Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz MasterMark #2508 üzenetére
Nem tud belegondolni,mert nem lát tovább a szàmoknál.Erre van egy kifejezésem,de nem írom le inkább. Csak azt látja,hogy pénzbe kerül,a másik meg ingyenes.
HARLEY-DAVIDSON
-
Dzsuri89
őstag
válasz MasterMark #2355 üzenetére
Imádom a gyári bőrtokot, jelenleg füredkék színűvel védem az XS-t, de kicsit drága 20.000-ért. 6000 Ft meg nagyon király, ha tényleg olyan, mert ezt is eredeti bőrnek írják.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #2284 üzenetére
+1
A 8 Plus-om holnap lesz pontosan egy éves, eddig minden (!) éjjel töltőn volt, sokszor órákat tölt 100%-on, és kb. egy hónapja esett le 99%-ra az állapota.
Marhára felesleges figyelgetni, babusgatni, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz MasterMark #2284 üzenetére
Én se hagyom sose töltőn. Kábellel eddig egyszer töltöttem csak. Éjeli szekrényen van egy Samsung wireless charger rádobom egy órár, azzal mindig kibírja a következő napaot. Olyan 30-90% (min-max) közt szoktam tartani az a töltöttséget. 7-et is így töltöttem, 2 évesen 85%-os volt az akku, úgy is bírt egy napot.
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
csatoth79
tag
válasz MasterMark #1703 üzenetére
[link]
itt a videó is róla -
veterán
válasz MasterMark #1723 üzenetére
Nem, csak gondolom nem mindehol van kiépítve, mint ahogy eddig itt sem volt.... Szóval nem teljesen értem én sem a dolgot mester?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
csatoth79
tag
válasz MasterMark #1703 üzenetére
Anoniminc videója is fenn van tesztben róla Apple USB-C - Lightning kábellel és 30wattos töltőfejjel próbálom de szerintem percenként 1% kevés,mert ahogy telik úgy lassul elvileg akkor az is simán 2 óra feltölteni.
Viszont a gyári usb- Lightning kábellel is tudja ezt a gyorstöltőfejjel.De letesztelem stopperrel újra -
csatoth79
tag
válasz MasterMark #1698 üzenetére
Elvileg működnie kellene vele
kipróbáltam most 20%-ról kb percenként 1% viszont azt simán tudja nem usb-c kábellel is.
Tehát a gyorstöltő és a gyári kábel. -
szanyi20
tag
válasz MasterMark #1545 üzenetére
Így van, egy idő után nagyon rossz... Ennél már a google maps vagy az apple térkép is szeppen navigál... Azonban a here offline nagyon szépen működik, és az akksit sem eszi annyira. Nagyon tetszik a Waze design-ja, de még sokat kéne fejleszteni rajta, hogy rendesen működjön... De amíg a Google tulajdonában van, lehet hogy ezt nem fogják megcsinálni rendesen, hogy inkább a google mapsot használjuk...
-
Dzsuri89
őstag
válasz MasterMark #1475 üzenetére
Nagy nulla értelme van ennek a 4K 60 FPS-nek. Kizárólag csak a telefonon lehet lejátszani, vagy 4 féle lejátszó programot próbáltam Windows 10-es PC-én, de egyik se akarta megmutatni a videót. Hang volt, képnek nyoma se. Ami nagyon fura, hogy gépről bejelentkeztem az iCloud-ba és a Fotók részből letöltöttem gépre a videófájlt, akkor a 4K helyett (150MB) egy sima HD (8 MB) butított videót töltött le. A FullHD 60 FPS-es videónál meg az egész szépen lejött csont nélkül.
-
Dzsuri89
őstag
válasz MasterMark #1473 üzenetére
Hol van ez a beállítás az átmásolásnál?
Próbaképpen feltöltöttem OneDrive-ra egy 4K-sat és azt .mov fájlformátummal töltötte a felhőbe.Azért feltételeztem, hogy nem játsza le, mert a tömörítettet nem minden eszköz játsza le tudtommal, pl TV pendrive-ról, ilyen esetekre gondoltam.
-
DuDieHUN
aktív tag
válasz MasterMark #1461 üzenetére
Bocs, nem jól írtam, tehát azt olvastam hogy sérülékenyebb, jobban latszodnak a karcok
-
kengyel
nagyúr
válasz MasterMark #1352 üzenetére
Ami, az előnyére is válik.
(#1355) MasterMark
Igazad van, nem jól fogalmaztam az elejét.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
d@vee
őstag
válasz MasterMark #693 üzenetére
Már bocsi, de végigolvastam...ebéd közben jó volt pont.
Viszont ettől függetlenül ezzel csak megerősíteni tudom a dolgot én is.Ja
-
d@vee
őstag
válasz MasterMark #675 üzenetére
Ma is tanultam valamit.
Viszont adja magát a hozzá tartozó hiányérzet, fél millás telóhoz egy pár ezres töltőt ajándékba kellene adni. Nyilván van pénze az embernek egy ilyen töltőre, ha telóra is van, de ez megint plusz dolog, ami miatt hiányos számomra a telefon.Ja
-
Totheground
addikt
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
Stabi83
senior tag
válasz MasterMark #412 üzenetére
Jóval nagyobb????
Azért annyival nem nagyobb
A SOC nem olyan korszerű ( csak 10nm-es ), a kijelző nagyobb ( még ha nem is olyan sokkal csak 0.3"-al ), és a méretéhez hozzá tartozik a kijelző alatti szenzor ujjlenyomat olvasó. Mégis tényleg komoly üzemidő hozható ki belőle.Csodák nincsenek! Ezekbe a tepsikbe, ilyen kijelző mérethez és ilyen brutál SOC-k mellett kell a kraft az akkuba.
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz MasterMark #408 üzenetére
1,5x ekkora 4000-es aksis androidok sztem lepipálják. Mate 10 pro, P20 pro sztem jobb üzemidőt hoznak.Személyes tapasztalat.
Egyébként meg egy i8 plus nagyon jó üzemidőben, az X már nem annyira jó, a 6s meg katasztrófa. Ez is személyes tapasztalat.
Romanes eunt domus
-
Stabi83
senior tag
válasz MasterMark #408 üzenetére
Légyszíves mondj konkrét példát is mert ez így nem sokat ér.
Ezekszerint tovább bírja mint egy P20 Pro vagy Mate 10 Pro?
[ Szerkesztve ]
-
Sebhelyes
senior tag
válasz MasterMark #401 üzenetére
Tovább bírja mint mi? Annál amit 3x kell naponta tölteni?
-
Stabi83
senior tag
válasz MasterMark #401 üzenetére
Még az Apple is elismeri hogy az a tovább bírja nem sokat jelent. Ez nem mindenkinek gond de vannak akiknek számít így fogadjuk el hogy nekik ez kevés.
-
judas13
addikt
válasz MasterMark #253 üzenetére
OPPO Find X Megvii 3D-s megoldása lehet a droidosok számára az út szerintem is.
Vagy a Time of Flight (TOF) technológia ami elvileg 10 szer érzékenyebb mint a Face ID de nincs még kint sorozatban a Vivotol."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
helixP
nagyúr
válasz MasterMark #185 üzenetére
Hogy többek közt az alábbiak nem érhetőek el: cserélhető ikon pakk-, interface-, launcher-, billentyűzár-, hardver billentyűk-, fényjelzések- testreszabhatósága, custom ROM-ok, custom kernelek, kernel aduitor és társai, widget-ek, USB funkciók, BT funkciók. (Talán már a billentyűzetet le lehet cserélni iOS-sen is.)
Egyáltalán: el kell elviselned olyannak a készüléket, amilyennek kézbe kaptad.Disclaimer: nyilván nem mindenkinek fontos, nyilván, valakinek az egyszerűség a tökéletes, és ez így van jól. Csak gondolom írok pár példát, ha már így rákérdeztél.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #198 üzenetére
Mondjuk az vicces volt hogy 3 éve csàvó frissen vett 4S-t mellettem adta be a GSM-be, mert a Samsungjàra nem tudod BT-on àtküldeni valamit aztàn pislogott hogy 35k-t adtak volna érte. 8 vagy 16-os volt azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Stabi83
senior tag
válasz MasterMark #185 üzenetére
Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam.
Azt értettem a dolog alatt hogy egy kézben van minden ( hardver, szoftver ), gyakorlatilag emiatt olyan optimalizációt érhetnek el amit a droid a rengeteg résztvevő miatt soha ( csak a google a fix résztvevő azon kívül rengeteg megoldás és gyártó van ). Ez előny és hátrány is egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen széket vegyek?
- Batch programozás
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...