- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
azigen....
hát akk a jó qrva anyjukat... de sebaj. nézem a pozitív oldalát. kimozdulok ill downgradelem a gépet" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bjørgersson
félisten
Írni kell egy petíciót, hogy kérünk még egy BC2 DLC-t is négy új pályával és Onslaught játékmóddal. Premiumosoknak természetesen ingyen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #18 üzenetére
Nincs tovább. Jön a BF4, és el lesz felejtve a BF3.
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
adom..
én a szinglis gémekre bukta rá... most pl DeadSpace 3...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Xaels
félisten
válasz - = Zk = - #20 üzenetére
Nekem van elvileg BETA hozzáférésem. Meglesem azért, de a 3-al én sem játszottam 4hete. Nem hiányzik. Belefáradtam abba, hogy próbáltam minél több mindent megszerezni és közben állandóan az egyfegyveres PRO-k verték magukat. Ha jön az új DLC akkor megyek majd én is trollkodni, de szerintem SimCity-re fogok rácuppani a hónapban.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
- = Zk = -
félisten
hát, nekem meg nem kell a BF4....
bohóckodom a BF3-mal, míg lesz dedikált szeró. ennyi.már így is, lassan 1 hónapja nem játszottam vele
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Xaels
félisten
válasz - = Zk = - #18 üzenetére
Sehogy. Lehet még a BF4-el kapunk egy végleges patch-et aztán minden kezdődik elölről a 4-el. Bár, ha az EA erőltetni fogja azt a mikrotranzakciós f@szságát akkor lehet más után kell nézni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
- = Zk = -
félisten
oké, ez az utolsó DLC... és aztán?.. hogyan tovább BF3? ...
jöhetne még pár DLC.... a BC2 mapjait átszerválhatnák..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bjørgersson
félisten
Nekem a Cold Waron és a Heavy Metalon kívül gyakorlatilag mindegy lenne melyik négyet kapjuk, a többit nagyon szerettem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Xaels
félisten
válasz Bjørgersson #11 üzenetére
Ebben van valami. Szeretem Firestorm-ot mert jól kitalált pálya, bár CQLarge-on "E" pont olyan felesleges.
Egyetértek abban, hogyha a B2K működött akkor BC2-nél is működne. Atacama, Arica, Heavy Metal és Cold War nem lenne rossz itt sem.
Amúgy még a BC2-ből vissza lehetne hozni a légvédelmet. Szerintem ott jobban működött mint BF3-ban.
-
Janika!2
aktív tag
Na erre kíváncsi leszek.
-
Chabe89
addikt
Nekem nem baj én szerettem a BC2-őt viszont sok ember károgott volna érte, hogy egy rebootolt pálya helyett rakhattak volna bele egy újat. Persze így meg a fordítottja van.
-
v!ct0y
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem jobb lett volna Firestorm helyett ezt a mapot betenni az alapok közé és csinálni egy másik újat. Egyébként nekem az összes tetszik a videók alapján.
(#7) Chabe89: Miért lenne baj? A BF2 mapok is jól sikerültek, BC2-ből is áthozhatnának ugyanúgy négyet meglepetés gyanánt.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Kiasar Railroad pálya... na az nagyon bejön
nem kötelező megadni
-
Puro
aktív tag
Nem rossz
-
roommate
csendes tag
szerintem az eddig megjelent dlc -k közül az armored kill a leg értelmesebb
azokon és a gulf of oman -on játszok a legtöbbet az aftermath -en éa close quarters térképein egyáltalán nem szoktam játszani nem jönnek be
bízok ebben a dlc -ben
szerintem jó lesz -
Xaels
félisten
BC2-ből lenne jópár pálya amit áthozhattak volna. BF3-ban az alap pályák, a B2K és a CQ amiket játszom. Ez sem győzött meg sajnos, pedig az előző DLC-t is vártam, de játszani nem jöttek be azok a térképek.
-
gianni85
veterán
na itt kezdődik a jó trailer. Nagyon tetszik
-
oriic
HÁZIGAZDA
A havas pálya jöhetett volna az alapjátékba is.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s