Destiny: a PS exkluzív tartalmak

A Bungie új akció-szerepjátéka nem csak attól különleges, hogy a vállalat életében először nem csak Xbox, de PlayStation konzolra is megjelenik, de attól is, hogy a Sony mindent elkövetett annak érdekében, hogy az egykori Halos brigád sok-sok extrával tömje tele a saját konzoljaikra megjelenő változatokat, ezzel győzködve a vásárlókat, hogy a programot főleg PlayStationon érdemes játszani.

Most láthatjuk mozgásban mindazokat az érveket, amelyekért a Sony valószínűleg szép nagy összeget fizetett ki: a Strike küldetéscsomagot (amely a Marson játszódik majd), a plusz multiplayer térképet, az exkluzív fegyvereket, felszereléseket és hajókat. Az egyes pletykák szerint 500 millió dollárból készült játék szeptember elején érkezik PS3-ra és PS4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra is. PC-s debütálásról egyelőre nincs hír, bár se a fejlesztő, se a kiadó nem cáfolta egyértelműen azt, hogy terveznék a programot Windowsra kiadni.

Azóta történt

  • Destiny teszt

    Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka. A kérdés, hogy sikerült felnőni a várakozásokhoz, vagy a Destiny nem az az űrkaland, amire mindenki számított?

  • Már készül a Destiny 2

    A folyamatos javítások, és kiegészítők mellett már a következő részen is dolgoznak a fejlesztők.

Előzmények

  • Aranylemezen a Destiny

    Bő két hét van a Destiny megjelenéséig, de a fejlesztők úgy ítélték meg, hogy ideje befejezniük a munkát és a sokszorosító üzemekbe elküldeniük mindazt, amivel eddig végeztek.

  • Destiny premier videó

    Szeptember kilencedikén érkezik a Bungie legújabb játéka, a Destiny, amelyhez a kiadó már most megnézhetővé tette a debütáló trailert.

  • Destiny: irány a Vénusz

    A Mars után a Vénuszt is szemrevételezhetjük a Destiny promóciós videóinak újabb fejezetében.

  • Destiny videó: irány a Mars!

    Dübörög a heteken belül megérkező Destiny reklámkampánya is, most éppen a Marsról kaptunk egy kis bemutatót.