- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
Remélem tényleg jó lesz ,az első valóban jó.És ez a Gotham Cytis dolog is érdekes lehet , szerintem nem lesz csalódás a második rész sem.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
wolfman
veterán
Nekem az az érdekes, hogy Arkham Asylum a címe miközben Gotham városában fog játszódni. Akkor már minek oda az AA név? Nyílván valami kapcsolatának kell legyen továbbra is a z őrültekházával, vagy akkor legyen más.
Egyébként várós, csak legyen benne több fordulat, mert elég lineáris volt a sztori.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
volvoguy
addikt
Én azt tartom valószínűnek, főleg az omladozó Batman logóból, hogy ebben a részben bat hátrányban lesz majd, vagy lesz vmi, ami miatt sokkal nehezebb dolga lesz, talán elveszik a kütyüjeit, talán Joker csapdát állít neki és ki kell majd menekülnie, mindenesetre én úgy érzem, hogy most Batman lesz az, aki átfog élni pár kellemetlen percet és lesz jó pár megpróbáltatása
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
- = Zk = -
félisten
remélem a fizikszet kihagyják belőle....
kiváltképp, mert ati kártyám van....egyébiránt én magam is a várakozók közé tartozom
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pityeszka
őstag
Mekkora kattant arc ez a Joker.
Amúgy várós gém nagyon.Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
törölt tag
az első nagyon jó volt... hogy e milyen lesz, meglátjuk!
-
Gabr
tag
Mark Hamill a legjobb Joker!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
nagyúr
Az első az fantasztikus volt nekik. Remélem megkapjuk Gotham várost és kötetlenül repkedhetünk benne...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
julius666
addikt
Most komolyan az a hír, hogy majd lesz hír?
Az első rész kiváló volt (kedvenceim közé került már a demó után!), de remélem nem ugyanazt akarják egy-az-egyben elsütni még egyszer, mert az úgy nem működne.
Én Joker helyett más főgonoszt választottam volna (választanék?).
-
bpx
őstag
első rész tényleg jó volt
de másodszor már nem tartom valószínűnek, hogy sikerül ugyanazt elsütni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android felhasználók OFF topikja
- PlayStation 3
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest