Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #18 üzenetére
Nincs tovább. Jön a BF4, és el lesz felejtve a BF3.
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #20 üzenetére
Nekem van elvileg BETA hozzáférésem. Meglesem azért, de a 3-al én sem játszottam 4hete. Nem hiányzik. Belefáradtam abba, hogy próbáltam minél több mindent megszerezni és közben állandóan az egyfegyveres PRO-k verték magukat. Ha jön az új DLC akkor megyek majd én is trollkodni, de szerintem SimCity-re fogok rácuppani a hónapban.
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #18 üzenetére
Sehogy. Lehet még a BF4-el kapunk egy végleges patch-et aztán minden kezdődik elölről a 4-el. Bár, ha az EA erőltetni fogja azt a mikrotranzakciós f@szságát akkor lehet más után kell nézni.
-
- = Zk = -
félisten
oké, ez az utolsó DLC... és aztán?.. hogyan tovább BF3?
...
jöhetne még pár DLC.... a BC2 mapjait átszerválhatnák... -
Xaels
félisten
válasz
Bjørgersson #11 üzenetére
Ebben van valami. Szeretem Firestorm-ot mert jól kitalált pálya, bár CQLarge-on "E" pont olyan felesleges.
Egyetértek abban, hogyha a B2K működött akkor BC2-nél is működne. Atacama, Arica, Heavy Metal és Cold War nem lenne rossz itt sem.
Amúgy még a BC2-ből vissza lehetne hozni a légvédelmet. Szerintem ott jobban működött mint BF3-ban.
-
Janika!2
aktív tag
Na erre kíváncsi leszek.
-
Chabe89
addikt
válasz
Nekem nem baj én szerettem a BC2-őt viszont sok ember károgott volna érte, hogy egy rebootolt pálya helyett rakhattak volna bele egy újat. Persze így meg a fordítottja van.
-
v!ct0y
veterán
válasz
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem jobb lett volna Firestorm helyett ezt a mapot betenni az alapok közé és csinálni egy másik újat. Egyébként nekem az összes tetszik a videók alapján.
(#7) Chabe89: Miért lenne baj? A BF2 mapok is jól sikerültek, BC2-ből is áthozhatnának ugyanúgy négyet meglepetés gyanánt.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Kiasar Railroad pálya... na az nagyon bejön
-
Puro
aktív tag
Nem rossz
-
roommate
csendes tag
szerintem az eddig megjelent dlc -k közül az armored kill a leg értelmesebb
azokon és a gulf of oman -on játszok a legtöbbet az aftermath -en éa close quarters térképein egyáltalán nem szoktam játszani nem jönnek be
bízok ebben a dlc -ben
szerintem jó lesz -
gianni85
veterán
na itt kezdődik a jó trailer. Nagyon tetszik
-
oriic
HÁZIGAZDA
A havas pálya jöhetett volna az alapjátékba is.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Bemutatkozik a 4 új pálya, melyek az utolsó kiegészítővel érkeznek.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest