Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Montanába már nem volt túl szimpi az EA, és ezzel sem lopták be a szívembe magukat.
Az meg pofátlanság, hogy a halálán akarnak keresni, hogy még fizessenek is érte.
Undorító!RIP Jacko.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
laforge
csendes tag
"Battlefield Heroes is Offline
Thank you for your patience, we'll be back soon. In the meantime, check our public site or Twitter feed for updates."
Talán a Jackoláz miatt szállt el? Túterhelt?
Egyébként nem ingyenes az a ruha, meg akartam nézni nektek, hogy biztos legyek benne, de a screenshotok alapján BF pointokba kerül, azaz fizetős (paypal)
[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
na most megy kukaba a game...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
GreenGuy
tag
Hogy egyesek mit meg nem tesznek a népszerűségért .
-
Csabee.
nagyúr
válasz hejesírásó #9 üzenetére
újraértelmeztem az írást.. igazából felkapták a Jacko-s témát, egyre több lemez fogy újra, most már csak arra leszek kíváncsi hogy a Sírjából csinálnak-e Zarándok helyet.. mert már ilyenekről mennek a pletykák,
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
attól függ milyen szemszögből nézzük. Igazából ő viselt ilyen ruhákat, de ettől függetlenül más is videl, viselt ilyeneket! Ennyi erővel más se hordjon Jacko-s ruhákat soha..
szerintem ez nem gáz..[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
nrgia
őstag
Nincs ezzel semmi baj....
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
tsii_H
tag
meg ki se hult szegeny ember, de mar a boret nyuzzak.... en sem voltam egy rajongo, de azer ez gusztustalan.
-
athomi
veterán
ez már vicc...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Quiksilver #2 üzenetére
HL2 ep3-ban szívesebben láttam volna az egyik bossként
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hejesírásó
senior tag
hát ezt sztem nem kéne azért még sem.....
én nem voltam oda érte, de azért ami jár egy halottnak az jár.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Eugene Roe #1 üzenetére
Szerintem még mindig jobb így megemlékezni róla, mint ha mondjuk csináltak volna egy karikatúrás figurát a játékba ami Jackson-t ábrázolja.
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Eugene Roe
őstag
Ez iiigen, sokáig nem váratott magára... bár lehet jobb hamar túlesni az elkerülhetetlenen
Nemtom számomra nem olyan pozitív dolog ez, mint ahogy a "hír" beállítja, de biztosan az én hibám.
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest