Elérhető a Destiny Planet View

Hirdetés

A Halo sorozat korábbi készítőinek új játékából már rengeteg videót és előzetest láthattunk. A szerencsésebbek egy sikeres alfa, majd egy még jobban sikerült béta teszt után megtapasztalhatták, hogy a Destiny tartalmas játéknak ígérkezik. A megjelenés jövő héten várható, a tervek szerint pedig akár évekig is élvezhetjük majd a Bungie új remekművét. Ez természetesen egyet jelent a folyamatos támogatással, ugyanis anélkül nem lehet hosszú távra tervezni egy játékkal.

Ahogy egyre jobban közeledünk a premier felé, úgy válnak a leendő vásárlók egyre izgatottabbá. Az Xbox One és a PlayStation 4 tulajdonosok már le is tölthették a játékot, de elindítani természetesen csak 9-én tudják. Az Activision egy meglepetéssel készült a Destiny boltba kerülése előtt a leendő kalandoroknak; fellőtték ugyanis a DestinyPlanetView.com oldalt, amely segítségével amolyan Google Street View szerűen bárki bejárhatja a végleges verzióban található bolygókat, helyszíneket. Az útvonalak bejárása után pedig egy egyedi embléma lesz a jutalmunk.

Előzmények

 • Aranylemezen a Destiny

  Bő két hét van a Destiny megjelenéséig, de a fejlesztők úgy ítélték meg, hogy ideje befejezniük a munkát és a sokszorosító üzemekbe elküldeniük mindazt, amivel eddig végeztek.

 • Destiny premier videó

  Szeptember kilencedikén érkezik a Bungie legújabb játéka, a Destiny, amelyhez a kiadó már most megnézhetővé tette a debütáló trailert.

 • Destiny videó: irány a Mars!

  Dübörög a heteken belül megérkező Destiny reklámkampánya is, most éppen a Marsról kaptunk egy kis bemutatót.

 • Destiny: A gyűjtői kiadások bemutatása

  A Bungie kiadott egy új videót, ahol a három különféle formában kapható speciális változatot mutatják be.