Aranylemezen a Halo: The Master Chief Collection

A legtöbb embernek valószínűleg nem kell bemutatni a Halo szériát, amely végigkísérte az Xbox konzolok teljes életét. A legtöbben emiatt az alkotás miatt vették meg a Microsoft konzolokat, így elmondható, hogy az egyik legsikeresebb alkotásokról lehet beszélni. Az Xbox One megjelenésével csak idő kérdése volt, hogy mikor jön az új rész, amelyet hamarosan be is jelentettek. A probléma csak annyi volt, hogy a Halo 5: Guardians csak 2015 őszén érkezik, de a rajongóknak addig sem kell új epizód nélkül maradniuk.

A Halo: The Master Chief Collection november 11-én jelenik meg, és tartalmazni fogja mind a 4 számozott epizódot. Ezek közül a legkiemelkedőbb a Halo 2: Anniversary, amely a 2. rész teljes felújítása lesz. Ezen túl a vásárolók megkapják a Halo: Nightfall című sorozatot is, amely az 5. rész egyik főszereplőjének előéletét mutatja be. Az elmúlt napokban a készítők bejelentették, hogy a játék aranylemezre került, így már semmi nem akadályozhatja meg a premiert.

Az Xbox One tulajdonosok a hétvégétől kezdődően már megvásárolhatják a digitális változatot, amely több mint 45 GB-os mérettel rendelkezik. Ehhez az adatmennyiséghez a premier napján érkezik egy 20 GB-os csomag is, amely tulajdonképpen a komplett többszereplős módot tartalmazza. A fejlesztők szerint erre a megoldásra azért volt szükség, mert egész egyszerűen kifogytak a Blu-Ray lemezek tárolókapacitásából. Fontos dolog, hogy azoknak is szükséges lesz a letöltés, akik a lemezes változatot veszik meg, és játszani akarnak a több mint 100 pályát tartalmazó móddal.

Azóta történt

Előzmények