Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Jöhet!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
- = Zk = -
félisten
De, ezis az. De éncsak arra reagáltam, amit írtak. Mellesleg ezekről a dolgokról elég sokat nem tudok még
(#19) jer1cho : Naigen..
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TazLeacher
nagyúr
Húú ez meddig lesz téma. Nem csodálom, hogy mindenki ki van akadva, és jogosan. Jönnek valami sz@r dumával, hogy nem lenne olyan gép, ami...aztán eltelik x idő, pontosan ugyan olyan erős minden gép, de hirtelen már elfut rajta. Elég rókabőr szaga van a dolognak. Nem fogyott úgy, ahogy tervezték, így ki kellett egészíteni.
-
sanyi0321
tag
Majd egy jó pár MS pontért biztos megkapják a boxosok is Jokert előbb vagy utóbb.
Go home... you're drunk.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
- = Zk = - #16 üzenetére
Miért,az nem undorító, hogy pc-re csomó játék ki se jön?
Vagy beadnak vmi kamu szöveget, hogy a pc nem bírná el a "csudajó" grafikát, aztán mégis kijön? (pl: sw: force unleashed)We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bishoplogan #13 üzenetére
Picit undorító, hogy így "megkülönböztetik" a platformokat...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
AMD_ok
őstag
válasz
bishoplogan #13 üzenetére
nos, hát ez elég nagy szemétség, már nem azért. Nekem X360-am van, akkor azon vagy lesz később, vagy sem
-
nem rossz-sőt szép
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
TazLeacher
nagyúr
Ha egyszer megjelenik már biztos jó lesz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bishoplogan #9 üzenetére
Mostmár nem fogom
-
bishoplogan
senior tag
Július végén demó, ezt ne felejtsétek el!
[ Szerkesztve ]
-
jamal king
csendes tag
várom már a pillanatot, h kipróbálhassam...
M4A785TD-V EVO, Athlon II 620, Scythe Ninja 2, OCZ Platinum 1333 , Sapphire 4850, CobaNitrox750W, 250GB Maxtor, 320Gb Samu, 9-Bay Acrylic...
-
- = Zk = -
félisten
Engem megfogott...
-
Nunder
őstag
Nem lehet ez rossz. Egyre jobban az az érzésem, hogy konzolt kéne venni. Ezek szerint PS3-at mert a Joker csak ott lesz játszható. De nem ez fog dönteni a kérdésben az tuti
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
AXisBOLD
addikt
akkor már inkább Assassin's Creed 2...
Aurea mediocritas
-
Xelo
addikt
a videó elmehetne ilyen szteroid-ellenes reklámnak. ne koxolj mert batman elintéz
-
Khan13
senior tag
Hát nem tudom, nekem a videó alapján semmi késztetésem, hogy játszak vele...
-
Ari18
őstag
Sosem voltam oda az ilyenekért, de a lopakodás miatt tuti megnézem.
-
aram01
nagyúr
batman forever
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Új videó jelent meg a Batman Arkham Asylum játékról.
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- További aktív témák...
- Új LG Gram 16 WQXGA 2in1 Touch i7-1360P 12mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Aktív Toll Win11 Garancia
- 17.3 HD+ nagyképernyős Dell Inspiron gyors internetezős laptop Intel Core i3 8GB DDR3 120GB SSD
- Mini Display Port Thunderbolt apa VGA DVI HDMI anya Apple MAC DP
- ASUS DUAL-RTX2060-O6G-EVO
- Újszerű Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest