- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz szabi__memo #2294 üzenetére
Nem tudom, hogy melyikre gondolsz, a 875 SOC még nincs is forgalomban. A nem Pro változat meg "csak" 775-ös procival jön. Szóval ez a mindjárt ez azért odébb van.
-
Noukoum
veterán
válasz szabi__memo #2301 üzenetére
Nem elavult, csak a vásárló mindig aktuálisabb terméket fog tudni vásárolni.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabi__memo #2299 üzenetére
Tehát küldetéstudat. Na már ezt is tudom.
A fentebbi hozzászólásodban az ideje az mit jelentett? Nem igazán értem
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabi__memo #2296 üzenetére
Akkor miért veszed?
Mazochizmus?
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
félisten
válasz szabi__memo #2296 üzenetére
Nekem eddig ez a 4. Xiaomi telóm, és a harmadik MIUI-s.
És ez az első, aminél még nem futottam bele hibába.
Az előző három Redmi 3, Redmi 4X, A2 Lite valóban bugos volt, de utóbbi csak a 10-es frissítés óta. A MIUI nekem sem a szívem csücske megbízhatóság szempontjából, de a Poco F2 eddig e téren is nagyon jól teljesít.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabi__memo #2294 üzenetére
Amúgy volt már Xiaomi telefonod?
Mi az, hogy ideje?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz szabi__memo #2016 üzenetére
Nem itthonról szállítják.
FZN
Kamuzik ott valaki. Telekom kiemelt ügyfélszolgálat azonnal bekapcsolja és jön is róla SMS, de a Telenor ugyan ez.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Toth_Jani
őstag
válasz szabi__memo #2016 üzenetére
Hát a szövegből nem ezt olvasom ki.
"Informálni szeretnénk Önt: Kedves Megrendelőnk !
A mai napon külföldi raktárunk a megrendelését átadta a futárszolgálatnak. Lentebb megtalálja a csomagszámot,..."
A Turbadonál a raktáron nem jelenti azt hogy itt az országban raktáron van, és a +4 nap szállítás is csak a rendelés leadásakor derül ki, a Web oldalon sokkal jobban néz ki a dolog.[ Szerkesztve ]
-
IT user
tag
válasz szabi__memo #1918 üzenetére
Viszont sokáig bírja az akku. Persze, ha nem fut semmi.
-
mgTerminator
veterán
válasz szabi__memo #1835 üzenetére
Az érdekes mert nekem állandóan ott van.
-
tomboy0013
veterán
válasz szabi__memo #1758 üzenetére
Nekem mondjuk csak az ilyen eszetlen döntésekkel van bajom. Magát a MIUI-t szeretem, meg nekem 2 év Poco F1 használat után sem igazán mutatkoztak bug-ok csak 1-2 kisebb, de ilyenek minden telómon voltak.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz szabi__memo #1756 üzenetére
Már MIUI 11-en is frissítették. Elég gáz ez így. Vajon nem gondolkodnak a fejlesztők, hogy lehet nem lenne baj ha már akku statisztikát akar nézni az ember (amire ugye szolgálna), akkor nem csak az utolsó 24 óra lehet érdekes? Eddig "fura módon" így működött, most meg jól elcseszték...
[ Szerkesztve ]
-
PirosHello
senior tag
válasz szabi__memo #1208 üzenetére
Ali-n
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Masooo
aktív tag
válasz szabi__memo #874 üzenetére
Annak több oka is van
Szubjektív vélemény persze:
-a xiaomi féle eszetlen névadás ami miatt poco van rányomtatva.
-az, hogy nem a zoom k30-ból szülték, hanem a simából (szép a döglött bogaras gyűjtemény, de egy tele a zoom helyett még jobb lenne legalábbis nekem)
-ois hiánya (lehet élni nélküle, de a hardware oldalon a telók sokszor kb azonosak, most a fotó képességek döntik el sokszor, hogy mi a csúcs - legalábbis sokaknak)
-képfrissítésa sztereo hang hiánya egyéni elbírálás alá esik, én szeretem a szimmetriát de nem sorolható komoly érvnek, ahogy pl a vezeték nélküli töltés hiánya sem, bár nekem kapóra jönne. Az ip védettség is véleményes dolog ennél a telónál így említem de nem sorolnám oda.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
robiii32
csendes tag
válasz szabi__memo #872 üzenetére
Hát ez annyira nem csúcstelefon! Viszont nem 1 évre venném, ezért is gondolkodom ebben!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz szabi__memo #799 üzenetére
Nem kell rootolni a dev romhoz, nekem simán megy a simple/otp/kh app, szóval nem ezen múlik. Ha nem akarsz romolni - pedig a xiaomi.eus dev szerintem többet ad, mint a sima stabil -, akkor sajnos maradnak a lassú updateek.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
törölt tag
válasz szabi__memo #799 üzenetére
Hát eddig nem jött hozzá semmi. Áprilisi a biztonsági frissités.
Én mondjuk csodálkozom ezen, mert amikor redmi 3 -m volt 2018 ig, ott a stabil global legalább havonta frissült 1 szer. Azt hittem most már esetleg jobb a helyzet vagy valami, főleg csúcsmobilnál, de igazából elég trágya, hogy semmi hónapokon át.Bár én szerencsére már leszarom, csak legyen stabil tényleg, mert az android one hoz is mindig jött frissités és egy nagy szar volt.
Ez eddig nekem tökéletesen stabil, már csak a nagy verziókat várom, mint most a miui 12 -t.[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz szabi__memo #797 üzenetére
Milyen romon vagy? Mert a sima stabil az dög lassan frissül, de pl: a xiaomi.eu kb. 2 hetente.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest