Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Nekem lemezes játékom van, és egy 7090Ft-os pre-order érhető el számomra a weblapon.
Ez gondolom a 20$/20€ változat magyarban. Viszont PS4 verzió, de én rendelkezem PS5
konzollal, szóval inkább arra venném meg, de azt nem látom preorderben. Viszont ha a konzolon megyek a játékra akkor 27490Ft -t ír.Egyébként én se látom már store-ban az alapverziót megvehetőként.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Webstore is errort ír alap kiadásra.Ezért:
"Pre-order at PS Store any time before launch and you’ll get access to download the PS4 version of Ghost of Tsushima immediately, so you can start experiencing the main game early and transfer your progress to pick up where you left off when the Director’s Cut launches in August. "
Preordernél az alap PS4 verzióhoz azonnal hozzáférést kapunk a játékhoz, majd augusztusban a DC contenthez.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz Bluverkill #14 üzenetére
Mobil app nekem màr csak a DC-t mutatja.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Az alapverzió meg lekerült a storeból?
Az igen Sony... Hozod a formàd.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Kvelstadt
veterán
-
kovsol
titán
Lemezes verzióval rendelkezőknek is él a kedvezmény?
May the Force be with you!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolesz967 #8 üzenetére
Ha érdekel az új sztori, meg kell venne a Director's Cut-ot. Mivel neked megvan az alapjáték így 20 dollárt kell fizetned.
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Persze, csak te is tudod, hogy az embereket már az is megkavarja néha, ha egy betű eltérés van két verzió neve között.
Az Xbox topikban is akadt pár melyik verziót vegyem kérdés, pedig hülyebiztosnak tűnnek a bazi nagy feliratok minden játék mellett, a PS5-nél meg állandó téma volt egy időben. Ennél a dlc-nél is frekventált téma lesz a hogyan töltsem le csak a dlc-t, ha az alapjáték megvan.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolesz967 #3 üzenetére
Nincs külön DLC. Ha kell az új sztori részlet, meg kell venned Director's Cut-ot.
Ha megvan alapjáték PS4-re, akkor 20 dollárt kell fizetned és megkapod az új változatot.
Ha PS4-re meglesz a Director's Cut, akkor PS5-re 10 dollárért megkapot.
Ha pedig sima alap verziód van PS4-re, akkor a PS5-ös DC-t 30 dollárért kapod meg.
Live-Die-Respawn
-
zsolesz967
aktív tag
Az alap játék meg van, engem csak a Dlc érdekel.Augusztusban azért kijön pár játék még,ott a Kenya,Godfall Ps4-re.Lehet válogatni.
[ Szerkesztve ]
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
Steven
addikt
Elhozhatnák pc -re is mint ahogy már tették pár PS játékkal is
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sweet.tv - internetes TV
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tőzsde és gazdaság
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest