Hirdetés
- PlayStation 5
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is jártam mostanában egy párszor Telekom T-pontban, elég frekventált helyen. Amit némelyik ügyintéző hölgyike ott előadott a vevőkkel... Az a pofavágás, csapkodás, csörtetés, papírlobogtatás... Komolyan mondom, az volt az érzésem, hogy összeszedték az elérhető hisztérikákat, hogy elijesszék az ügyfeleket.
De olyannal is volt dolgom, aki rám se nézett, valamit netezett míg hozzám beszélt, és foghegyről közölte, hogy azt nem tudom elintézni náluk. Ami nem volt igaz, ezért mondjuk írtam egy panaszlevelet a T-nek, aztán elnézést kértek. Tudom, hogy genyóság, de újabban minden ilyesmit megpanaszolok. Annyi ember keres munkát, aki szívvel-lélekkel dolgozna, erre ilyen pökhendi alakok nem tudják megbecsülni a helyüket... -
peter.tamas
csendes tag
Vodánál kicsit máshogy volt egy héttel ezelőtt a sztori.
Webshop jelzi, 6+ van készleten, 6-os sima 16 gigás nincs. Sehol.
Bementem egy Gödöllői Vodafone boltba, mind 3 színből, mindkét méretből(6,6+), letettek elém egy-egy darabot, hogy válasszak, mert van készlet bőven.
Kíváncsiságból, miután megvettem a készüléket, elmentem egy másik Gödöllői Vodafone boltba, ahol szintén volt minden színből, mindkét méretből raktáron több darab is.
Se előre rendelés nem történt, sem semmi. Besétáltam, elhoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.