Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
válasz tuzpenge #2134 üzenetére
Úgy lett testre szabható, hogy nem lehet visszacsinálni olyanra, amilyen volt. A gyengébbek kedvéért kirakott kikapcsoló gombot nem lehet elrejteni, mégis hányan kapcsolják ki a telefonjukat ennyire gyakran, hogy ilyen látható gomb kelljen rá fő helyre?
Egyszerűen olcsó bazári a kinézete, vegyes kör és négyzetes, Mini és SE méreteken még inkább bután néz ki és mivel napi harmincszor megnyitnám így zavaró lenne. (el tudom képzelni idősebb rokonok talán majd segítséget kérnek, mert eltapicskolták valamelyik vezérlőt)Settings és Photos kinézete se tetszik, felesleges plusz érintések kellenek. Settings/Apps alá beszórták vegyesen a gyári Apple és 3rd party appokat ömlesztve egy ABC listába, az eddigi kategóriák helyett, muscle memory-nak lőttek és minden plusz érintés. Hiába 90% spotlight-ban keresem az adott beállítást, valamikor nem tudom pontosan a konkrét opció nevét de tudom melyik almenübe kell elnavigálni, most eldugták egy szinttel mélyebbre.
Nagyító 17-ben [kép] Nagyító 18-ban [kép]
gyengébbek kedvéért szöveggel is oda kell írni a fogaskerék = settings. Naptárban is gyengébbek kedvéért külön sorba nagy betűkkel a hónap neve, mert a letisztult fent a sarokban nem volt jó? Fotókból a letisztult alsó sáv tabok helyett, tartalom felett lebegő kör gombok. Egyszerűen szar a videó vezérlés.
iCloud menüben [link] az a kör alakú "subscriber" logó mint valami rossz vicc, dedó design.Üzletileg már Androidról érkezők kedvére is dolgoznak, onnan lehet már csak új vevőket fogni, nekik meg minden mindegy, elég nekik az újdonság varázsa, SJ pedig halott, Ive távozott, opciókért sírnak a neten, a design és átgondoltság már csak másodlagos sajnos. Rakják bele a rengeteg opciót, feloldják a régi Jobs, Forstall, Ive féle korlátokat és az "attention to detail", átgondoltság kirepült az ablakon.
Kb. egy-két dolgot láttam ami igazi Apple jópofa design, amikor Safariban az új zavaró elemek eltüntetése funkcióval az animációval "elszáll" a cucc és a másik ahogy a telefon gombjaira "benyomódik" a képernyő is.Mindegy, Apple megszoksz vagy megszöksz, majd lesz valahogy. Viszont amíg támogatott a 17, addig maradok azon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest