Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Montanába már nem volt túl szimpi az EA, és ezzel sem lopták be a szívembe magukat.
Az meg pofátlanság, hogy a halálán akarnak keresni, hogy még fizessenek is érte.
Undorító!RIP Jacko.
-
laforge
csendes tag
"Battlefield Heroes is Offline
Thank you for your patience, we'll be back soon. In the meantime, check our public site or Twitter feed for updates."
Talán a Jackoláz miatt szállt el? Túterhelt?
Egyébként nem ingyenes az a ruha, meg akartam nézni nektek, hogy biztos legyek benne, de a screenshotok alapján BF pointokba kerül, azaz fizetős (paypal)
-
cor
őstag
na most megy kukaba a game -
GreenGuy
tag
Hogy egyesek mit meg nem tesznek a népszerűségért
.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
hejesírásó #9 üzenetére
újraértelmeztem az írást.. igazából felkapták a Jacko-s témát, egyre több lemez fogy újra, most már csak arra leszek kíváncsi hogy a Sírjából csinálnak-e Zarándok helyet.. mert már ilyenekről mennek a pletykák,
-
Csabee.
nagyúr
attól függ milyen szemszögből nézzük. Igazából ő viselt ilyen ruhákat, de ettől függetlenül más is videl, viselt ilyeneket! Ennyi erővel más se hordjon Jacko-s ruhákat soha..
szerintem ez nem gáz.. -
nrgia
őstag
Nincs ezzel semmi baj....
-
tsii_H
tag
meg ki se hult szegeny ember, de mar a boret nyuzzak.... en sem voltam egy rajongo, de azer ez gusztustalan.
-
athomi
veterán
ez már vicc...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Quiksilver #2 üzenetére
HL2 ep3-ban szívesebben láttam volna az egyik bossként
-
hejesírásó
senior tag
hát ezt sztem nem kéne azért még sem.....
én nem voltam oda érte, de azért ami jár egy halottnak az jár.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
Eugene Roe #1 üzenetére
Szerintem még mindig jobb így megemlékezni róla, mint ha mondjuk csináltak volna egy karikatúrás figurát a játékba ami Jackson-t ábrázolja.
-
Eugene Roe
őstag
Ez iiigen, sokáig nem váratott magára... bár lehet jobb hamar túlesni az elkerülhetetlenen
Nemtom számomra nem olyan pozitív dolog ez, mint ahogy a "hír" beállítja, de biztosan az én hibám.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Electronic Arts így szeretne megemlékezni a legendás énekesről.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest