-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBke
tag
Szokom az SE-t. Méret tökéletes. Az akksi bírja, igaz nem nyomkodom egyfolytában. Autóban van QI töltő, ha a munkaidő végére nagyon lemerülne. A rendszert szoknom kell mert kicsit más mint az android. Tényleg, a képernyőt nem lehet feloldani húzással mint az androidon?
-
naot
tag
Sziasztok!
Ha nem a T-nél veszem az Iphone-t, akkor is működhet az eSIM náluk?
A hivatalos oldalon azt írják, hogy nem vállalnak rá garanciát, de azért reménykedem.
Előre is köszi.
-
TomPack
őstag
válasz kalanchoe #1037 üzenetére
Na igen, erre irányult volna a kérdésem! Hogyan tudom kideríteni, hogy mi fut a háttérben? Illetve hogyan tudom leállítani a processzt az újraindításon kívűl? (egyébként ez megoldotta, de azt gondolom ennél azért stabilabbnak kéne lennie a rendszernek)
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
V@ns
aktív tag
Hú, nem jövök pár napig és baromi sok reply meg válasz! Nem ehhez szoktam más topikokban...
Köszönöm szépen mindenkinek! -
TomPack
őstag
Kezdő iPhone-os vagyok, ezért előre is elnézést kérek!
Fent az állapotsáv baloldalán pörög körbe-körbe egy virágszirom. Gondolom valami frissít, vagy frissíteni akar a háttérben. Hogyan tudom kideríteni, hogy melyik app az?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
kalanchoe
senior tag
Nekem jelenleg 5,3 óra jött ki (10%-ig merítve), még tesztelgetem folyamatosan, mert az első nem biztos, hogy a legmérvadóbb. Este 10-kor levettem töltőről, hajnal kettőig használtam, elég sok mindent kipróbáltam rajta. Böngészés, social appok (Safari, Twitter, Messenger), videóvágás (iMovie, VLLO - a kicsi kijelző ellenére számomra tök kényelmes volt, persze nem filmekre kell gondolni a vágás alatt 😄), prezentáció készítése (Keynote), kevés sorozatnézés (tv). Streaming app szinte végig futott a háttérben, az éjszaka folyamán pedig a Relax Melodies. Aztán most délelőtt szintén közösségi médiás appok, zenehallgatás, fotózás, telefonálás. Többnyire repülő üzemmódban és WiFi hívás funkcióval használtam, fényerő változó volt, de átlagosan olyan 30-35%-os volt.
-
z0lt3n
csendes tag
Szeretettel várom/várjuk az akku beszámolókat
Nagyon érdekel a kijelzőidő illetve, hogy böngészés, instagram, messenger és facebook pörgetéssel mennyi időt tud a készülék a gyakorlatban. Az külön érdekelne, hogy ki milyen fényerőn használja. Youtubeon elég korrekt kijelzőidőt láttam de nyilván az nem mérvadó teljesen. Köszi előre is! -
kalanchoe
senior tag
Hamar sikerült átállnom az iPhone-ra, sok évnyi Androidozás után váltottam. Nyilván, még van egy-két dolog, amit szoknom kell, de egyelőre nagyon jó, még a kisebb méret ellenére is - igaz, pont ezért választottam ezt. Akksit a napokban fogom tesztelgetni, majd írok róla, hogy a felhasználásom mellett hogyan működik. Valamint a kamerát is szeretném kipróbálni a kattintgatásokon kívül, de egyelőre nagyon meggyőzőnek érzem.
-
addikt
Na megérkezett a teló, tök jó, csak szokni kell a méretét azért.
-
aujjobba
addikt
Mobilon a Sheets appot hasznalom, laptopon meg ertelemszeruen a bongeszos valtozatot.
Igy nekem sokkal jobban mukodik, plusz ami nagy fegyverteny, hogy a google tablazatot meg tudom osztani nem-ios felhasznalokkal is.szerk.: rakerestem a megoszthatosagra, ugy latom mar lehet normalisan webes szerkesztovel. Adok neki meg egy eselyt, kiprobalom.
[ Szerkesztve ]
-
-
nuke7
veterán
-
-
TomPack
őstag
Egy kicsit olyan jóllakott napközis dolognak tartom a hasitasit és a zokni-szandált! A telepi "menő" gyereknél mindig van svájcibicska, 6 optika, torx-készlet, és vízmérték! Mert attól menő!
Szerintem pedig feleslegesen szánalmas!
Megértem azt akinek nincs szüksége ezermester készletre, kedveli a klasszik vonalat, és csak egy telót keres! De azt tudja megbízhatóan akár 5 éven keresztül is! Ha így nézed, egyáltalán nem sok érte ez a pénz!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
kalanchoe
senior tag
válasz Create. #1003 üzenetére
Nekem (is) ma érkezik az SE. 64 giga bőven elég lesz, például az én jelenlegi telefonom is 64 gigás, és egyszer sikerült telepakolnom, amikor telepakoltam sorozatokkal, fényképekkel, fájlokkal és appokkal. Szóval ha 16-on kényelmesen elfértél, ezen nem is kell majd nézegetni a szabad tárhelyet.
Másik kérdés: a Samsung 15W-os gyorstöltőjével lehet tölteni majd az SE-t, fogja támogatni a gyorstöltést?
[ Szerkesztve ]
-
ravap
csendes tag
QI töltő vásárlásnál kell valamire figyelni?
-
t_laci
csendes tag
Szerintem meg ezekre a speciális kamerás felhasználásokra egyáltalán nem telefon való függetlenül attól, hogy milyen márka. Ez nem tipikusan az előveszem, fotózok aránylag jó minőségben kategória. Tudom, hogy lehet kiváló hosszú záridős képeket csinálni ezekkel is, de az ilyen képek készítéséhez úgy is előkészül az ember. Lehet nála nyogodtan egy milc, vagy tükrös gép, amikkel fényévekkel jobb képek készülhetnek. Nem vitát akartam ezzel indítani, ez csak egy vélemény.
-
addikt
Na ma mehetek az se-ért, igaz csak 64gb-os van, de ha elfértem a mostani 16gb-os se-en, akkor bőven elég lesz szerintem a 64gb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Warhammer 40.000
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- iPhone XS Max 256GB Space Gray A2101 - iOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest