Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz mindfreak #19 üzenetére
egyem annak is a szivét
úgy néz ki majd 60 évesen, mint ha 40 éves se lenne...ej ej. az a botox...
pedig sztem kár...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
havast
aktív tag
hat bizok benne,h nem fogjak elq*ni...
1 es a 2 nagyon komoly volt...fel orankent szunetet kellett tartanom,h idegileg osszekapjam magam(persze ez csak a marine-re igaz)
amugy sokak kozt nekem is bishop ugrott be,meg az,h kiraly lett volna,ha nem csak szinkronizal,hanem kap valamifele szerepet is....
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz mindfreak #14 üzenetére
tény és való, hogy a második rész már a "szépségre" hajazott....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
mindfreak
őstag
Nagyon örülök, hogy a Rebellion készíti a folytatást. Az első AvP játék sokkal jobb volt, mint a második, egyszerűen nem mertem egyedül játszani vele.
-
- = Zk = -
félisten
az öreg szinesbőrű beszólása sohasem megy ki a fejemből:
"azok a qrva galambok...... mindíg azok a qrva galambok..."
eszméletlen sokat nevettem rajta." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
afterburner_
őstag
válasz - = Zk = - #2 üzenetére
nekem is egyből ez jutott eszembe BISHOP
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
- = Zk = -
félisten
nem leszel vele egyedül sztem
10: valóban egy kész forma. azonnal beugrik, hol láttad, melyik részben, filmben. mivolt a neve, kit alakított stb
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
v!ct0y
veterán
Hát én be fogok szarni
-
Psych0
őstag
ki rakta először egybe azt a két sztorit?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
félisten
Tényleg várós ez a játék, mindjárt itt van, csak a multi legyen benne eltalálva, régen nagyon móka volt.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
doddy
tag
nem tetszik a grafikája, de igaz fő az élmény .
Én is nagyon várom, régen nagyon sokat lanoztunk az avp - vel , és jó emlékek fűznek hozzá
www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
- = Zk = -
félisten
Bishop .....
remélem nem hiába várom ezt a játékot annyira
-
KD6-3.7
őstag
Húú ez durva lesz!
Nagyon várós!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
- KERESEK Amazon Kindle Paperwhite 5 (11th Gen)
- Citizen Eco-Drive Promaster Navihawk A-T CB5840-59E 46mm gari
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, 27% áfás
- Steam PC játék kulcsok 7. Utalás, PayPal, Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest