Destiny: irány a Vénusz

Egykor a Vénusz volt a jelképe mindennek, amit a civilizáció elért: a felfedezéseknek, az erőnek, a tudománynak. Mára egy emlékmű lett: emlékműve annak, hogy mi az a sok minden, amit elveszítettünk. A Destiny világában a Mars mellett a most debütált videó tanulsága alapján a Vénusz is játszható lesz.

Mint az az idei Gamescomon kiderült, az egyes források szerint rekordköltségvetésből készülő kooperatív küzdelmekre kihegyezett akciójátékot kiadó Activision semmit nem bíz a véletlenre: bár a program megjelenéséig még pár hét hátra van, a kiállításon már bejelentették az első DLC-t decemberre, a Dark Belowot, amelyet több, a fejlesztő által kiegészítőnek bélyegzett tartalom követ majd.

Azóta történt

  • Destiny premier videó

    Szeptember kilencedikén érkezik a Bungie legújabb játéka, a Destiny, amelyhez a kiadó már most megnézhetővé tette a debütáló trailert.

  • Aranylemezen a Destiny

    Bő két hét van a Destiny megjelenéséig, de a fejlesztők úgy ítélték meg, hogy ideje befejezniük a munkát és a sokszorosító üzemekbe elküldeniük mindazt, amivel eddig végeztek.

  • Destiny: a PS exkluzív tartalmak

    A hamarosan megjelenő Destiny kapott egy PlayStation exkluzív tartalmakat bemutató videót a napokban.

  • Ingyenes Destiny a régi gépek tulajdonosainak

    Amennyiben valaki előző generációs konzolokra veszi meg a várt címet, úgy limitált ideig ingyenesen megkapja az újgenerációs kiadast is.

Előzmények