- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
Van új stabil EU - 12.0.4
xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V12.0.4.0.QJKCNXM_v12-10.zip 2020-07-20 3.4 GB
én eddig a 12.0.2-t raktam fel, a 0.3 úgy látszik kimaradt.Ha felrakom, utánna Debloat és Magisk majd újból a millió beállítás az alkalmazásokon.
- na mindegy....[ Szerkesztve ]
-
92Mcmxcii
újonc
Nem teljesen uaz a probléma, de nekem galériából semmilyen alkalmazással nem enged megosztani... Nincs hibaüzenet, egyszerűen nem reagál a nyomásra... Viberből, Messengerből engedi kiválasztani, el is küldi... 12.0.1.0 QJKEUXM
Ettől eltekintve eddig minden faxa...😁[ Szerkesztve ]
-
voncci
aktív tag
válasz mgTerminator #995 üzenetére
Köszönöm, lassan letelik a várakozási idő és már nyitok is...
-
voncci
aktív tag
Srácok! Aki EU romon van, annál működik rendesen az érintéses fizetés???
-
fujifilm1
senior tag
-
fujifilm1
senior tag
Sajnos nem oldja meg.
A Stabil EU ban is ugyan úgy csak az utolsó nem tudom mennyi órát mutatja - totál használhatatlan.
nekem átlagban négy nap az akku idő. Néha három (Jóó csak viccelek nyilván ezzel is teljesen elégedett vagyok )A gyári beépített akku statisztika teljesen gáz.
Igazán nem értem a fejlesztői szándékot, - mire gondolhatott a költő- kinek lesz ez jó ?Megpróbáltam Gsam battery alkalmazást amit Kolondrum ajánlott.
Ez eleinte jó volt, de a második vagy harmadik töltés után nem nullázta le a számlálót.
A screen time maradt az előző X ⏰ ,
a teljes futásidő meg a négy napról folytatódott, miután lehúztam a töltőről.
Hiába volt arra állítva hogy a töltő disconnect- nullázza.Most megint feltettem a klasszik Accubattery-t, - megnézzük hátha ez jobb.
[ Szerkesztve ]
-
csapoze
csendes tag
Sziasztok, 2 napja én is tulaj lettem. Olyan hibát találtam, hogy ha galériából osztanek képet whatsappon, akkor azt a hibát írja ki, h nem támogatott formátum. Fordítva, ha whatsapp-ba lépek és képet csatolok akkor működik. Kiprobalja nekem valaki, hogy nála működik e? Köszi. (egyelőre gyári Rom van rajta, bootloader nyitás megkerve)
-
pg1966
aktív tag
Amióta frissült a 12-es MIUI-ra, az akku-statisztika csak az utolsó 24 órát mutatja, nem a feltöltéstől eltelt időt. Azt se írja, hogy mennyi ideje volt feltöltve. Nem állítható ez valahogy, hogy ha pl. 2 napig használom egy töltéssel, akkor azt is mutassa?
-
voncci
aktív tag
válasz mgTerminator #981 üzenetére
Akkor az EU-ban jól működik
-
mgTerminator
veterán
Az értesítést balról kell lehúzni, a kapcsolókat meg jobbról. Xiaomi.eu-ban ezt fel is lehet cserélni.
Nálam nagyjából jó a fényerőszabályzás, de ugye nem árt tudni hol van a szenzor mert ha véletlenül letakarod a kezeddel akkor le fogja venni Ha esetlegesen túl sok, akkor automata módban tudod állítani a csúszkával. -
voncci
aktív tag
válasz Kolondrum #979 üzenetére
Biztosan rosszul fogalmaztam elnézést! Miui 12-ről beszélek. Ha az IPhone-os kinézet van beállítva a kapcsolóknál (állapotsor, új irányítóközpont) és gesztusvezérlest használok, akkor lehúzásnál csak az értesítések jönnek le, a kapcsolók nem. A kapcsolók csak akkor, ha a kijelző tetejéről húzom le
A fényerőszabályozás nálad OK???[ Szerkesztve ]
-
voncci
aktív tag
Sziasztok! Nálatok működik rendesen az automatikus fényerőszabályozás? Este folyamatosan fel, le veszi a fényerőt lehet ezzel valamit kezdeni??? Más, ma meg jött a Miui 12. Azzal meg az a bajom, hogy ha lehúzom az értesítési sávot, akkor csak az értesítéseket húzza le a kapcsolókat nem, csak ha jobb felül húzom le. Ez ekkora telefonnál elég kényelmetlen. Csak az IPhone-os megjelenésítésnél. A réginél OK-s. Nézetem pár videót a neten, ott sem volt jó. Más telefonoknál úgy működik, ha jobbról húzod a kapcsolók balról az értesítések jönnek le Gesztusvezérlésnél a kijelző alsó részén középett az utolsó alkalmazásváltó sincs ami a Pixeleknél van. Ez is más Xiaomi telókon ott van. Ezt sem értem! Hogyhogy nem egységes ez az egész?!
-
Ez [link] jobb mint a korábbi linkelt. Az ujjlenyomat olvasó rendben van és 98%-ban bubi mentes. (Középről kifelé kell indítani a felragadást). Kereső: Üvegfólia full glue.
Nem Kínából jön.
Közelség érzékelőt sem bántja.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
pg1966
aktív tag
válasz silvergod #961 üzenetére
Nálam nagyon jó az üzemidő, 2 naponta töltöm, 8-10 órás képernyőidővel még marad legalább 20% az akkuban. Nappal folyamatos GPS, WiFi kb 1%/óra, ha nem megy a kijelző, éjjel repülő üzemmódban 2% fogyasztás reggelig. AOD-t nem használom, csak AOE-t (Allways on Edge) programot, ami csak üzenetnél jelez a kijelzőn (nem csak egy pillanatra felvillanva), mintha egy LED lenne.
-
Warmont
friss újonc
A hazai és külföldi tesztekben elhangzó" másfél nap lazán", vagy "2 nap mérsékelt használat mellett" szerintem túlzás üzemidő tekintetében, nálam kb 24 óra alatt megy le 20% kb5- 5 és fél óra képernyőidő mellett , netre használom csak minimális beszélgetéssel és 0 játékkal.
-
Masooo
aktív tag
Lehet hogy már nem aktuális a megoldás de régebben nekem a huawei p7en az nfcvel pl ezt meg lehetett oldani, adtak is hozzá amúgy 2 külső nfc chipes akármit.
aktiváltam az egyiket a telóval, beállítottam hogy legyen e net, rezegjen e vagy csörögjön stb dolgokat és ha érzékelte a külső chipet akkor átállította magát annak alapján amit beállítottam. A kocsiba tettem az egyiket, a teló felment a kocsi hangrendszerére, kikapcsolta a wifit, bekapcsolta a gpst stb amit akartam és előre belőttem neki.
Ha ez még így van akkor egy külső nfc chipet megtanítasz amire akarsz, a bejárat mellé leteszed, belépsz és a telód végrehajtja amit a chipen beállítottál.
Tudom kerülő út, de a megoldást néztem a problémára.Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
silvergod
őstag
Ez nekem nem fontos, bekapcsolom 😁.
Lehet hogy vannak hiányosságok a telefonban,de én még mindig azt látom hogy ebben az ársávban ,nincs helyette jobb pillanatnyilag. Jön most ősszel több modell,de ott tartunk hogy az s20 lite ot is 750$ rá várják ami nálunk lesz 250eft vagy felette...ez még addigra 100eft al olcsóbb lesz kb.Amúgy aki használja,van a szoftverben valami hiba esetleg?
Én ettől tartok a legjobban, mert olvastam hogy a xiaomi.ebben nem erős..soká hibás kiadás. Romolni nem szeretném, mert félek hogy tégla lesz belőle,meg nem tudom a garancia ugrik e ilyenkor?
Az üzemidő hogy alakul? Sokat fogyaszt alapjáraton? Mert pl. A note 10+ nál mehetett folyamatosan a wifi,Bt,GPS, nem igazán volt hatással a merülésre...nem kellett kapcsolgatni őket.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Warmont
friss újonc
válasz silvergod #952 üzenetére
Igen így értem, Wifi ki van kapcsolva, és pl ha hazérek bekapcsol magától és felmegy a hálózatra. Na a Poco F2 ben nem találtam ilyen opciot. Kérdés más Xiaomiban volt e egyáltalán valaha, nem tudom ez az első telefonon a márkától. Ha be van kapcsolva a wifi még szép hogy felmegy, de én nem szeretem otthonon kívül úgy használni, talán fogyasztásra is van hatással illetve nem akar kapcsolódni lépten nyomon free wifi-kre. Lényeg hogy a Oneplusban szerettem ezt a funkciot azt hittem ez azóta alap más telefonoknál is
[ Szerkesztve ]
-
Warmont
friss újonc
válasz silvergod #947 üzenetére
Nem kér, ez egy hasznos kényelmi funkcio, testreszabható, például ha az ember hazaér munkából a telefon automatikusan csatlakozik a jóváhagyott Wifire (ez esetben otthoni hálózat),így nem szükséges mindig kézzel átállítani Wifire, ami apróságnak tűnhet de mivel akár naponta többször is szükséges roppant hasznos, nem beszélve arról ha elfelejtem átállítani a telefont otthon mobilnetről wifire akkor a mobil adategyenleget fogyasztja (ahogy nálam is előfordult néhányszor)
-
silvergod
őstag
3. Oneplus ha ki volt kapcsolva a wifi de észlelt már korábban használt hálózatot automatikusan rákapcsolodott, itt nem lehet ilyet beállítani kézzel kell állítgatni
Minden csatalkozásnál kéri a jelszót újra?
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Warmont
friss újonc
Sziasztok, 1 hete használom a telefont 8/256, Oneplus 6 rol váltottam, eddigi hiányosságok / észlelt problémák:
1.Ha néma vagy ne zavarj modbol alap hang módra váltok beep hangot nem lehet kikapcsolni
2. Rezgés intenzitása nem állítható legalábbis én nem találtam rá megoldást, a rezgése nekem túl erős
3. Oneplus ha ki volt kapcsolva a wifi de észlelt már korábban használt hálózatot automatikusan rákapcsolodott, itt nem lehet ilyet beállítani kézzel kell állítgatniEttől függetlenül remek telefon, ha bárki ismerne megoldást a fenti problémák elhárítására,megköszönném Üdv: Warmont
-
gattolino
senior tag
válasz silvergod #942 üzenetére
Nekem még 173 volt aliról június közepén, sajnos utána lett olcsóbb
Itthon, hivatalos helyről 100.000-el több lenne a 8/256 Lurdyból.
De még ígyis aztmondom, hogy simán jóvétel hosszútávra. Ha lehet valahol itthon, akkor 2 év után cserélem az akksit, ha nem akkoris használom, amíg darabjaira nem esik
Számomra mindenben azt hozza amit vártam. Sőt, még az infrát nem is számoltam, szóval felülmúlta a várakozásaim.
Ma egyik kollegám mutatta, az új S20-át, hogy nézzem milyen a zoom 10X-en
Mondom, ezzel aztán lehet kémkedni. Rájöttem, hogy a 2x nekem bőven elég. Nem voltam elájulva tőle. Nem akartam neki mondani, hogy az Exynos nem a legjobb garancia hosszútávra, de nemrég még S10ese volt.Vivo X90 Pro Plus
-
silvergod
őstag
válasz gattolino #940 üzenetére
Most olyan 160eft körül van kint a 8/256 alin..nem.tudom máshol olcsóbban van e...meg megvárom az s20 lite ot,elvileg októberben kiadják..de ha nagyon drága lesz marad ez
Jó lenne ha addigra esetleg lenne zoom globálban is.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz gattolino #933 üzenetére
Az a baj hogy ez se lesz nagyon kapható nálunk,mint az f2 pro...mert a 8gb/256gb ritka mint a fehér holló itthon...és egyre emelkedik az ára ,ha van valahol....
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem, van benne OIS is. A többi papíron elvileg ugyanaz, de a képeket elnézve azért nehéz elhinni. Mondjuk DXOmark, szóval nem kell túl komolyan venni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
stilo18
addikt
válasz mgTerminator #935 üzenetére
Azt nem tesztelték.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
gattolino
senior tag
Itt egy hosszabb kamera teszt a K30 Pro Zoom Editionrol.
Azért ennél rosszabbra számítottam.
[link]Vivo X90 Pro Plus
-
CactuS
Arcképgyáros
Vannak bőven jobbak, de nem ennyiért. Na jó, talán a P30 pro itthon már kb. egy ársávban van vele, az egy szinttel felette van a kamera tekintetében, viszont minden más téren elmarad a Poco F2 Pro-tól. Én sajnálom, hogy OIS nem került bele, emiatt az egy dolog miatt lett végül 7T Pro.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
sunone
aktív tag
Biztosan lesznek jobb fényképezős mobilok, ha arra szeretnéd használni.
Ha összességében szeretnénk értékelni a telefont, akkor jelenleg a piacon a saját ársávjában a legjobb vétel.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Sziasztok.
Pár fotót tudna valaki megosztani, ami nem ilyen pH feltöltés?
Azok elég csalódást keltőek.
Ezt leszámítva szimpatikus teló, tetszik.#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
gattolino
senior tag
Debloat-nál melyik alkalmazást ne töröljem, ami feltétlen szükséges a rendszer működéséhez?
Már csak az uninstall hiányzik. Valaki segíthetneVivo X90 Pro Plus
-
fujifilm1
senior tag
Örülök hogy neked is sikerült köszi a visszajelzést.
már írtam hogy a hosszú fáj neveket nem kell írogatni hanem TAB billentyüvel befejezi helyetted a Shell.
De de nyugodtan át lehet nevezni is az is jó megoldás.A (Wipe/format) data-t, külön írtam is, mármint hogy ezt elfelejtettem elsőre.
És már nem emlékszem de van külön data format és nemcsak data Wipe?
-
fujifilm1
senior tag
válasz bloggiold #903 üzenetére
Köszi a korrekciót. :)
Két komment:
1.) A Fájl és könyvtár neveket nem kell végig írni, egy két betű beírás után TAB-al, a Shell befejezi helyetted a fájl vagy könyvtár nevet.
2.) A fastboot boot . . a TWRP image fájt fogja betölteni. lehet ezt kihagytad, és azért nem bootolta be neked a recésedet.
3.) lehet nem jól írtam, de tényleg format data kell.örülök hogy sikerült neked is. szerintem sokkal könnyebb megcsinálni mint elsőre tűnik.
-
FeRkE
őstag
Wifi calling mukodik a xiaomi.eu ROMban ha a szolgaltato is tamogatja?
-
FeRkE
őstag
válasz mgTerminator #918 üzenetére
Azt lattam, de egy csomo helyen meg azt irjak neten hogy POCO F1 meg F2 pronal mar csak 3 nap. a tegnap linkelt XDA cikkben is:
Further, the waiting period for unlocking the POCO F2 Pro’s bootloader is also 72 hours (3 days) as opposed to the usual 168-hour waiting period for other Xiaomi devices. -
Disque
aktív tag
válasz fujifilm1 #792 üzenetére
Köszi a leírást, ezek alapján simán feltettem a legújabb xiaomi.eu dev romot.
Én a 6. pontot úgy csináltam, lehet így is működik, de régi megszokás, hogy a hosszú nevű twrp filet átneveztem twrp.img-re és a misc.bin-el együtt betettem az adb könyvtárba, így egyszerűbb volt kiadni a fastboot flash recovery twrp.img parancsot.
A rom telepítés 3. pontja után pedig kellett egy format data és egy reboot to recovery is mert addig nem volt hajlandó OTG usb-ről telepíteni a romot, valami hibaüzenettel mindíg megállt a telepítés.Azért a MIUI-s tárcsázó, üzenetek, meg a jegyzetek hiányzott volna, ha nincs a xiaomi.eu
-
Megmoccant a Nikklin tok sok hónap után. Kék lesz ha értitek. Nekem már van egy.
Egyébként a linkelt fólia jó, de az ujjlenyomat olvasó picit vesztett a pontosságából, úgy értve is, hogy újra lett tanítva neki az ujj minta, de nem vészes.
-
FeRkE
őstag
Friss review XDA-n. Throttling-al kapcsolatban javulast hoz a MIUI12.
[ Szerkesztve ]
-
Predike
csendes tag
Pár napja irtam hogy elment a hivás hangszoró hangja.
És láss csodát egyik napról a másikra ma újra működik!Megnéztem biztosan hogy nem-e én bizgeréltem-e el valamit, de nem mert a kis hardveres teszt app amit letöltöttem az is most jól müködött és volt hang a beszéld hangszoron felül.
Szóval lehet valami update megoldotta vagy fene tudja, de lényeg hogy most ismét jól működik.
-
FeRkE
őstag
válasz Kolondrum #906 üzenetére
Koszi a linket, ennyi penzert megeri foleg ha jo. Remelhetoleg a heten mar en is megkapom a telot, penteken Angliaba erkezett UPS-el, most kell a DHL-nek felvennie es kiszallitani szinten Angliaba. Gyarilag van folia a telon? Vagy adnak hozza egyet? Vmi ilyesmi remlik.
-
-
Jött full glue fólia, elég jó. Kell link valakinek?
-
bloggiold
tag
válasz fujifilm1 #900 üzenetére
Elnézésedet kérem, tökre igazad van. Inkább csak kiegészíteném az általad írtakat.
,,6. Powershell (vagy CMD) window nyitás a könyvtárban ahol az fastboot.exe van.
.\fastboot.exe flash recovery ..\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150.img
.\fastboot.exe flash misc ..\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150\misc.bin
.\fastboot boot ..\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150.img"Ezt ne így! twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150\twrp-3.4.1b-redmi-k3-pro-wzsx150.img az ilyen hosszú parancsok nem túl szerencsések
Inkább így fastboot flash recovery twrp.img (nevezzük át a hosszú fáájlkiterjesztést twrp.img -re. (.img a fájl kiterjesztése, átnevezéskor ezt nem kell a fájl nevébe beírni!!!)
Másoljuk be a C:\adb mappába az átvezett twrp és változatlanul hagyott misc.bin.
A C:\adb mappába SHIFT+Jobb klikk és válaszd "parancsablak vagy PowerShell ablak megnyitása itt" lehetőséget és
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot flash misc misc.binIt jön az első eltérés, nem indúl twrp modban miután lefutott! Tarsuk nyomva a bekapcsoló gombot és a telefon újraindúl.
Google és Mi fiók bejelentkezés nélkül menjünk végig a beállításokon, majd Developer options engedélyezése: About phone/My device menüben 7x érintés a MIUI verzión, és USB hibakeresés bekapcsolása!
Telefon kikapcs, majd hangerő fel és bekapcs gomb nyomva tartva lépjünk be a twrp recoverybe.Ez jó: 3 Wipe your data, cache, Internal storage, dalvik
DONT WIPE SYSTEM OR YOU WILL BRICK YOUR DEVICE
De kellett a Format Data is!!!!
Utána már jó:
5 Flash the Xiaomi.eu rom
6 Wipe cache and dalvik
7 Reboot
8. Belakáshttps://fontecone.blog.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest