Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldSonyES
tag
válasz
OldSonyES #3179 üzenetére
Tegnap este sikerült a "remote session". Gondom akadt az EST időzóna CET időzónára konvertálásra, ezért majd két hét kellett, amire összejött...
Utána sem ment minden simán, mert a kínaik a laptomomba nem tudták magukat befúrni. Gyorsan letöltöttem a szükséges cuccokat az asztali gépemre és ott ment minden simán. Egy kicsit bizarr, hogy tűzfal és vírus ellenőrző off és valaki matat a gépembe, de ez van. Mire bejutott a gépembe, elöszőr a laptop, utána a PC, az eltartott 1,5 órát, a többi az megvolt kb. 20 perc alatt.
Azóta minden zsír...
-
OldSonyES
tag
válasz
ittakary #3158 üzenetére
Tegnap este elküldtem a hibajegyet, amire ma délután a lenti válasz jött.
A levélben megadott hard resetet megcsináltam, most élesztgetem a telefont, nem tudom, hogy megoldódott-e, majd beszámolok. A support levelét azért teszem ki, hátha valakin segít. A fiamnak is opt-je van, rögtön megcsinálta ő is. eredmény később...
"Roque C. (OnePlus)
Jan 29, 21:32
Hi István,
Thank you for contacting OnePlus Technical Support. My name is Roque and I will be handling this ticket today.
Sorry for the inconvenience this has caused you. I will do my best to address your concern.
May I know if the issue started after phone update?
Is your phone running in an updated phone version? If not please update your phone through these steps: Settings>About Phone>System Update
If updating your phone didn't fix the issue, please follow these:
Here are the instructions on how to perform Hard Reset on your OnePlus 2.
Please back up your data first before doing the following steps, as the process will erase all your important data.
1.Turn off the phone completely.
2.Press and hold the volume down and Power button.
3.Select English
4.Select Wipe data and cache "Wipe data and cache" (yes - done)
5.Select Wipe data and cache then "Wipe data" (yes-done)
6.Select Wipe data and cache then "Wipe cache" (yes-reboot).If issue persists, please let us know so that we can assist you further.
Best Regards,
Roque C." -
OldSonyES
tag
válasz
ittakary #3156 üzenetére
Köszönöm még egyszer!
Bocsánat, hogy ilyen kérdést teszek fel, de próbálom megérteni, illetve meg kell oldanom... Valami csetelés közben csatlakoznak a PC-mhez, ami össze van kötve a telefonnal? Vagy...? Amikor ez megy, akkor kell valaki aki nálam jobban ért angolul...
-
OldSonyES
tag
válasz
ittakary #3153 üzenetére
Köszönöm az infót! Tudtam, hogy a gimnáziumban angolul kellett volna tanulnom és nem németül...
Mindegy, valahogy muszáj megoldanom, valakit megkérek, aki tud...
Screenshotot miről csatoljak? Illetve hol találom meg azt a képet, amin ez megjelenik? (Beállítások/A telefonról?)
-
OldSonyES
tag
El tudná valaki mondani, hogy a garanciális ügyintézés hogyan működik? Rendszeresen lefagy a telefonom, leginkább híváskezelés közben. Nem tudom felvenni, nem tudom letenni. Napjában többször előadja.Van amikor csak nem tudom felébreszteni, mert le van fagyva. Egyszer ilyen szituban a feleségem telefonjával magamra csörögtem és akkor sem jelezett nem fogadott hívást miután feléledt. Tegnap csináltam egy gyári beállítás vissza, de ugyanolyan szar. Nem tudok dolgozni vele, pedig azért vettem, megpróbálnám a garit intézni, de lövésem sincs, hogyan működik...
-
OldSonyES
tag
válasz
vajasmester #2946 üzenetére
Igen, miután elküldtem a kérdést, utána olvastam a bejegyzésed. Nálam annyiból más a helyzet, hogy nem tudom egy újabb app. telepítéséhez sem kötni az állapot romlást. Egy BiBolKa alkalmazást tettem fel múlt héten, aminek a korábbi verzióját évek óta használom. Nálam legtöbbször nem a felébresztés a gond, bár az is előfordul, hanem a hívás fogadás. A fiam opt-jén is előfordul, de sokkal ritkábban, mint nálam.
-
OldSonyES
tag
Help! Nagyon sűrűn lefagy az opt-m. Van amikor egyszerűen nem tudom felébreszteni, mikor használni szeretném, de leggyakrabban hívás fogadáskor fagy le, pláne, ha valamiben benne vagyok és kisablakban szeretném fogadni a hívást.
Másoknak nincs hasonló problémája? Nincs valakinek tippje, hogy meg lehet-e oldani ezt valahogy?
Előre is köszönöm, ha valaki visszajelez!
-
OldSonyES
tag
Hogyan kell vissza hozni azt az ikont amivel egy mozdulattal be lehet zárni az alkalmazásokat?
-
OldSonyES
tag
Pls. Help! Ausztriában vagyok, engedélyeztem az optn, az adatforgalmat roamingban, de semmisemmi... :-( Teszteltem a feleségem S6-ján és simán ment. Mit kell vajon még beállítani? Az előfizetésem biztosan ok. Múlt héten is és korábban többször is használtam adatforgalmat roamingban a G3-mammal és simán ment. Ez az opt első roamingja és nem megy.
-
OldSonyES
tag
Van valakinek tippje?
Nem találok galéria alkalmazást az opt-ben. Én vagyok béna, vagy nincs benne? Én nem szeretem és nem akarom felhőben tárolni a képeimet, tud valaki megbízható app-ot erre a feladatra?
-
OldSonyES
tag
Nem találok galéria alkalmazást az opt-ben. Én vagyok béna, vagy nincs benne? Én nem szeretem és nem akarom felhőben tárolni a képeimet, tud valaki megbízható app-ot erre a feladatra?
-
OldSonyES
tag
Köszi, hogy óvatos voltál, én nem figyeltem oda. Az emagos tegnapelőtt jött meg, de csak ma bontottam ki, együtt a kettőt. Az emagos árában az a jó, hogy cégre vettem, így az áfa lejött a br. 164.900 ft-ból. Azt próbálom most csekkolni, hogy használatban van-e valami hátrány. Idáig az LTE korlátra hívták fel a figyelmemet, ez egy kicsit zavar, a dual sim nem gond. Az oxigen frissítést még meg kell oldani valahogy, de ha még kiderül 1-2 dolog, akkor holnap nekimegyek az emagnak.
Az igaz, hogy aki meghívóval vette a opt-t, az kap meghívót?
-
-
OldSonyES
tag
válasz
DjTaRsY #1551 üzenetére
Nem rémlik, hogy az emagon feltüntették volna, hogy kínai verziót árulnak, de gondolom, hogy ezzel rajram kívül sokan lesznek így. Ez az LTE "limit", amit említesz, nagy gáz, vagy ezzel lehet élni?
Az oxigén ráeröltetés nagyon bonyolult? Sajnos én csak viszonylagosan korlátozott tudással bírok az ilyesmiben.
-
OldSonyES
tag
válasz
ittakary #1546 üzenetére
IMEI számot egyet látok, kínai karakter az sok van... A meghívós dobozán két IMEI szám van és semmi kínai karakter sincs. Nem tudok képet küldeni, mert túl nagy lesz. Ezek szerint az emagos kínai, a meghívás eu verzió. Az emagoshoz külön csomagoltak adaptert. A meghívósban eu dugó volt. Ettől még kéne frissíteni az oxigént... Gondolom...
-
OldSonyES
tag
Hali, egyszerre két OPT boldog tulajdonosa lettem. Amit meghívóval vettem, azon simán le tudtam frissíteni az oxygent, de ami az emagtol jött, azon bejelzi a frissítést, letölti, de a telepítés közben hibát jelez...😞 Többször próbáltam és mindig ugyanaz... Valaki nem találkozott ilyen problémával? Az esetleg lehet gond, hogy alacsony az aksi?
-
OldSonyES
tag
Sziasztok, megkaptam emailben az OPT meghívót, de mire elszenvedtem magam a kosárig, akkor a shiping methodnál ezt írja ki: Sorry, currently we cannot ship to this address. Sehogy nem tudok átlépni rajta. Van valakinek tippje, hogy miképpen lehet ezen átlépni? Még a legelején azt írta, hogy HU régióban nem tudom a procedúrát csinálni USA és Canada volt elérhető. Lehet, hogy ez a baj? Lehet ezzel valamit kezdeni? Sajnos nem túl jól értem az angolt...
-
OldSonyES
tag
Sziasztok, biztos korábban volt már róla szó... LTE üzemódban működik itthon az EU verzió OPT Telenor hálózaton?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tippmix
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest