Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubran
tag
En meg csak most jutottam el odaig, hogy megvehessem es jatszhassak vele. Koszontem a cikket.
-
Xerxész
őstag
válasz nanorambo #32 üzenetére
Ami istentelenül nagyon szar lett, az az Eagle Vision. Átlátni minden tereptárgyon, miután aktiváltad, ezért olyanok az emberek, mintha grafikai bug következtében jelennének meg.
Hogy lehetett ilyen hülyeséget kitalálni? Megveregetném az illető fejlesztő vállát, hogy milyen ügyes. -
nanorambo
őstag
Nagyon kellemes játék lett!! A GTA 5 mellett is megállja a helyét. Egy valami nem tetszik, az a "ködös" megoldás a látótér redukálására. Elég erősen elvesz a hangulatból, de amúgy baromi jó. Annyi kis gyűjthető csetresz és felfedeznivaló sziget van benne, hogy minimum 100 órát bele lehet ölni.
-
addikt
Most játszom vele, iszonyat jó! Csak nem vártam meg pc-re.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
bali93
tag
[Grammarnazi on] kis hiba az összefoglaló box utolsó sorában" és a Balck Flag csak egy újabb saga nyitánya."
[Grammarnazi off]Ismét sikerült egy remekművet alkotni, végre megkaphatom az éves AC adagomat...
-
addikt
Jó lett, hamarosan végre pc-re is!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
joysefke
veterán
Hát nekem az első részben az irányítás mellett nagyon nem jött be, hogy mindenféle keresztény-európai hősöket kell gyilkolni holmi közelkeleti jöttmentel. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok vallásos, de kiverte nálam a biztosítékot a sztori setup.
Kb 1/2-ed óra billentyűzetes szenvedés után abbahagytam.J.
[ Szerkesztve ]
-
TommyGun
őstag
Nekem nagyon tetszik a története, főleg hogy valós személyek helyszínek vannak belekeverve egy csomó fikcióba. Sajnos az első rész játékmenete kezelése nekem nagyon nem jött be de a második rész nagyon megtetszett.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Xerxész
őstag
És az a jó, hogy pont ez a "nagyon háttérben húzódó történet" az alapja mindennek, ez mozgatja az egész múltat. Ezért van egyáltalán AC.
Ezért kaparom mindig a falat, amikor olyat olvasok, hogy "sokak szerint teljesen felesleges a jelenbeli történetszál". Aki így érzi, annak az Assassin's Creed csak egy hétköznapi játék és abszolút fogalma sincs, hogy miről szól az egész széria. És nem is való nekik igazából.
-
TommyGun
őstag
Én is így álltm neki 1 hónapja, kezdheted a másodikkal nyugodtan énis így tettem. Az első nekem se jött be különösebben.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
Schuerue
csendes tag
1: Alpavetően nem, de a III-ban van kalapos karakter.
2: Lehet, csak az összekötő, és a mindenek mögött álló nagyon háttérben húzódó történet nem lesz annyira triviális.
3: Szintén a III kínál valami ilyesfélét, illetve a IV-ben is van bandázás a templomosokkal amibe némi assassin vadászat is belefér. Alapvetően azonban az assassinok a jófiúk ezért "őket szeretjük, a csúnya-rossz teplomosok meg fujj"[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Eddig egy próbálkozásom volt AC terén, az is az első résszel: fél óra után abbahagytam, most viszont kicsit újra kedvet kaptam a dologhoz...
Kérdések, amelyek tudom, hogy eretnekségnek fognak tünni:
-Le lehet venni a csukját a főhős fejéről, vagy legajább egy kalappal helyettesíteni?
-Mennyire épülnek az AC játékok egymásra? Ki lehet hagyni az első részt?
-Csak az assasinokkal lehet lenni vagy lehet templomos bőrébe bújni esetleg az ő küldetéseiket (is) csinálni?J.
-
Xerxész
őstag
Az a 3 város pont, hogy nem vált unalmassá, mégpedig azért, mert teli vannak nevezetes épületekkel. Ilyen tekintetben Konstantinápoly inkább unalmas, de legfőképpen a 3. részben lévő városok voltak azok. Én mondjuk egy részben sem untam magam, csak a tendencia végett írtam.
De Firenze, Velence és legfőképp Róma minden volt, csak nem unalmas. -
TommyGun
őstag
Nekem ezek annó kimaradtak, az első résszel játszottam pár napot de annyira egyhangúvá vált hogy passzoltam. Most pár hónapja elővettem, igaz a másodikkal, elolvastam az első történéseit és elkezdtem Ezio történetét, jelenleg a BHood végefelé játok de azt kell mondjam hogy korrekt kis játék, jó történet, változatos küldik. Igaz kicsit uncsi már hogy állandóan vmi nagyvárosban kell szarakodni mint Velence Roma Firenze, de ezen remélhetőleg javít majd a 3. rész, és ahogy nézem a IV is efelé tendál, örülök.
-
batai15
félisten
Jó teszt a játék is. Pc meg jelenés?
-
-
Đusty
addikt
PC-re mikor jön ki?
-
WhiteWalker
nagyúr
Szerintem a gyengébb előző.rész után kedvet kaptam a tesztet olvasva a játék beszerzéséhez igy karácsony előtt
-
Jhonny06
veterán
Messze a legjobb rész eddig, végre valami érdekes környezet, az eddigiek baromi gyengék voltak ilyen szempontból. Na jó, talán az előző rész villantott.
-
Schuerue
csendes tag
A beszélgetős résznél jól látszik, hogy amíg PS3-on "szűk a kamera fókusz" vagyis csak Adéwalé látszik élesen, mind a háttér (korlát, víz) mind az előtérbe belógó Edward képe életlen. Így nincsenek részletek nem kell kiszámolgatni a kis hullámfordrokat meg a zubbony hímzését. A PS4 képen viszont ott vannak.
Az már egy igen jó kérdés, hogy ez ad-e valami plusz játékélményt vagy esetleg észre sem veszed ha nem erre koncentrálsz egy összehasonlító videót nézve, hanem arra figyelsz amit mondanak és kontrollert szorongatod, hogy azonnal kézben tartsd az irányítást ha véget ér az átvezető videó?
-
mickemoto
őstag
PS3 vs PS4 grafikánál csak a víz részletessége különbözik, karakterek,tárgyak lényegében egyformák.Gyanítom a vizet is csak szándékosan butították hogy azért valami különbség csak legyen már.
-
stewe2
aktív tag
Komoly játéknak tűnik, bár nekem kicsit furcsán hat a főhős (assassin bőrébe bújó) sztorija, az eredeti vonal számomra hihetőbb. A graf kötelezően ütős, de megnéznék egy PC-PS4 videot is.
[ Szerkesztve ]
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
Lenry
félisten
na ez az, amit most jól nem olvasok el
majd ha kijött PC-re isGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na már vártam tőled. Jó teszt lett, meg úgy néz ki a játék is.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest