Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hát arra amire nekem kéne, szerintem ez tökéletesen megfelel.
Köszi szépen az infótEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Ez az: lenovo explorer
Árulták kontrollerrel csomagban is. Én ebayen egy refurbishedet lőttem meg mellé a kontrollert. Utóbbi ritkábban van külön szóval érdemes egyben nézni ha nincs türelmed újabb heteket várni. Vadásztam kb. 1 hónapot, így olyan 75ezer körül jött ki. Nem egy ocolus rift de nálunk tökre bevállt. Windows mixed reality kulcsszóra keress rá, több gyártó csinált ilyen cuccot.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Sirandrish
legenda
Muta már azt a headsetet
Nekem is csak erre kéne...
Mivel hadonászol?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Full mozogáskoodináció és motorikus készség nélküli informatikusként mondom, hogy ezért tényleg megéri szkeptikus voltam, hogy csak csapkodás, de a pc lassan csak ezért van bekapcsolva. Mondjuk én csal egy Lenovo headsetet lőttem ebayről, de erre tökre megteszi a gagyi gépemmel is.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Sirandrish
legenda
A mai napig az egyetlen olyan játék ami IGAZÁN érdekelne VR-on
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest