Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.otorious
senior tag
válasz
buvartacsko #7372 üzenetére
Te egy gyökér vagy, mondták már? Ha valaki rosszat mond az iphonról te ugrassz....6s+ is be tud laggolni....
-
N.otorious
senior tag
válasz
buvartacsko #7090 üzenetére
Anyukám nem vett nekem telefont, saját bevételből gazdálkodok már jó ideje, írni megtanultam nem tudom mire gondolsz....tapasztalatból írtam, van iphonom is.....nektek viszont nincs meizu....
[ Szerkesztve ]
-
N.otorious
senior tag
Azt honna veszitek, hogy rossz a s6 üzemideje? Lazán hozza a 3-4 óra kijelzőidőt, note 4 hez meg nem hasonlítanám az exynos procit, gyors, gördülékeny, ram kezeléssel nincs probléma, az újlenyomatolvasó meg ugyan olyan....
[ Szerkesztve ]
-
N.otorious
senior tag
Én nem értem, hogy hogy méred össze? Miben hasonlít? Úgy lehetne összemérni, ha iphonon is android futna, de így esetleg az op gyorsabb nem a telefon, kíváncsi lennék androiddal mit mutatna egy iphone. A samsungban pl qhd kijelző van, oda is nagyobb számítás kell....de ez csak egy dolog...szerintem mindegyik gyors a maga kategóriájában...
[ Szerkesztve ]
-
-
N.otorious
senior tag
válasz
dwelablack #1953 üzenetére
"hogy ez 250ezer forint, és jövőre mondjuk el tudod adni 150-ért, de két év múlva is 100 felett lesz még az ára. Az m8-at megvettem 140-ért amikor kijött és alig tudtam elcsereberélni fél év múlva 80-ért, 2 év múlva meg rakhatom a fiókba, mert a kutyának nem kell már."
Az apple telóval 1 év alatt buksz 100 ezret kb.....az m8-al 60 at kb......akkor melyik is a jobb?
Hiába mondják sokan, hogy az apple jobban tartja az árát....mindenki elfelejti, hogy mennyibe került, ha úgy nézzük semmivel nem tartja jobban az árát mint bármely más teló......
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.