Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
S22-nél az alacsony az üzemidő eléggé negatívum, kb. 4 óra képernyőidőt tud.
Szerintem a BestBuy a Pixel 7 és 7 Pro lenne, ha forgalmaznák itthon hivatalosan. Sajna nem ez a helyzet, így nincs 5G itthon, és a gyári garancia is ugrott.
Nekem fontos lenne az IP védettség is, így kb. az iPhoneok maradtak, ha ezt eltudnám engedni akkor ár-értékben lenne szerintem jobb Androidos telefon.
Egy nagy érv szól még az iPhone mellett, mégpedig a nagyon hosszú szoftveres támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Netflix
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest