Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #10 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe #8 üzenetére
Na most igazából úgy tűnik, hogy lehet már előtte előtölthető lesz a patch is, főleg hogy 10-én már bizonyos országokban játszható lesz a csomag. ( pl Új-Zéland, Szingapur)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez a 20GB additional patch/content valóban eléggé barátságtalan lépés, borítékolható hogy összerohad a launch day-en az egész rendszer és nem lehet majd rendesen leszedni.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor343
tag
Ha nem fér fel 1 lemezre, akkor miért nem rakják 2-re? Az új konzolokon már úgy is full install van, semmi sem fut a lemezről, így nem kéne lemezt cserélgetni, mint 360-nál... A lemezes verziónak pont az lenne a lényege, hogy nem kell sokat töltögetni a netről, hanem csak feltelepíted lemezről és mehet a móka.
Mondjuk aki digitális verziót vesz annak úgyis mindegy, de szerintem a lemezes verziónak pont az a lényege, az eladási lehetőség mellett, hogy nem kell napokig töltögetni a netről a játékot, ha nincs gyors neted.
(nekem 20 gigát letölteni pl fél nap lenne) -
leeka
tag
Brutál ez a sok tartalom!
Lassan el jön az idő amikor már a bluray se lesz elég -
rodrigez
senior tag
Egyszeri dolog, ki lehet bírni. Még mindig inkább egy ilyen jelleg kellemetlenség legyen, mint egy bugos és/vagy rosszul optimalizált játék, ami a játék elejétől a végégig elkísér.
-
Raysen623
addikt
Örülünk Vincent (Orihalcos) ?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Semmi akadálya nincs a megjelenésnek, azonban a vásárolók egy kellemetlen meglepetést kapnak a premier napján.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az USA már nem akarja kiszedni a Google alól az AI-befektetéseit
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.