Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fazipeti
csendes tag
válasz
kormi0312 #1715 üzenetére
akkor a Poco esetében is mennie kell. Egyébként a nyitott bootloader miatt a play store nem találja elég secure-nak a telefont a gyári romban. Akkor ezek szerint az EU romban ezt orvosolták.
Igazából én annyi hátrányát látok, h bootloadert kell nyitni (nyilván ez téged már nem érint) és le kell gyalulni a gyári romot. Az EU romban - főleg ha a beta verziót használod - előfordulhatnak hibák, amiket általában hamar javítanak. A globalban ritkábbak a hibák, de persze nem is kerülnek bele hamar új fícsörök. Én évekig használtam EU beta romot, és szerettem. Én még globalt használok, mert elég új a telefonom, de minden nap kacérkodok a bootloader nyitásával -
Fazipeti
csendes tag
válasz
kormi0312 #1711 üzenetére
Szívesen
A különbség elsősorban az, h az EU rom a kínai gyárira épül, ki van belőle szedve sok bloatware, hamarabb jönnek rá az újítások, elvileg jobb az üzemideje.
Igazából nehéz megmondani, h melyik a jobb, mindkettőnek van előnye és hátránya. Mivel neked jelenleg nyitva van a bootloadered, ezért a helyedben kipróbálnám mindkettőt és úgy döntenék. Egyébként esélyes, h a EU romban nyitott bootladernél is megy a hivatalos Netflix. Én még nem próbáltam, talán más már igen. -
Fazipeti
csendes tag
válasz
kormi0312 #1708 üzenetére
bocs, igazából kérdőjel helyett pontot kellett volna tennem
Hasonlóképpen jártam én is egy másik Xiaomival. Bootloader-t visszazártam és fel tudtam telepíteni a play store-ból a hivatalos Netflixet. Sajnos nyitott bootloadernél, gyári rommal nem fog menni, csak mókolva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- iPhone 13 Pro 128GB
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest