Destiny premier videó

Epikus jelenetekből nincs hiány a Destiny legújabb, úgynevezett launch trailerében, amelyet a kiadók általában a megjelenésre időzítenek, az Activision azonban bő három héttel a szeptember kilencedikei valódi premier előtt a rendelkezésünkre bocsátott. A videó újat már nem mutat a potenciális vásárlók számára: pont azt láthatjuk benne, amit nyújtani tud majd a játék, vagyis robbanásokat, ostromló idegeneket, és persze harcot, minden mennyiségben.

Az ősszel végre megjelenő Destiny valószínűleg az év egyik legnagyobb sikerjátéka lesz: a bétafázis alatt több, mint négy és félmillióan nyüstölték a játékot szerte a platformokon, egyes meg nem erősített források szerint az Activision a reklámköltségekkel együtt több, mint ötszázmillió dollárt költött rá, a Bungie pedig most először a Halo-éra után fejleszt nem kizárólag a Microsoft platformjára. Minden adott tehát az igazi, nagybetűs őrülethez, amelyhez reméljük a játék minőségében is felnő majd.

Azóta történt

  • Aranylemezen a Destiny

    Bő két hét van a Destiny megjelenéséig, de a fejlesztők úgy ítélték meg, hogy ideje befejezniük a munkát és a sokszorosító üzemekbe elküldeniük mindazt, amivel eddig végeztek.

  • Destiny: a PS exkluzív tartalmak

    A hamarosan megjelenő Destiny kapott egy PlayStation exkluzív tartalmakat bemutató videót a napokban.

  • Elérhető a Destiny Planet View

    A Planet View segítségével bejárhatjuk a játékban található különböző bolygókat, helyszíneket. Természetesen a játék minőségét nem tükrözi a látvány, inkább érdekességként érdemes rá tekinteni.

  • Ingyenes Destiny a régi gépek tulajdonosainak

    Amennyiben valaki előző generációs konzolokra veszi meg a várt címet, úgy limitált ideig ingyenesen megkapja az újgenerációs kiadast is.

Előzmények