2019. augusztus 25., vasárnap

Gyorskeresés

Aranylemezen a Destiny

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: CVG

Bő két hét van a Destiny megjelenéséig, de a fejlesztők úgy ítélték meg, hogy ideje befejezniük a munkát és a sokszorosító üzemekbe elküldeniük mindazt, amivel eddig végeztek.

Hirdetés

Nincs több polírozás a lemezes változaton, a Bungie úgy döntött, ideje befejeznie a Destinyn való munka első etapját. A sokak által várt videojátékon befejeződtek a legfontosabb munkálatok, a program elindult a sokszorosító üzemekbe, hogy aztán bő két hét múlva, egészen pontosan szeptember kilencedikén mindenki megvásárolhassa, aki kíváncsi rá, hogy a Halo után mire képes a csapat.

Befejeződtek a legfontosabb munkálatok a Bungie új játékán, aranylemezre került a Destiny.

Az Activision kiadásában érkező FPS-be ezúttal némi szerepjáték érzet is vegyül, a sci-fi környezet azonban megmaradt. A Destinyben egy maréknyi őrző szerepében tetszeleghetünk majd, feladatunk pedig az lesz, hogy a benépesített univerzumban folyó háború mérlegének nyelvét a saját oldalunkra billentsük. A játék már a megjelenése előtt is hatalmas sikernek könyvelhető el: a bétaváltozatát több, mint négy és félmillió ember nyüstölte konzolokon, a játék ráadásul az aktuális és az előző generációra is érkezik majd.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.