Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gsx-rr #10015 üzenetére
a 2GB ram előnyét abban a pillanatban lehetett érezni mikor megjelent a telefon, én most is érzem, hogy van néha megnyiva safariban 5-6 tab, van olyan amit 4-5 napja nyitottam, azóta csináltam egy csomó mindent, rámegyek a 4 napja megnyitott fülre és nem tölt újra. de tudom ez nem is érdekel. viszont i5/5s szériánál már nagyon gyakran előfordult, hogy hozzászólás írása közben vagy bármit csináltam, kiléptem egy pillanatra a böngészőből egy másik appba megnézni valamit, mire visszamentem már elkezdte újratölteni. szégyen hogy nem lépték ezt meg már az ötös szériánál. nagyon kevés volt az 1GB. szóval hidd el, nem 2 év múlva jön ki az előnye ennek. és nem hiszem hogy i6 alatt a helyzet jobb lenne, mivel a rendszer egyre-egyre többet tud, egyre több minden fut a háttérben, és 3 évig 1GB ram volt az apple készülékeiben.
a hszedből az tűnik ki, hogy nem igen használod ki a telefonod adta lehetőséget, én mindent csinálok vele kb, így nekem fontos hogy erős hw legyen és hosszan tartson, te nem csinálsz rajta kb semmi erőltetőt, így érthető hogy nem kell a 6s, de akkor se hiszem hogy jó ötlet 2016ban nagyon ajánlgatni az i6-ot, mikor az tavaly se volt jó vétel. nagyon gyenge lett sztem minden tekintetben. a 3d touchot nap mint nap rengeteget használom, iszonyatosan hasznos funkció, nem vennék telefont amiben nincs. nagyon sokat könnyít és gyorsít.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával