Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
De jó, hogy számíthatok rád.
Múltkor írtam egy topikba nem tudom olvastad e.... szerk: közbe megtaláltam látom olvastad, akkor nem írom le megint. (ezt akartam elmesélni)De be is fejezem a témát mert jön megint a "fan klubbom" és megkapom tőlük, hogy "bezzeg a rangod", és "mert troll vagy"
(#11) Liquid Snake Nekem a tervem a jövőre nézve: Batman Arkham: Knight és MGS5.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Liquid Snake #8 üzenetére
MGS V-ig el lehet majd ütni vele az időt nem?
Én meg majd Destiny helyett Titanfallozok addik. lol[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Liquid Snake
aktív tag
Várom már nagyon a játékot!!
A Hideo Kojima Game
-
Mate
nagyúr
5-én vagy 8-án kapom kézhez az Xboxe One csomagot, amihez elvileg jár dobozosan a Destiny. Ezt miként hozzák össze?
-
pFEFErohni
tag
Várjuk szeretettel! bár a diablo3 most bőven leköt!
ps4 Id: pFEFErohnii
-
.LnB
titán
Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra. Igaz játszani nem fogok tudni vele egy jó darabig, sajnos (vagy nem sajnos, ezt majd az idő eldönti)
Itt szeretnék orichalcos kollégának előre jó játékot kívánni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest