Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Egyik se érdekel igazából, max az idei Forza ha lesz, de nem is ezért vettem boxot
-
myckey
veterán
Scorn még egy érdekes darab, elég látványos és minőségi art design. Alien feeling
Első hírek óta követem...érdekel majd a végkifejlet, pedig nem vagyok egy nagy horror fan."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Wesder
félisten
Nàlam is ilyen a lista, ami biztos érdekel, kivéve a Halo, bàr lehet kap egy esélyt.
Dreampage
Lehet hogy csak Timed Ex a többsége, de az igazi lényeg hogy Day1 GamePass az összes cím.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
dreampage
HÁZIGAZDA
Sajnos egyiket sem vehetjük készpénznek, hogy idén megjelenik, illetve kettő (Flight Simulator és Halo Infinite) kivételével ezek nem is exkluzívok, legfeljebb ideiglenesen vagy egyáltalán nem.
Amiket várok:
- The Ascent
- Microsoft Flight Simulator
- Halo Infinite (a multiplayer miatt)A játéknak soha nincs vége.
-
ProEvoFan
nagyúr
Videók alapján a The Ascent nagyon bejön.
-
cactuar
aktív tag
Így elsőre: The Ascent, The Gunk, Halo Infinite, The Medium, Psychonauts 2, Tunic, Twelve minutes amik érdekelnek. De biztos kipróbálok több mindent is, ha jönnek a gamepass-ba.
-
XuChi
addikt
Az egész listárol a Halo ami számomra érdekes, a többi felejthető indie meg egyéb bohóckodás. Idén se kell Xbox-ot vennem
-
Wesder
félisten
Ez még nem az összes. Lesznek még idénre meglepetés bejelentések àllítólag.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
rdt89
addikt
Forza tuti nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest