Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
FIREBLADE78 #7133 üzenetére
Én Angliából rendeltem, 600 Ft volt, szállítással együtt.
-
oliwire
őstag
válasz
Kicsirics77 #6999 üzenetére
Nem tudom pontosan hogy megy a vodánál, de a telekomnál előfizetésre vásárolt telónál, a kötbért ki kell fizetni először, utána meg a függetlenítés díját. Az már kicsit sok tud lenni egyszerre.
-
oliwire
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #6408 üzenetére
Nekem is ez volt, frissíteni nem tudott. Home+Power újraindítás után működött.
-
oliwire
őstag
-
-
oliwire
őstag
válasz
4850 oc #3608 üzenetére
Az nem is baj! Azokat sem nézem le, akik nem is akarnak ennél többet keresni, mert ezzel elégedettek. De hogy valaki más szeretne többet, és ezért mondjuk 2 telefont kell magánál tartani, akkor nem hiszem, hogy rá furcsán kellene nézni. Én is olyan vagyok, aki inkább veszi ezt a kényelmetlenséget, és többet keres, mint 68.000 Ft-ból próbálni felépíteni az álmaikat, vágyaimat.
-
oliwire
őstag
Elhiszem neked, nem használtam i6-ot, csak családban van egy darab, de nem nyomkodtam annyit, hogy tudjak mérvadó véleményt formálni az összeszerelés minőségéről, nekem rendben volt akkor. Akié a telefon, elégedett vele teljes mértékben, lehet egy hibátlan darabot fogott ki.
-
oliwire
őstag
válasz
Hegyirabló #3155 üzenetére
Ha egy porszem kerül (ásványi eredetű) a tokba, legyen az negyedmilliós értékű bőrtök, drágakövekkel kirakva, aranyozott, a telefon meg szintén egy vagyon, akkor a belsejében lévő kemény porszemcse igencsak barázdát fog húzni a telefonba. Csapágyba is ha por kerül sokkal jobban fog kopni, pedig az fémből van, ami hasonló keménységű tud lenni, mint az edzett üveg.
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz
Fejvadi #2533 üzenetére
Állapottól függően a 16 GB-os ára 40-60 ezer között mozog. Az általad leírt így lehetne pl 50-55 ezer, de az eladóval lehetne egyeztetni.
Ha többet kér érte, érdemes mérlegelni, de nem szabad rögtön nemet mondani, hacsak nincs egy jobb ajánlat is a közelben.
[ Szerkesztve ]
-
-
oliwire
őstag
válasz
Hegyirabló #2355 üzenetére
Ha így csinálod, ahogy mondtam, elvileg a többit le kellene törölje a telefonodról.
-
oliwire
őstag
válasz
Hegyirabló #2353 üzenetére
Én csináltam olyan lejátszási listát iTuneson, hogy "iPhonera" és abba olyan zenéket tettem, amit a telefonra akartam, és bejelöltem, hogy csak azt szinkronizálja.
-
oliwire
őstag
válasz
nederlanden #2351 üzenetére
Jaj, értem már mi a lényeg. Ahhoz kéne előlapi LED, ilyen funkciót sajnos nem tettek még iPhoneba, pedig egész hasznos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz
nederlanden #2348 üzenetére
Beállítások-általános-kisegítő lehetőségek-hallás résznél van
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.