Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Nektek fordul már elő 9.1 szoftverrel, hogy jött egy hívás nem tudták felvenni. Mert nem érzékelte az ujjat? Nem bírtam elhúzni a fogadás "szót"
-
Damage401
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #8695 üzenetére
Lesz belőle RÓZGOLD'
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne. Valaki tesztelje már le légyszíves. Mennyire melegszik fel a készülék. Arra lettem figyelmes ha 10 perc Safaris böngészés van. Legtöbbször mobilarenas oldalakat olvasva, 3G neten eléggé langyos lesz tőle a telefon. Közben nem megy semmi a háttérbe. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Igaz, nekem fél éve sincs meg az I6. De 3D touch nagyon tetszik az új készülékben. De nem cserélném el semmire a készülékemet, annyira megtetszett. 4 év android után azt mondom megérte belefektetett energiát. Minden úgy megy ahogy nekem és igényeimnek megfelel.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Olyan kerdesem lenne, hogy van ez a jobb sarokban kicsit kattog a kijelzo. Az lenne kerdesem, hogy az Arena plazaba levo APR megtudja ott helyben oldani ezt a kis problemat? Vagy mennem kell az Andrassy utra?
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Nekem jól müködik. De a Térkép alkalmazásban kérnék egy kis segítséget. Hogy lehet beállítani, ne csak a fizetős utat mutassa, hanem alternatív utakat is? Kerülje el az autópálya és társai. Nem találom hol lehet.
-
Damage401
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #6813 üzenetére
Ezt Én teljesen értem. Nem a 6 napozásról beszélek. De legalább van egy vasárnapod. Hanem az ő helyzet ha kell másodállás és folyamatosan nincs megállás. Darabig tudod csinálni. Se időd se energiád már nem lesz. Végén elmondhatod hogy kicsit tettél hozzá. Közben meg elszaladt az a bizonyos élet. Tudom hogy ami van abból kell a legjobbat kihozni. De hogy ne éljen az ember csak rabszolgaként (értsd kajára és reszsire megy el a pénz) köv hónapig meg majd megoldjuk valahogy. Nem éri meg. Én könnyen beszélek most, mert tudok félre tenni, mellett még szórakozni is. Sokan nem tehetik meg ennyi idősen (25 vagyok
)
-
Damage401
senior tag
válasz
batai15 #6808 üzenetére
Bocs a bele Vauba,
Végig olvasva eddigi hozzászólásodat. Egy apró észrevételem lenne, hogy a tűzoltók nem keresnek jól ez tény. (nettó 120e Ft, tudom a 80-hoz képest már jó) De hogy már most azon gondolkodol hogyan terheld le még azon felül is magad hogy valami életszínvonalat teremts. Ez a legnagyobb baj itt. Nem elég a 24 órás szolgálat majd a pihenődben meg egy alternatív munkát keress, hogy összetudj tenni kettő fizetésből nettó 200e Ft-ot. Szerintem ha van lehetőséged inkább keress valami jövedelmezőbbet. Mert csak kimeríted magad és lassan de kiégsz. Nem tudom a korod. De hamar meglehet rokkanni. Megírva az őszintét most jelenleg egy gyárban vagyok folyamatos műszakkal, de ezt jól megfizetik (nettó 190eFt) Mihelyst megszedem magam megyek tovább. Csak gondold át, hogy megéri e majd neked ennyi pénzt ennyi energiát.
Legyen On is: 1 hónapja vagyok tulaja a készüléknek, de nagyon pozitívan csalódtam az IOS rendszerben.
-
Damage401
senior tag
Szevasztok,
Kérdéssel fordulnák hozzátok. Mégpedig lett ez a Apple Music ami szép és jó. De ha le akarom mondani, hol tudom ezt megtenni egy Windowsra telepített Itunes- en belül? Hol tudom csekkolni a élő szolgáltatásokat? Vásárlási előzménybe benne van a mai nappal. De ott nem tudok módosítani semmit.
Előre is Köszönöm.
-
Damage401
senior tag
-
Damage401
senior tag
Sziasztok
Olyan kerdes merlt fel bennem, hogy ha szolgatatonal vettem a keszuleket. Az iCenterbe tudok ra plusz garit kerni ra? Illetve hogy az alulrol felhuzhato savot lehet valahogy testreszabni? Mondjuk annyit hogy a mobilnet bekapcsolashoz ne kelljen be menni a beallitasokba. Meg valami ti a beta softwaret hogy tudjatok feltenni a keszulekre.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Ti a Béta szoftver hogy teszitek fel? Első IPhone om. Manuálisan kell vagy engedélyezni kell valamit, hogy fejlesztő legyek? IOS 8.3 van fent most.
Választ előre is köszönöm -
Damage401
senior tag
Sziasztok,
A mai naptól, egy Astro szürke készülékkel léptem be a táborba
-
Damage401
senior tag
válasz
mugencivic #5601 üzenetére
Köszönöm a segítőkész válaszod.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdés merült fel bennem. Hogy ha a headset amit adtak hozzá mondjuk nem tetszik és szeretnék másik gyártótól használni fülest. Lesze a telefonnak baja tőle vagy nem? Ha nem a gyári headsetet használom. Milyen típusú 3,5 jack csati van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.