Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
1. Sajnos samsung watch kompatibilitás kimerül az értesítésekben és hívás fogadásban. Még egy whatsapp üzenet válaszhoz is telefon kell.
2. Igen, lehet más töltőfejjel is gyorstölteni, de nem vesz fel többet mint ami gyárilag engedélyezett.
3. Chrome és google cuccokat igen. 3rd party appokra nincs megoldás. De jobb is tiszta lappal indulni. Az iOS féle kulcskarikás megoldás mérföldekkel jobb mint bármi más.
-
Wesiz
tag
pixel 5 után elég nagy visszalépés lenne, szerintem csak akkor csináld ha tényleg annyira fontos a kis méret, egyébként az iphone:
- akkuidőben nagyon nagy visszalépés
- fotózásban szinténezt leszámtva kb pont olyanok, sebességben lehet hogy gyorsabb az iphone de ez csak akkor észrevehető ha egymás mellé teszed és figyeled a tizedmásodperceket. mármint használod már egy ideje a pixel 5-öt (gondolom), nem hiszem hogy valaha is lassúnak érezted volna
-
aujjobba
addikt
1. apple watch-hoz kepest a tobbi ora iPhone-nal ugy tudom kicsit olyan bena kacsa, nem lesz tokeletes az integracio, bar nem ismerem az igenyeidet, es nem is hasznaltam masfajta orat
2. barmilyen USBC PD (Power Delivery) toltovel gyorstolt, a PD a kulcsszo. Nyilvan ha valami sajat gyorstoltesi szabvanyt hasznal a tolto akkor nem, de ha PD akkor jo.
3. erre nem tudom a valaszt sajnos, nezd meg a Move To iOS nevu appot, azt hiszem az tud segiteni droid -> ios koltozesben (ott a kommenteket erdemes olvasni ha akarsz egy jot nevetni, sok idiota azt hiszi iOS-t telepit vele a droidos telefonjara)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- DJI topic
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Iphone 13 Pro Max 128gb 82%
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Független Fehér Titán
- Samsung Galaxy A12 64GB Blue független mobiltelefon, dobozában, nagyon szép állapotban
- Apple Iphone 12 BLUE 128GB független mobiltelefon, dobozában, újszerű állapotban
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest