot... Első AvP marinevel szinte nem volt perc amikor ne futottam volna fosva.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Darth_Revan
veterán
Nem is tudom, az Aliens Colonial Marines elég jó Sega játéknak tűnik trailerek alapján
-
Zirowe
nagyúr
Wiire azért még elég gyakoriak a sega játékok, sajnálnám, ha nem jelenne meg több.
Még mindig van egy működőképes sega master system II konzolom is.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Gergosz2
veterán
utóbbi időben egy értelmes SEGA játékkal sem találkoztam.
Amúgy kár értük ,de a SEGA-ról ma napig ez ugrik be nekem elsőre: [link]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
wikings2
őstag
Nem rázna meg ha ezentúl hordozhatón találkoznék a műveikkel.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
banhammer
veterán
Szerintem inkább érdemes elmenni a casual játékok irányába.
Annyi Androidos telefon és tablet kerül forgalomba, hogy nem hülyeség abba az irányba mozdulni.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest