- War Thunder - MMO Combat Game
- Path of Exile 2
- Wuthering Waves
- GTA V
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Xbnox 360-ra zért nincs bejelentve, mert nem bírná el a régi konzol?
-
laceszgamer
addikt
Hajjaj nagyon odébb van még.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
sultansmith
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz sultansmith #17 üzenetére
Te mondtad, hogy a Game Of The Year a kiadás neve, nem pedig így díjé, holott de, egy díj neve. Azt pedig egy szóval sem mondtam, hogy a GOTY változatok nem tartalmaznak, mindent. De ha már itt tartunk, a Borderlands 2 GOTY kiadása után is jelentek meg DLC-k, amiket aztán külön kellett megvásárolni, azt hiszem még a season pass sem tartalmazta őket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bad Pritt
félisten
válasz sultansmith #17 üzenetére
Ha indítasz egy oldalt, a kutyát nem fogja érdekelni. Ellenben az IGN-re, vagy a Gamespotra esetleg felfigyelnek az emberek.
De amúgy nem tudom mit akarsz bizonygatni, elhozott 4 VGX díjat (Best Action Adventure Game, Best Xbox 360 Game, Best Adapted Video Game, Character of the Year) és befutó volt a Skyrim mögött. A jövő évi játéktól is ilyen minőséget várunk, ennyi a lényeg szerintem.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
sultansmith
senior tag
válasz Bjørgersson #15 üzenetére
"Game of the Year (abbreviated GotY) is a title awarded by various websites, and shows to a deserving game"
Ha holnap csinálok egy szájtot és ott az év játékának megjelölöm a Doom III-at, számítani fog ez valamit? De a legjobb ha csinálok egy Év Autója címet, és odaadom a Wartburgnak. Kicsit hülye a példa, de szerinem érthető. Presztízsértéke ezeknek nincs, a kiadásnak meg hangzatos cím.
Tökmindegy, hogy nyert-e ilyet egy játék vagy nem, attól lehet rossz, vagy épp jó, a lényeg, hogy a kiadás a AllinOne.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Bad Pritt
félisten
válasz sultansmith #12 üzenetére
Emberek, egy szóval nem említettem GOTY Editiont, az csak annyi, hogy 1 tokba beleraknak minden DLC-t a játékhoz és magasabb áron eladják.
Emlékeim szerint az AC 3-4 díjat is nyert, oké, hogy a legjobb játékot nem. Az AA-ra már nem emlékszem.
Rendszerint a különböző oldalak is őt hozták ki legjobb akciójátéknak (Skyrim meg vitt mindent, de valahol beelőzte). Ettől függetlenül, nem ez a lényeg, hanem az, hogy olyan produktumot tettek le az asztalra, ami az év top 3 játéka között volt szinte mindenki szerint. Ez kell jövőre is, ennyi lett volna, amit mondani akarok.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz sultansmith #12 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gergosz2
veterán
válasz Bad Pritt #11 üzenetére
Hát , hogy őszinte legyek negem nem érdekel , hogyx mi hol lett az év játéka. Sokszor az étékelőket tuti , hogy megkenik a kiadók, hogy ódkat zengjenek a játékokról meg stb.
Amúgy a Batman széria a szívem csücske, rengetegszer végigjátszottam mindegyik rész. Az egész játek nagyon egyben van , történet grafika meg minden. Szóval ez a rész is várós, de azért remélem nem viszik el nagyon GTA irányba.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Bad Pritt
félisten
Az előző két Rocksteady Batman játék is év játéka lett nagyon sok helyen, én ebből indulok ki.
Csak ugye azok év végefelé jelentek meg, azokra jobban emlékeznek rendszerint jövő év elején, mint egy februári játékra. Kb. mint az Oscarnál is.
-
-
Logen88
aktív tag
Februari megjelenes egesz kellemes lenne.
The Last of Us is a masterpiece.
-
kona005
senior tag
Ha jól látom a borítón akkor ezt megint a Rocksteady fejleszti? Akkor jó lesz, de az Origins sem volt rossz szerintem, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
b.daniel
senior tag
Nagyon város, de február 28 meg Witcher 3..Drága hónap lesz :/
-
.LnB
titán
válasz sultansmith #1 üzenetére
Most játszom az elsővel. Ha már DCfan vagyok és megvan steamen gondoltam végigjátszom. Mikor megjelent sokat olvastam róla. Nem is rossz, csak azért érdekel mennyi van még hátra Most tartok a botanikus kertbe miután elfogtam Harley Quinn-t.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sultansmith
senior tag
Ez sem fogja felforgatni a játékpiacot, még egy lehúzott bőr, amit most épp egy batmobillal akarnak eladni. Mint a Codot a kutyával. Ejh, pedig de jó játék volt az első, azonban azóta érezhető a visszaesés...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hobby elektronika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...