Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Én is mindig elfordítom a webcamet, ha már nem használom. Barátnőm oltott is vele, hogy paranoiás vagyok, de egyszer akkor is ment skype-on a kamera, amikor a led nem is világított rajta, mutattam is neki gyorsan... Szóval köszönjük, elfordítom inkább, jobb a békesség.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
mephi666
nagyúr
ide is beteszem, ha még valaki nem látta volna:
...amúgy jó ötletnek tartom... én minden acsi után fel szoktam bontani egy üveg dom perignon pezsgőt és a szomszéd néniket is áthívom, hogy nótatv-re ünnepeljünk
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
gp Amint elérünk egy achievementet, automatikusan felvételre kerül a játékmenet, sőt, a Kinect még a reakciónkat is rögzítheti.
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Playstation 5 Slim
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest