Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szerintem az egyik leglustább játékos nyerte meg a Farm Vip negyedik évadát.
Simon nálam jól indult, amíg az emberséges oldalát mutatta, de aztán kiderült, hogy nem igazán akarja kivenni a részét a farm körüli munkákban. Ha feladat volt, azt azért csinálta, ezt nem vitatom, de a ház körüli teendőkhöz úgy állt hozzá, hogy mások sokkal jobban hozzáférjenek.Szóval azt kell mondjam, remekül megvezetett engem, és szerintem a játékostársait is. Nem kell a farmon korán kelni és az állatokkal foglalkozni, le lehet passzolni a feladatokat, a lényeg, hogy a "versenyeken" jól szerepelj. És el kell ismerni, hogy vitathatatlan, hogy a játékokban ügyes és kitartó volt. Mindezek ellenére, úgy gondolom, hogy a másik két dobogós játékos, vagy akár a rútul kirakott Laci, jobban megérdemelte volna a győzelmet.
Na, de ez így alakult most már mehet Simon a kis családjával Jamaicába!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok, köszönöm az ez évi részvételt a beszélgetésekben és remélem jövőre újra találkozunk az Ázsiába visszaköltöző expressz kibeszélőjében!
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
A termelési versenyeknél végig a piros csapatnak szurkoltam.
Az 5 "legjobb" játékos közé, viszont pont az a két sárga került, akiktől nem sajnálom a sikert, és még örülök is, hogy a szavazás után egyből a hármasba kerültek.
Alfréd igazából mindenben elég béna volt, talán csak a cserepeket tudta ragasztgatni, de a játékokban, versenyekben nem muzsikált jót.Simon és Edina közül pedig akkor már a kevésbé rossz Simon győzelmének jobban tudtam örülni. Szánalmas volt Edina jellemtelen és álságos beszéde, teljes mértékben megérdemelte, hogy Laci és Feri nem rá szavazott, igazábol nem is értem, hogy mire számított.
Egyábként kár, hogy a fődij sorsát olyan játékok döntik el, amiknek a műsor nevéhez, lényegéhez nem sok köze van.
Az első 1-2 hét után még Simon gyözelméért szorítanék holnap, most azt mondom, hogy a másik két játékos is legalább annyira megérdemli.
Annak azért örülök, hogy olyan játékosok, mint Edina, vagy Levente nem kerültek fel a dobogó fokaira.
-
antikomcsi
veterán
Nagyon rendes volt Feri, hogy megvédte a barátait.
De amúgy kiket és kitől is?
Laci védett volt, nem volt rajta mit megvédeni, Alfrédra pedig a kutya nem szavazott volna. Bőven elég lett volna, ha mindenki Jhonny-ra rakja az utilaput, mert amíg Feri játékban van, senkit nem kell megvédeni, úgy is őt hívta volna ki párbajra.Azért sajnálom, hogy kiesett, mert nem lesz aki piszkálja ezt a lusta bandát. De a csajoknak végre nem kell rettegni, nagy segítség ez nekik.
Azért remélem a végén olyan nyeri meg, aki meg is érdemli, Jhonny-tól, Lacitól nem sajnálnám, de elég bosszantó lenne, ha szarkavaró, sunyi Levente, vagy a világ lustája sminkkirálynő Laura nyerne. Edina is érje be a millió Forintjával, ez is sokkal több, mint, amit megérdemelne.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #48 üzenetére
Nyáron volt a forgatás, ha emlékszel augusztus elején volt egy bő hét, amikor 15-20 fokot visszaesett a hőmérséklet. Mikor mi megjöttünk a nyaralásból, még éjjel pont leszállt a gépünk, aztán egész Ferihegyet lezárták reggelig. Olyan vihar volt, hogy az érkezést követően nem pihentem, hanem megkezdtem a kárelhárítást. Az utcát rendbe kellett tenni, mert a fát kicsavarta a vihar, bent is kidöntött fákat, és a veteményeben is nagy károk keletkeztek. Na, ez után több, mint egy hétig "hideg" volt. Ez a korai szőlő, amit szedtek augusztusban már érik. Bár, amit ők szedtek az nem volt teljesen érett, látszott is rajta. Főleg, hogy válogatás nélkül csak tépték. A bajszos Simon a napi simon volt, az nekem is feltűnt, a borotvált meg az, amelyiket az etap végén leültettek és az adott szituációról kérdeztek.
Bár már kezdett elég idegesítő lenni, hogy nem a Farmról szólt a műsor, hanem Feri show-t csináltak belőle, és minden egyes kérdés, riport Feriről kellett szóljon. És a rettegő lányokról.
Simon amilyen emberségesen viselkedett az elején, most annyira átesett a ló tulsó oldalára, hogy hihetetlen. Egyedül ő szavazott saját volt csapattársára. Egy kis betyárbecsület lehetett volna benne. Egyébként is jól elszúrta, ha Ferit akarták volna párbajra küldeni, mindenkinek Jonyra kellett volna szavazni. Ferivel ment volna párbajozni, és bármelyik esik ki, jól járnak, így meg oda lett Szabi, aki nem sok vizet zavart volna.
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Hánynom kell már ettől az egésztől, félelem és reszketés a farmon, Feri a baltás gyilkos.
A két piros lány és Simon gyomorforgató! A műsor készítői meg adják alájuk a lovat. -
antikomcsi
veterán
Ahogy telnek a napok egyre inkább okoznak csalódást az emberek!
A sárga csapatra nem érdemes szót sem pazarolni. Viszont azt gondoltam, hogy a pirosaknál azért különbek a lányok, és Simon de elképesztően maguknakvaló lusta dögök.
Egy farmra költöztek, nem egy vidéki wellnes szállóba. Sajnos ez ilyen, a kötelező napi feladatokat el kell végezni a termelés előtt, és ehhez fel kell kelni reggel 6-kor. Aztán, mire eljön a 8 óra, emberek, állatok megetetve, megitatva, kiganajaozva, munkára készen kell lenni.Dana egyenesen hányinger. Ha sárga lennék, soha nem hinném el ezután azt sem, amit kérdez.
Egyesek ki vannak akadva a pohártörésen, mert az nagyon fontos számukra. A poharakat kellett volna elvinni magukkal költözéskor, nem a szorítókat. Mert más cuccához nem nyúlunk. A műláda, amibe a szőlöt szedjük az ugyan úgy más cucca, munkája. Amikor kiborogatjuk, pont annyira tiszteljük, mint a poharakat tisztelték.
És ez a Levente gyerek! Gátlástalan, hazug sz@rkeverő! Egy sunyi senkiházi.
-
antikomcsi
veterán
"sztár"
Egyébként én eléggé gyöpös vagyok ezen a téren, és lecsaptam volna a csávó zacsiját!
Azt írják 10 évvel idősebb, tehát most 28 éves a srác. Ha 4 éve vannak együtt, akkor nem nehéz kiszámolni, hogy 24 évesen egy 14 éves kislányra nyomult rá. Ez számomra visszataszító.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #33 üzenetére
Nem értem, hogy ennek a műsornak miért erről kell szólni? (Ennek is.)
Küldhették volna a levelet úgy is, hogy délután bázis csere, addig készüljenek össze és hagyják úgy a portát maguk után, ahogy gondolják, hogy hagyni kell. Azt pedig bele kellett volna írni, hogy csak a személyes cuccaikat vihetik el, a felszerelést nem. Vagy mindegy mit, de a szabályokat lefektetni korrekten.Akkor nem lett volna a pohár balhé sem. Jaj szegény névre szóló poharunk, ami örök emlék lett volna, ami hozzánk nőtt! De azért ott hagyták. Miért nem azt pakolták össze a kávéfőző és a bogrács helyett?
Lakatosnak elmondta fent Alfréd, hogy bocsánat, ő törte össze a poharakat, és nem véletlen, hanem idegből, szándékosan, de már nem tud mit tenni, adnak helyette két másik poharat. Ezt az infót is másképpen adta vissza a sárgákhoz visszatérő fő szarkavaró. Hiába hiszi magát egy művelt írónak, ebben a játékban megmutatkozott az igazi énje. Egy fabatkát nem ér az ember.
R. Zsuzsi arca mindent elárult, amikor Simon rákérdezett a dologra, az egész sárga csapatban nincs egy centiméternyi gerinc.
Amúgy a hab a tortán még az volt, amikor bevágták a játék utáni visszaútkor, ahogyan L. Zsuzsi mondja, hogy Karcsi mondta neki, hogy az itteni lányok milyen igénytelenek, nem mosogatnak és dzsuvában élnek.
A lényeg a paplanszáj, a szilikon, a műköröm, az nem számít, hogy a retek megesz.
-
antikomcsi
veterán
Emelem kalapom a kockatartó párosok előtt!
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #25 üzenetére
Gondolom nem törődnek vele, mert senki nem kérte rajtuk számon a higiéniát. Eddig sem, és most sem. És nem is saját fogyasztásra lesz, legalábbis nem direktbe. A mennyiség had nőjön, egy kis plusz összetevő nem számít.
Ja, nagyon otthonosan mozoghat a konyhában az, aki a tojást a töltelékbe rakta volna. Én nem sűrűn sütök édes sütiket, de még én is magamtól tudom, hogy a külsőjét kell tojással megkenni, hogy szép fényes, gusztusos legyen.
Rékasi Károly elment a farmra, hogy teljesen lejárassa magát. Amint olvasom az online felületeken százból kilencvenkilenc ember megutálta.
Amúgy az milyen viselkedés egy 61 éves férfitől, hogy ki akar valakit közösíteni egy társaságból és ezt próbálja meg is szervezni? Ez nem nyugdíj közeli állapot, hanem álltalános iskola alsó tagozat inkább. Szánalom a köbön az ember.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #22 üzenetére
Pontosan erre gondoltam én is, hogy Misike kibírhatta volna azt az egy éjszakát még, hisz várható volt, hogy elveszítik a termelést. És a farmgyűlésről mehetett volna haza. Igaz, akkor kimarad ez a marha nagy dráma.
Kizárólag azok alapján, amit eddig a műsorban láttam, az a benyomásom, hogy Lakatos Levente egy borzasztóan arrogáns, szarkavaró szörnyű ember, és az ő ellentétje Szabó Simon, aki eddig emberségből jelesre vizsgázott nálam.
Amúgy milyen emberek laknak a parasztházban? Eljönnek ide és azt hiszik, hogy Consuela is jött velük? Nem egyszerűbb egy bögrét, tányért, edényt, frissen elmosni SAJÁT MAGAM után, miután ettem-ittam belőle? Ebből az látszik, hogy világ életükben ki voltak szolgálva, mert ha nem így lenne, akkor nem kérdezgetnék, hogy segítsenek e, hanem alap lenne, ha elmegyek egy idegen társaságba akkor rendet hagyok magam után.
-
antikomcsi
veterán
Az emberek akik vállalják a műsort, ennyire nincsenek tisztában saját magukkal?
Alig egy hét telt el, de sírnak-rínak, hazamennek, megsértődnek, hisztiznek. -
antikomcsi
veterán
Most "élőben" nézem az adást, közvetlen a tegnapi visszanézése után. És elég furcsa azt látni, hogy ez a Levente gyerek férfi létére többet rinyál, mint egy tucat hölgy, akiknek egyszerre jön meg. És nem a hölgyeket akartam megsérteni.
-
antikomcsi
veterán
Mi értelme a szabályoknak a játékban, ha nem tartják be azokat?
A sárgáknál a szőke csaj a mellén vitte be a labdát, a háttérben többször látszott, hogy a sárgák már fogták össze a rudakkal a labdát, amikor az előző még nem végzett, és nem szóltak rájuk. Volt, hogy igen, de legtöbbször nem. A Szaby vagy ki a végén vagy 2-3 méterrel hamarabb elejtette a labdát, nem végigvitte és a láda fölül ejtette az be, de nem küldték vissza.
Egyszerűbb lett volna ha a következő játékos csak akkor indulhat el, ha az előző a labdáját sikeresen felfűzte a rúdjára.
Az meg mi már, hogy ki akar még kiállni? Ide jöttél, játszál!
Szóval maga ez a játék jó lett volna, de a lebonyolítás és a bíráskodás kritikán aluli volt.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #13 üzenetére
Háhá, jó vicc, dehogy adták volna vissza. Maguktól ilyen minőségi széket biztosan nem készítenek, maximum tüzifát hasogatnak a vésővel. Sőt, ha már lúd, legyen kövér, azt is mondhatták volna, ha ők nyernek még a saját székeiket is odaadják a másik kettő mellé, hpgy ne szomorkodjon a másik csapat a vereség miatt.
Amúgy sem teljesen értem, hogy jött most ide ez a tagcere dolog. A pirosak egy szép geszust nyújtottak felléjük, amit maximum szépen megköszönnek, és elfogadnak, vagy nem. Ehelyett ez a csere dolog degradálta az egészet, mintha a pirosak nem is adnának valamit, hanem inkább csak kompenzálnának egy korábbi szivességért, és még csak most kerülnek egálba. Ez a rész (is) szánalom volt.
Nagyon meglepődnék, ha ezt a termelést a sárgák nyernék, el sem tudom képzelni, hogy miknek kéne ehhez történnie a játék után.
-
antikomcsi
veterán
válasz Shadowfax #11 üzenetére
A pirosak, és főleg Simon, nagyon korrektül elismerte, hogy kemény ellenfél volt a piros csapat, és, hogy már ő sem bírta volna tovább. A látottak fényében, én sem értem, hogy mit halucinált össze a sárga csapat?
Mindkét csapatban vannak már nem túl fiatal, de úgy néz ki az élet által meg nem edzett emberek. Ők hol éltek eddig? Milyen burokban? Valami nem tetszik nekik, valami nem úgy történik, valakinek más a véleménye és ilyeneken vérig sértődnek. Igazából szerintem fel sem fogják, hogy a nagy többséghez képest mennyivel jobb, könnyebb életük volt, van.
-
antikomcsi
veterán
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de nekem is a piros csapat valamiért szimpatikusabb.
Ja-ja, ők soha többé nem vehetnek részt a feladatban........................ egészen addig, amíg azt nem mondják, hogy de mégis.
Van pár hisztis az biztos, de, hogy ilyen hamar ledobják a láncot az több, mint érdekes.
-
antikomcsi
veterán
Azt én sem értem, hogy miért kellett leállni, és azt sem, hogy egyáltalán min borult ki?
Jaj, nem megy a számolás, akkor megyek sírni egyet? Az előzetesnél még azt hittem valakivel balhézott, vagy megbántották, de ez, hogy elmegy a táblától és elkezd sírni ez meglepő volt.És a fiatal srác nevetése, az valami büntetés, szerintem vallatni lehetne vele.
Misi mókus hamar kikerülhet a játékból, ha továbbra is ilyen látványosan kerüli majd a munkát.
Van egy-két paraszt is, de az biztos, hogy nem a mezőgazdász fajtára gondolok.
-
antikomcsi
veterán
Kedves fórumozók!
Mindenkit szeretettel fogadunk itt, és mindenki véleménye pont ugyan olyan fontos!
Ez a topik is, mint a többi hasonló, Vakegérke társunk emléke előtt tisztelegve lett létrehozva, ezért kérlek engedjétek meg, hogy változtatás nélkül bemásoljam ide a szavait.Nagyon nem szeretném, ha a topic nem arról szólna, ami a lényege.
Sokkal mélyebb, értékesebb tartalmat szánok ennek a topicnak, mint azt, hogy lebecsüljük egymást a különböző vélemények miatt, avagy beszédüljenek ide olyanok, akik nem tudnak mást, mint megszólni azokat, akik nézik a műsort.
Szépen kérek mindenkit, hogy ne rongálja a topicot trágársággal, gátlástalan beszólásokkal, visszataszító képekkel.A jellemek változása, a szereplők tűrőképessége, emberi, vagy kevésbé emberi reakciók érdekelnek.
Nem a moslék, hanem az ember érdekel.
Miként lesz a szürke kisegérből "hős", miként omlik össze a hú, ki ha nem ő nagy harcos.
Ki tud önmaga maradni.Bárkit szívesen látok, de aki ide betér, attól elvárom, hogy eleget tegyen a feltételeknek.
Mottó:
Ésszel, érvekkel, barátságosan, tárgyhoz ragaszkodva, huzakodás nélkül.Vakegérke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest