Ingyenes Destiny a régi gépek tulajdonosainak

A Bungie várva várt játékának a megjelenése tényleg már csak napok kérdése, így a legtöbb vásárló izgatottan számlálja a szeptember 9-ig hátralévő napokat. A Halo sorozat készítőinek új címe az idei év egyik legjobb vétele lehet, ugyanis a kooperatív küzdelmekre kihegyezett program a tervek szerint évekre leköti majd a játékosokat.

A fejlesztők most egy meglepő akcióval kedveskednek minden leendő vásárlónak. Amennyiben valaki január 15-ig digitálisan megveszi a PlayStation 3-as vagy az Xbox 360-as kiadást, ingyenesen megkapja az Xbox One, valamint a PlayStation 4 verziókat is. Akik valamilyen oknál fogva még a régebbi gépekkel rendelkeznek, de tervezik új konzolok vásárlását, tökéletes alkalom nyílik hogy beruházzanak a Destiny-re. A tartalmak, megszerzett tárgyak, szintek, mentések és pontok átvihetőek lesznek az a régi és új gépek között.

Előzmények

  • Aranylemezen a Destiny

    Bő két hét van a Destiny megjelenéséig, de a fejlesztők úgy ítélték meg, hogy ideje befejezniük a munkát és a sokszorosító üzemekbe elküldeniük mindazt, amivel eddig végeztek.

  • Destiny premier videó

    Szeptember kilencedikén érkezik a Bungie legújabb játéka, a Destiny, amelyhez a kiadó már most megnézhetővé tette a debütáló trailert.

  • Destiny: irány a Vénusz

    A Mars után a Vénuszt is szemrevételezhetjük a Destiny promóciós videóinak újabb fejezetében.

  • Destiny videó: irány a Mars!

    Dübörög a heteken belül megérkező Destiny reklámkampánya is, most éppen a Marsról kaptunk egy kis bemutatót.