Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz NeoPampalini #3300 üzenetére
Tuti gépi fordító, egy igazi retard kretén ennél sokkal szarabbul ír.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #3300 üzenetére
Azt ne hidd. Tardia népe tagadja a magyar nyelvet is.
-
totron
addikt
válasz NeoPampalini #3259 üzenetére
Aegybites entitás nem helyezi magát konteksztusba, helyiértékre, ecerűen kiventilálja ami fáj. Nem is látja saját magát kívülről, azt majdelfelejtettem. Szóval belülről nem ciki neki a önmaga. Vagy épphogy attól kezd el fájni, hogy megvan a mondás hozzá. A fájdalomhoz tapasztott mondás nem kell, hogy logikai összefüggésben legyen az aktuális fájdalommal, elég, ha akár egy másikból fakad, hasonló bakugrások mentén citálva, így lészen igazságosság az igazságtalanságban és megnyugvás a szarviharban.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz NeoPampalini #3265 üzenetére
Lejárató "kampány" lenne? Hogy lám, ezek milyen hülyeségekben hisznek, tehát milyen hülyék?
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
nagyúr
válasz NeoPampalini #3259 üzenetére
Mert a magyar az ős nemzet, minden nemzetek eretetének őse. Ezért.
Aki nem szittya, ellenünk van.
Nem tudtad?(Kissé szarkasztikus lett asszem')
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz NeoPampalini #3061 üzenetére
Azta; tehát a Föld olajhűtéssel működik; maga az olaj a hűtőközeg. Jó kis megközelítés.
Tegyünk a helyére vizet. Az úgyis úszik az olajon, és záróréteget tudna képezni. (Persze lehet, hogy a sűrűségkülönbség miatt kicsit át kellene alakítani néhány geológiai réteget, de vannak milliárdosok, akik esetleg szponzorálhatnák ezt.
Viszont ha fémlemez, akkor a víz nem lesz jó, mert korrodálja.Ja... télleg' tehetted volna offba. (nemám'!)
-
Dilikutya
félisten
válasz NeoPampalini #3061 üzenetére
Nem ide való. A tanult úriember határozottan nem laposföldes.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
doc
nagyúr
válasz NeoPampalini #2822 üzenetére
Sz@rban van az államkassza, nincs pénz szórásra
tenyleg, hívoktol kérdeznem hogy ki fizeti a chemtrailt?
-
V.Milán
tag
válasz NeoPampalini #2748 üzenetére
Az a lényeg, hogy ne tudd, hogy kiknek szólnak. Furán is néznénk ki, ha Bill Gates csak simán megírta volna Twitteren a kínaiaknak, hogy postán küldtem a kovidod; hétfőn borogassátok ki az üzemeitekben (nyilván kicsit sarkított a példa)
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
nagyúr
válasz NeoPampalini #2728 üzenetére
Ja, én az események naptárat néztem. Az tök üres.
Jól karbantartott honlap.
De ez az én szegénységi bizonyítványom, hogy nem találtam meg.
Na nem mintha akarnék menni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz NeoPampalini #2718 üzenetére
tektonikus lemez nincs, az ott kéremalássan egy KÍGYÓ!
Ebből lehet, hogy Shai-Hulud lesz.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz NeoPampalini #2718 üzenetére
No hát ennél izgalmasabb a fájzer szerőzés értelmezése a konteó topikból, nem-e'?
#1563 Mr KMizmá' földrengés...
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz NeoPampalini #2493 üzenetére
Világjárt ember, ragyogó, már-már hihetetlenbe hajló szociális képességekkel, szóval van mit a tejbe aprítania úgy végül is, s mégis van ilyen irányultság. Érdekes, ahogy építőelemek találkoznak emberen belül.
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2392 üzenetére
A csaj rengeteget posztolt és beszólt az oltáselleneseknek...direkt poént csinált ebből az egészből, meg hogy a "5G chipet már megkapta és később kell még aktiválni"...stb....aztán halála után a családja írt bocsánatkérő bejegyzéseket, mert a lányuk rosszindulatúan és lekezelően nyilatkozott azokról akik nem akartak oltatni és neki mégis "ez lett a veszte"....legalábbis az anyja szerint. Így lett kerek a története és a karma intézte.
Nevére keressetek rá és van egy rakat cikk meg nyilatkozat.
El tudnám képzelni, hogy perelne a család, mert pl szerintük az volt a gond, hogy nem volt elég erős az 5G jel ahol éltek... XD[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
luikay
tag
válasz NeoPampalini #2273 üzenetére
Van egy nagyon jó megoldás a lenti problémára... ignorálni kell az ilyen szellemi titokzoknikat és akkor előbb-utóbb csak megunják, hogy nem jön reakció az agymenéseikre.
Meggyőzni úgysem tudod, mert nem akar kizökkenni a kis álomvilágából, saját magadat emiatt felhúzni pedig tök felesleges és csak az idő megy vele.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2273 üzenetére
Ez magasszintű elméleti dolog....tudod....mint pl a fekete lyuk-elmélet....elméleti matametika és hipotézis összefüggések.....tudományos kombinatorika és relativitás elmélet......de nem tudom kifejteni mert még nincsen minden bizonyítva, ahogy az ilyen feltevéseken is éveken keresztül "dolgoznak" a ráérős professzorok...stb.
....szóval az irány már megvan, de még várjuk a bizonyításokat amit tudós konteós társaimmal többségben elfogadottnak fogunk majd tekinteni.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2271 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2269 üzenetére
Ez megint csak egy nyílt és célzott sértegetés.... mire jó ez ?
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2266 üzenetére
Azokat titkosítják pár évre, akárcsak pl Paks2-t....stb
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #2264 üzenetére
„Nem ragadtam ki semmit, minden mondatodat idéztem.”
Így igaz. Olyan, mintha kanállal próbálnád kimerni a tengert, vagy galambbal próbálnál sakkozni…
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2264 üzenetére
Semmit nem morfondírozok....azért mert a nyilvános sajtó nem tesz közé részleteket, attól még lehet olyan forrás a neten aki/ami többet tud mint a "hivatalos" szépített verzió.
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2262 üzenetére
Milyen választ szeretnél ?
Az általam felsorolt dolgokat ragadtad ki és "belekérdeztél", amire ugyanazt tudnám csak leírni.
Amint lesz részletesebb információ az egész úgy hátteréről, akkor előbb utóbb meg fogjuk tudni az igazságot.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2251 üzenetére
Mert miért is ne lehetne belelátni ?
A hatóságok is vizsgálódnak, kérdezősködnek, kutakodnak...és a kiváncsi "pórnép" is szeretne informálódni amennyire csak lehetséges.
Annyit már tudni hivatalosan, hogy felakasztotta magát.....a többi info majd jön apránként....Fura módon annyira támadólag és az egész ügyet védelmezőleg kezelitek, mintha érintettek lennétek benne....stb.
(Bár az is igaz, hogy még a NASA-t is úgy véditek mintha részvényesek lennétek )[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2247 üzenetére
Milyen válsággal nézett szembe ?
jó dolgában a valag pozícióval és megbízással és kutatással nem volt neki összeegyeztethető a családi élet....asszonypajti meg fenyített..ő meg becsicskult és összetört lelkileg......ez már válság valóban és ő nem jól kezelte.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2244 üzenetére
Bűnös mert önkezével vetett véget az életének a bűntudat miatt.....ha volt bűntudat akkor talán volt bűn is......ok okozat....de majd kiderülnek részletek.
Szóval túl jó pozícióban volt és jó egzisztenciával rendelkezett ahhoz hogy így eldobja ezt az egészet....stb...a covid vergődés idején még "akciócsoport vezető" is lett belőle.
Írnak mondjuk magánéleti válságot is...amit elhiszek, mert annyira mindenlében kanál élet mellé a családi élet sokszor a kárát látja....[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2234 üzenetére
Ne legyünk mimóza álszentek a "kegyeletsértés lemezzel"...meg a halottról vagy jót vagy semmit dumával.....Hitlertől kezdve más személyekről is megemlítjük a rosszat vagy a negatívumot is. A senkiházit meg a bűnöst a halál nem oldozza fel az alól hogy halála után itt az élők között megítéltessék.....pont.
[ Szerkesztve ]
-
luikay
tag
válasz NeoPampalini #2234 üzenetére
Voltak olyan kommentek is, hogy az oltás mellékhatása miatt lett öngyilkos, mert depressziót okozott.
-
nagyúr
válasz NeoPampalini #2230 üzenetére
Sajnos manapság már nem tudhatja az ember, hogy mit melyik médiának higyjen. Első körben max azt lehet kiválogatni, melyiknek ne.
Mintha egybeesett volna az orosz ellenzéki ember halálával.
Az egyik "tábor" ezt írja, a másik meg azt...
Ilyenkor pedig aztán egészen a kegyeletsértésig szaladhatnak a lovak.
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #2230 üzenetére
Nem bírta elviselni a terhet, hogy milyen sok ember lett az oltások áldozata miatta. Olvastam a facebookon kommentben, tehát igaz.
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #2201 üzenetére
apósnak nincs tüdőrákja csak simán alig kap levegőt (egy időben oxigénpalackot is írtak ki neki) de azért óránkén kimegy az erkélyre elszívni egy cigit.
-
Dr. Romano
veterán
válasz NeoPampalini #2174 üzenetére
Kár Megnéztem volna az a szkíta hatalomátvételt élőben is, én ilyennek képzeltem
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dilikutya
félisten
válasz NeoPampalini #2174 üzenetére
Miért nem vagyok ezen meglepődve.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz NeoPampalini #2140 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #2093 üzenetére
tudod...a hülyéknek van (mindig) szerencséje és még túl is élnek, aki meg nagyon odafigyel mindenre és tájékozott és szedi a vitaminokat meg mindent megtesz a túlélésért, annak nem biztos hogy összejön.
-
Dr. Romano
veterán
válasz NeoPampalini #2093 üzenetére
Sírba csak így szabad menni.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
biker
nagyúr
válasz NeoPampalini #2047 üzenetére
Hamer "doktor" ugyanazt az utat járta be mint Dr Görény meg Lenkei áldoktor, meg Pöcs alfréd, hogy kizárták a kamarából, Hamer ellen büntetőperek sora is indult mert olyanok haltak meg a "kezelésében" akik jól kezelhető betegséggel szerepeltek. Mellesleg az élete is hazugság, mert annyira meggyógyította magát, hogy a hererákját kioperálták, csak letagadta. A felesége is belehalt a mellrákba, mert nem engedte kezelni semmivel, csak hallgatták a mantrákat.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
disy68
aktív tag
válasz NeoPampalini #2029 üzenetére
biologika
eddig elkerült, de most rákerestem mi is ez
"Dr. Ryke Geerd Hamer (német belgyógyász szakorvos, fizikus és a teológia magisztere)"
jól indul, egy magiszternek biztos igaza vanvan az öt biológiai természettörvény, amin ez alapszik, ha jól értem
elkezdtem olvasni és már az elején tetszett, hogy van a "törvény" neve, meg valami kis alcíme
pl.
1. "A megbetegedések vastörvénye" - "Minden ún. megbetegedés egy érzelmi megrázkódtatással keletkezik."
2. "A kétszakaszúság törvénye" - "Minden megbetegedés két szakaszból áll, ha sor kerül a konfliktus megoldására."
újra gyerekként éreztem magam, mintha megint először olvasnám Murphy törvényeit és addendumait
aztán a többinél elfogytak az alcímek
totális csalódás..
ezek után hiába írnak olyat, hogy "Az egészségügyi kísérletezésnek, és az ezoterikus tapogatózásnak vége!", engem bizony nem vernek át, ez így annyira lapos, hogy még a Föld is gömbölyűnek tűnik mellette“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
totron
addikt
válasz NeoPampalini #1926 üzenetére
Szomatizáció tényleg van, alkati kérdés kinél mennyire. Önismeret függvénye is, hogy milyen mértékben kerül felismerésre, helyes lapra kerül-e vagy elveszik az egyén a félremenések-félrekezelések tengerében. A probléma a differenciálás hiányával van. Tipikusan akiknek nem kenyere a háttérkutatás, az okok több szálon való vizsgálata, azok hajlamosak egyneműként látni az eredőket: vagy ettől van vagy attól. Mixtúra, többváltozó, valószínűségek behozása nem játszik, megingatná a kényelmes, nagybetűs tudásában. Ilyen cefetül bonyi világ ez, hogy vírush is van, meg az elme push értesítésekben gonoszul leküldött jelzései a testbe(n).
A nagy szakértelemben persze hajlamos felcserélődni a kettő: pont a valóság ellentétéhez ragaszkodik az emelt szinten gondolkodó (értékeljük, hogy az egyneműséget némelyikük maga mögött hagyta, mégha maradt is volna inkább ott). Nem is sejti milyen közel jár, csupán csak meg kellene cserélni a társításait. Nem mintha értő tudást kapna eredményül, a diszfunkció fix, de legalább kevesebb dezinformációt szórna ki magából. -
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1871 üzenetére
Mindenről a zsiráfok tehetnek, ez ki kell mondani!!444!!
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1866 üzenetére
elolvastam a hivatkozott cikket (bátor vagyok, na), beszarás ilyenek vannak benne
Vannak olyan frakciók, amelyek a dolgokat a levegőben akarják terjeszteni felettünk. Nem félnek tőle, és ha hiányzik belőlünk az átláthatóság, a korlátok vagy a szabályozás érzése, akkor előfordulhat, hogy ki vagyunk téve az ember okozta légköri hatásoknak anélkül, hogy tudnánk, hogy mi lehet a jogorvoslat.
szerk. fasza hely, ezt is megtudhatjuk:
Kiszivárgott: Bill Gates mesterséges intelligencia terve a WEF vezetőinek világméretű beiktatására 2024-ben
Bill Gates azt tervezi, hogy a mesterséges intelligencia segítségével beavatkozik a választásokba, és 2024-ben világszerte hatalmi pozíciókba helyezi a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetőit, hogy kétségbeesetten próbálja elkerülni az emberiség ellen elkövetett bűneiért járó igazságszolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz NeoPampalini #1859 üzenetére
Gál Józsi az 5G díler!!!
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1841 üzenetére
az oltás depresszióssá tette és emiatt lett öngyilkos
ha autó ütötte el akkor a soför oltott volt akinek eltompította az oltás a reflexeit
ha eleve halálos beteg volt akkor az oltás felgyorsította a betegséget
... -
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1801 üzenetére
Én tökre hiszek az átkokban ami a keményvonalas antivaxxerek ismerőseit sújtja, szerencsére nekem csak az anyós ilyen és az átkot megtörtem amikor az első komolyabb facebookos agymenése közben (12 tardcikket másolt be egy posztom alá 3 éve) letiltottam és egyébként nem vagyunk beszélő viszonyban.
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1803 üzenetére
Nem írtam olyat hogy pl apumnak az oltástól alakult ki a rákja.....sőt, lehetséges hogy előtte alakult ki neki. Nem a vakcina volt az ok, de tuti hogy nem volt előnyös számára hogy megkapta és ezt az orvosai reakciója elárulta.....ennyit írtam....meg annyit hogy lehet összefüggés abban, hogy az arra hajlamos és lerottyant embereknél bizony begyorsíthatja a rákot és annak lefolyását. De nincs rá konkrét bizonyíték se pro, se kontra....és a médiákban egyértelmű hogy nem fognak semmi ilyesmit beismerni.....biztos rémlik nektek is, hogy covid alatt még a zebrán elütött emberkét is covid áldozatokhoz sorolta valamelyik korház, hiszen a covid halottakra úgymond "fejpénzt" kaptak...meg "frontvonalban voltak"...stb...mese volt habbal....hiszen konkrét antibiotikum se létezett rá....a betegek maguktól gyógyultak....vagy belehaltak...ennyi.
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1801 üzenetére
Teljesen rendben van ha van saját véleményed, de mint már megbeszéltük itt párszor sajnos van amikor más véleménye / tapasztalata nem egyezik a tiéddel. Amikor ez így van, akkor egyből jön a kiforgatás és hülyének beállítás. Nem minden esetben a nagy tömegnek van igaza ( lásd pl inkvizíció vagy boszorkányüldözés vagy Kádár megtorlás vagy az aradi vértanúk esete akár...stb ) és az áldozatok sajnos az elismerésre vagy más megítélése sajnos nem az ő életükben lesz lehetséges.....ezen is érdemes gondolkozni.
Sőt, mondok olyan hogy az aradi vértanúk közül a "Kiss Ernő bá" szerepel a családfámban....nagymamám nagypapája abból a "Kiss családból" származik. Ez most megint kételkedésre adhat okot ebben a fórumban ? ugye hogy ugye ?
Mennyi mennyi véletlen a sok rákos halott meg a felmenők...meg a "zűrszemetes véleményem" nem lehet egymástól független de véletlenszerű tény pl ?[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1772 üzenetére
Te si aszt irtadd vla ha a tuggyukik kéní szerritenek!!4!!!
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1755 üzenetére
részletkérdésekkel nem kell foglalkozni
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1747 üzenetére
telexen volt tegnap egy Karikó-festményes cikk, még mindig sokkoló, hogy ezek ott a kommentmezőben köztünk élnek
-
aktív tag
válasz NeoPampalini #1740 üzenetére
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1727 üzenetére
nyilván ez már a halálközeli állapot miatti elbutulás de én nem emlékszem ilyen nyilatkozatra.
-
homerhamm
addikt
Magyarország egy amerikai cég, ezen ne csodálkozz.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
aktív tag
Szomorú lettem ezt olvasva, egyben nagyon meg is ijedtem.
Kérek még ilyen információ-morzsákat, ha vannak… -
nagyúr
És majd jön a 66-os parancs...
(Star wars 3. epizód)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz NeoPampalini #1674 üzenetére
Néhány komment pont azt kérdezi, amit én is 4 hsz-szel ezelőtt... na nem mintha marhaokos lennék, csak logikailag nem adja ki.
-
doc
nagyúr
válasz NeoPampalini #1573 üzenetére
Meglepodne hogy KIDERULT, pedig az egesz vilagot iranyito hatterhatalom evezredek ota teljes sikerrel titkolja el az egesz emberiseg elol, csak a Zsigulis Jozsi a fészről tudta leleplezni oket!
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1571 üzenetére
Eszt akajlya veled elhitetni a bilGeci, de márbellota HIVAtaloAN!!! hogy meg akarj őlni a szebereket! Látam a fészbúkon!
-
arnyekxxx
veterán
válasz NeoPampalini #1316 üzenetére
a Holdat a nasa vetíti, néha elfelejtik lekapcsolni, olyankor látod nappal is. A formáját azért változtatják, hogy ne legyen unalmas.
-
nagyúr
válasz NeoPampalini #1313 üzenetére
Pedig igaza van. Nézzük meg a kerületi sebességét! Csoda, hogy nem repülünk le, nem?
Én például szoktam néha szédülni. (mikor nem megy 85 fölé a vérnyomásom, vagy 2-nél több sört iszok) Vajon véletlen?Na most még azt nem tudom, hogy a laposfőd' az forog?
( )
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1288 üzenetére
Azok max csak véleménynek, amihez ugye nyílt fórumon és nyílt videomegosztón van lehetőség. kb Nem tudsz igazságot tenni...
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1286 üzenetére
akkor 1:1 ?
Te itt szimatolsz CGI-t és meg "látom" a CGI-t a NASA-nál...Mint az a kép amit egy űrszonda készitett a földről sok sok millió km távolságról és a nagy csíkok között egy ceruzahegyni kék pontra írják hogy ---> Earth hagyjuk már
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz NeoPampalini #1215 üzenetére
Nem, pár napja írtam, hogy indított a srác egy YouTube csatornát, ahol összeszedi az összes hülye konteót, és elég alaposan és profin építi fel a videóit, plusz vicces is.
Mindig azzal kezd, hogy bemutatja mik a konteósok “bizonyítékai”, majd cáfolja amit tud. Nem tud mindig mindent persze, de józan ésszel teljesen emészthető a dolog. Általában 20-30 percesek a videói, és a végén mindig van vmi vicces cliffhanger, amire a konteósok tudnak mondani egy ugyehogyugye summázást, a nem konteósok meg egy őszinte nevetéssel tudják zárni az adott részt.
Van már vagy 100-200 videója, szerintem sokkal szórakoztatóbb napi egy ilyen részt nézni, mint random sorozatot. Szóval csak ajánlani tudom ismét.A konkrét részben szó van a low orbit fotózásról is, és hogy a Föld hogyan és miért úgy néz ki, űrhajóról fotózva.
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1164 üzenetére
Már leírtam, hogy az égvilágon semmit nem akarok konkrétan közölni.
Egyszerűen csak időszakosan előkerülök és beteszek ide 1-1 képet, ami összefügg térképpel, űrrel, fikcióval vagy valósággal vagy esetleg "nézőpont kérdése" témára példát ad.
kb annyi esélye van, hogy egyenes és számodra is kielégítő választ kapsz, mint amikor egy parlamenti közvetítésben kormánypárti képviselő/miniszter/miniszterelnök válaszol....úgyis arról beszél ami előtte van a papiron előre megírva, többnyire teljesen más téma vagy terelő és félrevezető kamu....vagy "boldog karácsonyt"....stb. Őket miért nem kéritek számon ?[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1158 üzenetére
Természetesen nem lesz semmi.
Felesleges rákeresnem, mert tudja mindenki hogy mire való a halszem optika....de ebben az esetben felesleges, mert látni, hogy alig van mit itt görbíteni és nem szükséges a nagyobb látótér sem.
A Tahoe tó méretét nézve a két oldalára azt a méretet felmásolva elfért volna full egyenes normál lencsés optikával is.....a Nasa mániája hogy folyamatosan érzékeltessék (akár túltolva is) a görbületet. Nézzétek meg az itteni eltúlzott görbületet.....ez közel sem valósághű....elég pici gömb (geoid) lenne a Föld ha ez valós volna.[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1150 üzenetére
vagy egyszerűen engedd el és ne mérgelődj rajta ?
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1148 üzenetére
annyira tudtam hogy így fogsz reagálni.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1146 üzenetére
számból vetted ki a szót...."ne hozzuk már ide a fantasy"-t meg a CGI-t meg a népbutítós megvezetős mókusvakítós elámítós kb hihetetlen felvételeket.
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1144 üzenetére
"Lapos füld" képe = térkép......és ez is térkép.... vagy így sem passzol a témához?
"Papon átmegy az úthenger = szentkép"
Vagy túl elvontan fűzöm össze a dolgokat ?
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1140 üzenetére
térkép - térkép...kb így passzol ide.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz NeoPampalini #1044 üzenetére
A legnagyobb laposföldes (aki azért kikérte magának, ő nem laposföldes!) megpróbálta, de még a saját közönsége se hitt neki.
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1121 üzenetére
Ez így van...kb mindig hagyok kétséget, kiskaput....stb.
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1119 üzenetére
igen.
Te mire gondoltál ?------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1117 üzenetére
Amíg lesz erre fogékony és megvezethető ember, addig működni fog az a csatorna is....
-
mephi666
nagyúr
válasz NeoPampalini #1073 üzenetére
a nasa-nál nem csinálnak semmit, csak az adófizetők pénzéből egész nap partiznak, szívják a kokót, vedelnek, rendelik a prostikat... néha meg lelazulnak kicsit egy spanglival és kitalálnak valami jó sztorit, 1-1 mesterien megfotósoppolt képpel persze a mindentudás internetes egyetemén diplomázott tiktokhuszárok átlátnak a turpisságon és szerencsére lerántják mindig a leplet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1069 üzenetére
A NASA-nak ez jó reklám (is)...szándékosan olyan a fotó, hogy látszódjon a "Nasa felirat"....olyan teátrálisan szép fotó...érted...mint amikor az amcsi filmekben belobog pár mp-re az USA zászló, és fátyolos tekintetű emberek szemében is becsillan a zászlójuk....akár egy Pókember vagy bármilyen huszadrangú gagyi filmben is ott van ez a jelenség......de elég egy Trump féle pökhendi fejes zakóigazitást és áll felemelést megnézni, full lekezelő volt mindenkivel...meg ahogy USA-ban a "háborús hőseiket" kezelik..."honor" meg "god bless veteran" 35-40 évesen és héderel élete hátralevő részében iszonyú állami pénzen és lobog a házoldalán a zászlójuk.....stb stb.....ezek amik nekem visszataszítóak és bosszantóak.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1050 üzenetére
Tudni valamit elméletben nem egyenlő azzal hogy tudod is bizonyítani.
Számtalan ilyen képlet, egyenlet, feltevés van, amit professzorok se tudnak bizonyítani egy emberöltőn át...... akkor azok is hülyeségek ?
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1046 üzenetére
ESA yt is csak egy youtube csatorna, nem több mit az általam linkeltek.....ennyi erővel itt van pl ez: [link]
Senki nem állítja hogy az egész CGI...de hidd el, hogy sokszor bevetik és használják, hogy valami hitelesebbet vagy ámulatbaejtőbbet mutassanak.....eközben tényleg zajlik a tényleges munka is az ISS.-en...ezt elhiszem...de a sok "valódi" összeállítás között vannak víz alatti légbuborékos, vagy szimulátorban felvett ablakon kívüli legyek és társai...stb videók is....meg itt ott finomitott háttér vagy a föld képe...
egy gyerek vagy egy full laikus idős ember leül egy tv elé és mutatsz nekik sorban ilyen youtube videókat...mondjuk 5 db-ot...amiből 1 db lesz a real...a többi fake....na mi lesz az eredmény ? ( kb az mint az M1, M2, dunaTV és társai által vetített "valóság"...)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mi az a CGI?
(qurvasok rövidítés van már a világban, mint pl. FPS, azt jelent vagy nyóc'félét)[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Jó példa ez a videó is.....ez is "csak" youtube.....látom az USA zászlót stb...de honnan tudjuk hogy ez pl valóban hiteles ?
"BBicbi Kócmóc" feltöltötte...oké....és ? Ez a név kb annyit mond és ér mint "Kriszhadvice" vagy "TheVR "....sok feliratkozó van, ez is rendben van.....de kb annyi a hitelessége mint a "mutáns farkak támadásának" pár hsz-sal ezelőtt... egy videómegosztóra felrakott video...akár CGI is lehet...igen.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #1006 üzenetére
A szemforgatás oka az, hogy piszlicsáré jelentéktelen mikroszkópikus méretű /földről felvitt "élet"-ről is lehet szó....klikkvadász, félrevezető full felesleges marhaság ez is.
De számomra kb ugyanez a szint és hírérték amikor egy (1-2 hónapos cikk volt talán) gombostűfejnyi világos pontot látni egy fátyolos kékes-feketés képen, fehér foszlányokkal, és a NASA azt mondja hogy az a földünk amit az XY szonda készített "rólunk"...mielőtt továbbhaladt a jó b...s...semmibe" .....semmi nem támasztja alá hogy az a fotó real és nem csak egy ai generálta akármi.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #992 üzenetére
Ma több helyen láttam ezt a főcimet: A NASA szerint élet lehet a holdon....
-
mephi666
nagyúr
válasz NeoPampalini #994 üzenetére
...a gladiátorok már mérföldben számoltak?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
totron
addikt
válasz NeoPampalini #994 üzenetére
Majd nem lépünk oda akkor.
-
totron
addikt
válasz NeoPampalini #992 üzenetére
Zsivalymeghajtású?
-
doc
nagyúr
válasz NeoPampalini #968 üzenetére
Na arrol meg en nem hallottam eddig, valami szekta lehet ami kivalt a fo vallasbol
-
Dilikutya
félisten
válasz NeoPampalini #956 üzenetére
Bírom, amikor egy videóra hivatkoznak (tökmindegy, tudja-e linkelni vagy nem). Elhangzik benne valami faszság, és azzal bizonyítottnak érzi. Videózza le nekem inkább a laposföld szélét, meg a műanyag Napot.
-
veterán
válasz NeoPampalini #956 üzenetére
Ez régi. Nagyon rég olvastam, vagy láttam valahol.
Seksmisja, évente megnézem kb. Egyik kedvencem.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz NeoPampalini #945 üzenetére
Biztos leestek.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #945 üzenetére
Kb annyira hihető számadat, mint pl az "átlagkereset".....
-
totron
addikt
válasz NeoPampalini #938 üzenetére
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #881 üzenetére
Nem tudom, viszont én nem is állok a média középpontjában és nem ámítok senkit és nem mondok túlzásokat sem,....
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #877 üzenetére
Hogy kapcsolódik?
Ti örültök a mostani kicsi "eredményeknek" mert reálisan láttok.
Én nem tudok örülni ennek a "semmi eredménynek" és nagyon keveslem ameddig jutottunk, mert nem látok reálisan és scifi filmeket is csípem és fotelharcosként sokkal több mindent szeretnék látni megvalósulni.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
válasz NeoPampalini #837 üzenetére
Jó a verem és az ásott kútba leengedett étek is megmarad jónak. A súlyozás szokott nehezen menni, mert gondolkodás esetén társulnak valószínűségek azért a lehetséges kimenetekhez, ehelyett egydimenziós következtetések alakulnak, jól esik kiválasztani egyvalamit és démonizálni azt, például a klímát, kellemes elmerülni nagyanyáink tudományában is és korlátlan visszhangban örülni neki közösen (csak tudnám miket fognak átadni ezek az örömködők az ő unokáiknak, ha saját tudást, saját gondolatot nem produkálnak menet közben, még ha van is amit sok generáción keresztül érdemes átmenteni).
-
mephi666
nagyúr
válasz NeoPampalini #837 üzenetére
őseink is milyen jól megvoltak konteósok nélkül... mert volt VEREM ...meg tajgetosz
-
totron
addikt
válasz NeoPampalini #813 üzenetére
Vermeket kell ásni klímajáratás helyett. Látom is már magam előtt a Veremtulajdonosok ide! facebook csoportot, meg ahogy a sok -né pimpeli a bejáratot és belteret. A tetőt benövik a vadvirágok vagyis sivatagi kaktuszok és este jönnek csak elő a népek.
A fenyegetőknek meg kitaláltam egy olyat, hogy kényszeroktatás, ami rögtön át is csúszik scifibe, mert ha még meg is fizetnék - mint ahogy az épelméjűeket oktatókat sem - még akkor is kérdéses volna ki vállalja be a reménytelen szenvedést velük. Átnevelőtábor az ide szükséges elem inkább. A hülye is, meg az okos is a saját biztonságát preferázza, csak a hülye tipikusan a másik kárára. Szeretnék majd feltalálni egy hordozható dögkutat ésvagy fekete lyukat, amikbe mindig a szükséges helyszínen rúghatom bele a kártékonyságról/heveny okosságról letenni nem tudókat - ott/a túloldalon lehrt lubickolni a hülyeségben.
-
doc
nagyúr
válasz NeoPampalini #822 üzenetére
Nalunk meg hetek ota esik. Egy honapja hoztam el a motort a szalonbol - esett. Vittem vissza az 1000 km-es szervizre - szakadt az eso, de durvan. Elso utam a munkahelyre a motorral - esett. Hetek ota most volt hogy par nap tobbe-kevesbe szaraz volt, de pl szombaton is ugy mentunk a gyerekekkel kirandulni hogy odafele es visszafele is esett, szerencsere a ketto kozott jo ido volt...
Katasztrofa az idojaras, teljesen meg van hulyulve. -
GEIL
addikt
válasz NeoPampalini #822 üzenetére
Nekem nem hiányzik az eső...csípem ha nem cseszi össze az autót és sokáig "tisztán tudom használni".....a termény meg a föld nem izgat hogy száraz, max az zavar ha nagyon porol....meg hogy "lefagyott a palánta"...boltban van és lesz minden, csak legyen pénz.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz NeoPampalini #818 üzenetére
mindjart bedob valaszul valami UFO-s tiktok videot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest