2019. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Destiny premier videó

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Bungie

Szeptember kilencedikén érkezik a Bungie legújabb játéka, a Destiny, amelyhez a kiadó már most megnézhetővé tette a debütáló trailert.

Hirdetés

Epikus jelenetekből nincs hiány a Destiny legújabb, úgynevezett launch trailerében, amelyet a kiadók általában a megjelenésre időzítenek, az Activision azonban bő három héttel a szeptember kilencedikei valódi premier előtt a rendelkezésünkre bocsátott. A videó újat már nem mutat a potenciális vásárlók számára: pont azt láthatjuk benne, amit nyújtani tud majd a játék, vagyis robbanásokat, ostromló idegeneket, és persze harcot, minden mennyiségben.

Az ősszel végre megjelenő Destiny valószínűleg az év egyik legnagyobb sikerjátéka lesz: a bétafázis alatt több, mint négy és félmillióan nyüstölték a játékot szerte a platformokon, egyes meg nem erősített források szerint az Activision a reklámköltségekkel együtt több, mint ötszázmillió dollárt költött rá, a Bungie pedig most először a Halo-éra után fejleszt nem kizárólag a Microsoft platformjára. Minden adott tehát az igazi, nagybetűs őrülethez, amelyhez reméljük a játék minőségében is felnő majd.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.