Már készül a Destiny 2

A Destiny már egy ideje a piacon van, így akiket érdekelt már több 10 órát beleölhettek a Bungie új játékába. Az előzetes tervek szerint a fejlesztők hosszú távon szeretnének tartalmakat megosztani a vásárlókkal, aminek első lépése a decemberben érkező első bővítmény lesz. Az Activision negyedéves pénzügyi jelentéséből most kiderült, hogy nem kevesebb mint 9,5 millió regisztrált felhasználója van a programnak. Ez nem az eladott példányszámot jelöli, ugyanis egy példányra több regisztrált felhasználó is juthat.

Ezen túl a korábban bejelentett 2 DLC mellett már az új csomagokon is dolgoznak, valamint elkezdődött a folytatás fejlesztése is, amely nem biztos, hogy a Destiny 2 címet kapja majd. A megjelenésről nem beszéltek, de meglepődnénk ha már jövőre érkezne.

Azóta történt

Előzmények

  • Destiny teszt

    Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka. A kérdés, hogy sikerült felnőni a várakozásokhoz, vagy a Destiny nem az az űrkaland, amire mindenki számított?

  • Destiny: a PS exkluzív tartalmak

    A hamarosan megjelenő Destiny kapott egy PlayStation exkluzív tartalmakat bemutató videót a napokban.

  • Aranylemezen a Destiny

    Bő két hét van a Destiny megjelenéséig, de a fejlesztők úgy ítélték meg, hogy ideje befejezniük a munkát és a sokszorosító üzemekbe elküldeniük mindazt, amivel eddig végeztek.

  • Destiny premier videó

    Szeptember kilencedikén érkezik a Bungie legújabb játéka, a Destiny, amelyhez a kiadó már most megnézhetővé tette a debütáló trailert.